Şimdi Ara

BU YIL ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU KİM OLUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sampiyon kim olur bilmeme de fianal fb-ts keşke!
  • finalde chelsea ile fenerbahçe karşılaşır
    ve maalesef chelsea alır...
  • walla umarım gene adı sanı diğerleri kdr duyulmamış bir takım alırda yüz ifadenizi görürüm büyüklere hayranlıktan bıktım yaaa inşlallah b.leverkusen olurda o alır
  • Barcelona
  • barcelona iyi takım oldu abi ya bide milan çok iddialı olurlar
    sürprizde fenerden gelir ah biraz tecrübe olsa
    neyse yinede iyi şeyler yapacaz bu sene gönülden inanıyorum..
  • xTrap demişki

ReaL Madridin oLacagını zannetmem o cokusden sonra CheLsea ninde kadrosunun tam oturup oturmadıgını biLmiyorum ee o kadar transferden sonra kadroyu oturtmak zor tabiki beşiktaştada aynı sorun oLur gorusundeyım ama şampiyon kim oLur derseniz gonLum Fenerbahçemden yana

Evim: denize yakın bahçemiz orman gibi manşallah duraklarada yakın

de :
    Sony TV (kac ekran biLmiyorum vaLa) - Show DVD - Sony 2+1 (saLonda) - Creative 4+1 PC'de - 17" PHILIPS Monitor - Bi tane Çanak - Odamda poster boLLugu var , Sag tarafta Fenerbahcemizin PosterLeri , SoLda ise karışık posterLer - CD koLeksiyonu - TopLu bi oda - HP Yazıcı - PHILIPS Cd-writer
    [\quote]

Hava yapmanın bir esprisi yok xTraP bunları alamayanlarda var.bendede var aynıları hava yapmıyorum . ayrıca donanımhaberde bunu görmüyor

• Arsenal diyorum Fenerbahçe diyen arkadaşa da yuhhhh diyorum...Ama tabi olursa seviniriz o başka mesele...
  • FENER alır (ciddiyim)
  • AlIr
  • Fener gruptan çıksın büyük başarı olur
  • [Deleted by Admins]
  • ARKADAŞLAR HERKES KENDİ DESTEKLEDİĞİ AVRUPA KLÜBÜNÜ SÖYLEMİŞ.BİRAZ OBJEKTİF OLUN.Ben MİLANI TUTUYORUM VE MİLAN OLUR BENCE TUTTUĞUMDAN DEĞİL AMA YALNIŞ ANLAMAYIN DOĞRUYA DOĞRU
  • ARSENAL TABIKI
  • fener-trabzon ist da final oynar fener ts ye 5 atar ve şampiyon olur. Dahi daum takımın başında, ne olabilirki.
  • şampiyonlar ligini bilmem ama UEFA'da şamiyonuz kardeşim.Carew'den de gol krallığı bekliyoruz ayriyeten!!!
    O KADAR...
  • galibeyet alamadan uefa kupası alınmıyormus diye duymustum umarım dogru degildir 9 mactır kazanamayan Bjk icin iyi olmaz bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk111
    galibeyet alamadan uefa kupası alınmıyormus diye duymustum umarım dogru degildir 9 mactır kazanamayan Bjk icin iyi olmaz bu.

ahahahha, ne komik bir arkadaş. hadi hep birlikte gülelim bu gencin esprisine. ehe ehe

şampiyonlar ligini kim alır derseniz; trabzonspor sürpriz yapabilir, ama fenerbahçe asla !!!
  • AC MİLAN.. DÜŞÜK Bİ İHTİMAL DA FENERBAHÇE(35%) GERİSİ YALAN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.