Şimdi Ara

Bu yıl Oscar yarışında Türkiye'yi Kalandar Soğuğu temsil edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk önce Şavşat ta çekilmiş sandım,ama değilmiş Trabzon Maçka da çekilmiş.

• Abuk subuk filmlerin altına ''kesin saçmalamayı eğlenin işte'' diyen kitle bu tarz filmlere sıkıcı diyor. Böyle filmler salonlarda yer bulamıyor ve maalesef kısıtlı bütçeyi bile karşılayamadan öylece sönüp gidiyor.

Sinematografisi özellikle çok kuvvetli. Kışı, karanlığı ve melankoliyi iyi harmanlamışa benziyorlar.
  • Kpss sinavina gireceklere dikkat. Sinavda bununla ilgili soru cikabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk film ve dizilerinin hepsi çöp, içlerinde en ufak bir zeka kırıntısı yok. Ya aptallığın komedisini yapıyorlar yada bir kadın bir erkek bulup aşk saçmalıkları çekiyorlar, arada bir de festivaller için kimsenin izlemeyeceği sıkıcı ve her tarafı geri kalmışlık kokan filmler. Senaryo berbat, oyunculuk inandırıcı değil, çekim berbat, bütçe de sıfırın altında olunca ortaya iyi bir şey çıkmıyor. Türkiye'den oscar alacak bir film bu kafayla çıkmaz, mecburmular bir aday göstermeye anlamıyorum. Aday göstermesek rezil olmayız en azıncan.

• Son zamanlarda hint filmlerini seyreder oldum,adamların bazı filmleri hollywood filmlerinin çok üzerinde filmler olduğunu gördüm üstelik bunu kendi kültürlerini çok iyi yansıtarak yapmışlar (kendi inanışları,dansları,müzikleri,kostümleri vs) bu yüzdende çok özgün yapımlar ortaya koymuşlar,bizdede bu tür bir yapılanma,film kültürü oluştuğu zaman o zaman oscara aday olmakla kalmaz alırız da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Türk film ve dizilerinin hepsi çöp, içlerinde en ufak bir zeka kırıntısı yok. Ya aptallığın komedisini yapıyorlar yada bir kadın bir erkek bulup aşk saçmalıkları çekiyorlar, arada bir de festivaller için kimsenin izlemeyeceği sıkıcı ve her tarafı geri kalmışlık kokan filmler. Senaryo berbat, oyunculuk inandırıcı değil, çekim berbat, bütçe de sıfırın altında olunca ortaya iyi bir şey çıkmıyor. Türkiye'den oscar alacak bir film bu kafayla çıkmaz, mecburmular bir aday göstermeye anlamıyorum. Aday göstermesek rezil olmayız en azıncan.

senin gibi batilasmis tirekler yuzunden sinema gelismiyor sagdan soldan bomba yagarsa ucaklar havada birbirlerine kafa atarsa falan izlersiniz anca flimleri en basitinden ac bi eskiya yi bastan sona izle sonra sozunu geri alirsin zaten tabi sagdan soldan ucaklar kamekaze yapmiyor sen begenmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1916

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Türk film ve dizilerinin hepsi çöp, içlerinde en ufak bir zeka kırıntısı yok. Ya aptallığın komedisini yapıyorlar yada bir kadın bir erkek bulup aşk saçmalıkları çekiyorlar, arada bir de festivaller için kimsenin izlemeyeceği sıkıcı ve her tarafı geri kalmışlık kokan filmler. Senaryo berbat, oyunculuk inandırıcı değil, çekim berbat, bütçe de sıfırın altında olunca ortaya iyi bir şey çıkmıyor. Türkiye'den oscar alacak bir film bu kafayla çıkmaz, mecburmular bir aday göstermeye anlamıyorum. Aday göstermesek rezil olmayız en azıncan.

senin gibi batilasmis tirekler yuzunden sinema gelismiyor sagdan soldan bomba yagarsa ucaklar havada birbirlerine kafa atarsa falan izlersiniz anca flimleri en basitinden ac bi eskiya yi bastan sona izle sonra sozunu geri alirsin zaten tabi sagdan soldan ucaklar kamekaze yapmiyor sen begenmezsin

İzledim, duygu sömürüsünden başka bir şey yok. Ya aşk vs. duygu sömürüsü ya da aptallığın komedisi olur konular zaten. Zeka yok bir şey yok. Her yabancı film de iyi değil zaten, 10-15 tanesinden belki biri.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.