Şimdi Ara

Bu Yazıyı aynı şekilde yazacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir mobilya sitem var fakat scripti hazır aldım malum hazır alınca ufak tefek hatalar oldu bunlardan biri kategori ekleme siteyi vereyim daha iyi kavrayın :http://karemobilya.net/giris.asp

sitede görüldüğü gibi maksi takımlar salon takımları vs vs. var en sonuncuda dolap var fakat dolap yazısı diğerleriyle aynı değil (çünkü yapamadım.) sizden isteğim dolap yazısını başlıklar gibi yazmanız. Şimdiden teşekkürler.

İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuhBekcisi -- 11 Haziran 2015; 13:13:30 >

• RuhBekcisi R kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki mesaj eskilere ait, sen öğrenci misin? yoksa mobilyacı mı?
    yoksa millete bunları bedava yaptırıp, kendine kazanç mı sağlıyorsun?

Aşağıdaki tasarımı yaptığımda sana bir soru sormuştum cevap vermedin, şimdi başka bir şey ile yine benzer şeyler istiyorsun.
    Yardım istediğin siteyi Deniz Media adında bir şirket tasarlamış ve bunu hazırlamış, ekipte de 5 kişinin adı var.
    Üstelik bu firma bir hayli site hazırlamış ve bunu referans gösteriyor. Bunların hiç birisi bu hatayı düzeltemiyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: RuhBekcisi

quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

İlginç bir dialog ama korkma böyle bir şeyden dolayı seni sorumlu tutup, bırakmaz.
    Sonuçta ders konusu değil, grafik tasarım farklı bir branş ve bunu okulunuzda bile hazırlayacak kişi sayısı sınırlıdır.

Aşağıda sana bir poster tasarladım, orijinalini hiç bir zaman vermiyorum, kullanacağınız ve baskı alacağınız bir ebadı
    daha sonra gönderirim. Başka tasarımlar gelirse seçiminizi yaparsınız, seçim sonucuna göre size baskı için büyük bir pixel'de gönderirim.

Kardeşim vallahi en içten dileklerimde tesekkürlerimi sunarım cok cok cok başarılı olmuş suan üstümden oyle bir yük kalktı ki bilemezsin gerçekten cok teşekkür ederim cok güzel olmuş yaptıgınızı beğendim büyük boyutunu gönderirseniz cok memnun kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 11 Haziran 2015; 4:35:41 >

• quote:

aşağıdaki mesaj eskilere ait, sen öğrenci misin? yoksa mobilyacı mı?
    yoksa millete bunları bedava yaptırıp, kendine kazanç mı sağlıyorsun?

Aşağıdaki tasarımı yaptığımda sana bir soru sormuştum cevap vermedin, şimdi başka bir şey ile yine benzer şeyler istiyorsun.
    Yardım istediğin siteyi Deniz Media adında bir şirket tasarlamış ve bunu hazırlamış, ekipte de 5 kişinin adı var.
    Üstelik bu firma bir hayli site hazırlamış ve bunu referans gösteriyor. Bunların hiç birisi bu hatayı düzeltemiyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: RuhBekcisi

quote:

İlginç bir dialog ama korkma böyle bir şeyden dolayı seni sorumlu tutup, bırakmaz.
    Sonuçta ders konusu değil, grafik tasarım farklı bir branş ve bunu okulunuzda bile hazırlayacak kişi sayısı sınırlıdır.

Aşağıda sana bir poster tasarladım, orijinalini hiç bir zaman vermiyorum, kullanacağınız ve baskı alacağınız bir ebadı
    daha sonra gönderirim. Başka tasarımlar gelirse seçiminizi yaparsınız, seçim sonucuna göre size baskı için büyük bir pixel'de gönderirim.

Kardeşim vallahi en içten dileklerimde tesekkürlerimi sunarım cok cok cok başarılı olmuş suan üstümden oyle bir yük kalktı ki bilemezsin gerçekten cok teşekkür ederim cok güzel olmuş yaptıgınızı beğendim büyük boyutunu gönderirseniz cok memnun kalırım

Merhabalar.
    @Harris32 seni önceki yaptığın tasarımdan dolayı unutmadım değil. Gerçekten birkez daha teşekkürü sana borç bilirim. Asıl konumuza gelecek olursak şayet

Bundan önceki postlarımda belirtmiş olduğumdan dolayı bileceksin ki öğrenciyim. Göstermiş olduğun ve sorma gereksinimi duyduğun sorulara gelecek olursan cevaplayayım beni yargılamaya hakkın olmasa da
    Öncelikle bana sormuş olduğun öğrenci misin mobilyacı mısın sorunun cevaplamam gerekirse aslında her ikisiyim. Lise 3 e gidiyor okul dönüşlerimde BABAMIN MOBİLYA MAĞAZASINDA çalışıyorum.
    artakalan zamanlarımda da üniversiteye çalışıyorum. Zaten yaptırmak istediğim site de BABAMIN MOBİLYA MAĞAZASININ sitesi babamla aramızda geçen bir diyalogdan sonra kendimi babama kanıtlamak adına böyle bir işi girmiş bulundum ve
    siteyi kendi çabamla (ki site kodlamadan zerre anlamam) yapmaya çalıştım site script ini internetten ücretsiz olarak kendi çabamla edindim nasılsa öğrenci adamız siteyi kodlaması için 700 tl bayılacak param yok bu hususta siteyi hazır ücretsiz edindim ve
    kendime göre editledim. Bu husustan anlayacağın üzere diğer sorunu da cevapladım kendime bu yolla kazanç sağlamıyor kendi kazancımı kendim okul sonrası çıkartarak kazanıyorum.

Göstermiş olduğun ilgi ve alakandan dolayı teşekkür eder teşekkürlerimi sunarım
    Soracağın diğer soruların için özel olarak öm den dönüş yapabilirsin konu altı kirlenmesin

// Güncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.