kusura bakma chad hocam ben ilk defa bisi yapmak istedigim zaman cok salak olurum, hic bisiyi anlayamam hele bide karisik bi cevap yaziyolarsaaa............. :)))))
simdi forumun icindeki asp dosyalarinin hepsini upload ettim diyelim... daha sonra admin, avatars, db, uploads gibi bi suru klasor var o klasorleri nasil upload edecegim? bu bolumu biraz daha anlasilir (salaklarinda anlayabilecegi kadar acik) yazarsan cok sevindireceksin beni :)
make a new directory yazıyosun avatars sa adını avatars koyuyosun oluşturuyo sonra avatarsa girip içindeki avatars ları oluşturduğuın avatars klasörüne gönderiyosun :)))))))))))))) çaktınmı köfteyi daha hala anlamadım diyosan YUH diyorum olmazsa ben yaparım sen bi al hostunuda
ehuehu saol zaten sifreyi chad koydum :)))))))))) sitenin isminide chad forumlari koymayi dusunuyorum oldu olacak sen kendi kendine bir forum ac olsun bitsin bu is :))))) neyse saka bi yana anladim sanirim hocam host isi olmadi ya belki aksam veya yarin acilir domaindlx. user not found diyor. neyse bekleyelim hostu hallettikten sonra su forumu gondereyim komple sonra sana doneyim saol hersey icin :)
Bişey diil ama bence o ftp hesabı zor açılır sen şimdiden conntrol panelinden yollamaya başla bence
Chad abi sen yazdiklarimi hala mi dikkatli okumadin yaaaaaa :((
abi 7hosttan aldigim domainden vazgectigimi domaindlx den aldim diyorum yaaaa bi yukariyi oku lutfen :))))))))) dur kopyalayayim ;
HELPER DEMISKI : "Simdi hem senin dedigin kotu reklam olayindan dolayi hemde ftpde passwordumu onaylamamasindan dolayi senin yukarida ilk verdigin ve gözden kacirmis oldugum domaindlx.com dan alacagim hostu." yazmistim ve domaindlx de sanirim ftp yok cunku mailime ftp adresi gelmedi zaten web sitesinden upload yapacam. ama malesef user not found yaziyor kaydoldugum halde! bi turlu siteden login olmuyor bu hatayi veriyor. tekrar baska bi isimle kayit olmayi deniycem yada bir gun falan beklemeyi deneyecem. anladin mi simdi hocammm :)
Anladım hocam e hadi kolaygelsin ozaman
arkadaslar su tarih itibariyle tam bir yıl once cevap yazılan son topic (artıık degıl ) biraz nostalji yapalım dedık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme