finalde chelsea ile fenerbahçe karşılaşır ve maalesef chelsea alır...
walla umarım gene adı sanı diğerleri kdr duyulmamış bir takım alırda yüz ifadenizi görürüm büyüklere hayranlıktan bıktım yaaa inşlallah b.leverkusen olurda o alır
Barcelona
barcelona iyi takım oldu abi ya bide milan çok iddialı olurlar sürprizde fenerden gelir ah biraz tecrübe olsa neyse yinede iyi şeyler yapacaz bu sene gönülden inanıyorum..
xTrap demişki
ReaL Madridin oLacagını zannetmem o cokusden sonra CheLsea ninde kadrosunun tam oturup oturmadıgını biLmiyorum ee o kadar transferden sonra kadroyu oturtmak zor tabiki beşiktaştada aynı sorun oLur gorusundeyım ama şampiyon kim oLur derseniz gonLum Fenerbahçemden yana
Evim: denize yakın bahçemiz orman gibi manşallah duraklarada yakın
de : Sony TV (kac ekran biLmiyorum vaLa) - Show DVD - Sony 2+1 (saLonda) - Creative 4+1 PC'de - 17" PHILIPS Monitor - Bi tane Çanak - Odamda poster boLLugu var , Sag tarafta Fenerbahcemizin PosterLeri , SoLda ise karışık posterLer - CD koLeksiyonu - TopLu bi oda - HP Yazıcı - PHILIPS Cd-writer [\quote]
Hava yapmanın bir esprisi yok xTraP bunları alamayanlarda var.bendede var aynıları hava yapmıyorum . ayrıca donanımhaberde bunu görmüyor
Arsenal diyorum Fenerbahçe diyen arkadaşa da yuhhhh diyorum...Ama tabi olursa seviniriz o başka mesele...
FENER alır (ciddiyim)
AlIr
Fener gruptan çıksın büyük başarı olur
[Deleted by Admins]
ARKADAŞLAR HERKES KENDİ DESTEKLEDİĞİ AVRUPA KLÜBÜNÜ SÖYLEMİŞ.BİRAZ OBJEKTİF OLUN.Ben MİLANI TUTUYORUM VE MİLAN OLUR BENCE TUTTUĞUMDAN DEĞİL AMA YALNIŞ ANLAMAYIN DOĞRUYA DOĞRU
ARSENAL TABIKI
fener-trabzon ist da final oynar fener ts ye 5 atar ve şampiyon olur. Dahi daum takımın başında, ne olabilirki.
şampiyonlar ligini bilmem ama UEFA'da şamiyonuz kardeşim.Carew'den de gol krallığı bekliyoruz ayriyeten!!! O KADAR...
galibeyet alamadan uefa kupası alınmıyormus diye duymustum umarım dogru degildir 9 mactır kazanamayan Bjk icin iyi olmaz bu.
quote:
Orjinalden alıntı: Doruk111 galibeyet alamadan uefa kupası alınmıyormus diye duymustum umarım dogru degildir 9 mactır kazanamayan Bjk icin iyi olmaz bu.
ahahahha, ne komik bir arkadaş. hadi hep birlikte gülelim bu gencin esprisine. ehe ehe
şampiyonlar ligini kim alır derseniz; trabzonspor sürpriz yapabilir, ama fenerbahçe asla !!!
AC MİLAN.. DÜŞÜK Bİ İHTİMAL DA FENERBAHÇE(35%) GERİSİ YALAN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme