benim favorim arsenal,artık avrupada başarılı olmalılar
quote:
Orijinalden alıntı: @XEL
benim favorim arsenal,artık avrupada başarılı olmalılar
Alıntıları Göster
Milan
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Milan
Alıntıları Göster
chelsea bu sene bomba transferleri daha oturmuş kadrosu ve iyi hocası mourinho ile şampiyon olur görüşündeyim..
quote:
Orijinalden alıntı: gs1905
chelsea bu sene bomba transferleri daha oturmuş kadrosu ve iyi hocası mourinho ile şampiyon olur görüşündeyim..
Alıntıları Göster
ReaL Madridin oLacagını zannetmem o cokusden sonra CheLsea ninde kadrosunun tam oturup oturmadıgını biLmiyorum ee o kadar transferden sonra kadroyu oturtmak zor tabiki beşiktaştada aynı sorun oLur gorusundeyım ama şampiyon kim oLur derseniz gonLum Fenerbahçemden yana
quote:
Orijinalden alıntı: K.Oze
ReaL Madridin oLacagını zannetmem o cokusden sonra CheLsea ninde kadrosunun tam oturup oturmadıgını biLmiyorum ee o kadar transferden sonra kadroyu oturtmak zor tabiki beşiktaştada aynı sorun oLur gorusundeyım ama şampiyon kim oLur derseniz gonLum Fenerbahçemden yana
Alıntıları Göster
Bencede Chelsea olur bu sene
quote:
Orijinalden alıntı: just1
Bencede Chelsea olur bu sene
Alıntıları Göster
ReaL Madrid'in oLacagını sanmam o cokusten sonra CheLsea'nin takımıda tam oLarak oturdumu biLmiyorum ee okdar transfer yap sonra takımı oturtmaya caLıs zor beşiktaş da aynı duruma dusebiLir takımı oturtmak biraz zorLanabiLir ama şampiyon kim oLur diyosanız gonLum Fenerbahçemden yana
quote:
Orijinalden alıntı: K.Oze
ReaL Madrid'in oLacagını sanmam o cokusten sonra CheLsea'nin takımıda tam oLarak oturdumu biLmiyorum ee okdar transfer yap sonra takımı oturtmaya caLıs zor beşiktaş da aynı duruma dusebiLir takımı oturtmak biraz zorLanabiLir ama şampiyon kim oLur diyosanız gonLum Fenerbahçemden yana
Alıntıları Göster
Chelsea veya AC Milan olur bence
bence bu senede süpriz bir takım olur
quote:
Orijinalden alıntı: cabaj
bence bu senede süpriz bir takım olur
o zaman monaco
Favorim chelsea.Kadrosu,hocası,yonetimi cok iyi.Plase Trabzon(Gonul ister tabi)
quote:
Orijinalden alıntı: NinjaScroll
Favorim chelsea.Kadrosu,hocası,yonetimi cok iyi.Plase Trabzon(Gonul ister tabi)
TRABZONSPOR
quote:
Orijinalden alıntı: CaLaVeRa
TRABZONSPOR
Alıntıları Göster
Fenerbahçe!! Alex asist Serhat'ında yıldızı parlayarak gol kralı olucak Ne güzel olur demi..Hemde Finali Trabzon ile oynuycak of of offf..
quote:
Orijinalden alıntı: xbox2
Fenerbahçe!! Alex asist Serhat'ında yıldızı parlayarak gol kralı olucak Ne güzel olur demi..Hemde Finali Trabzon ile oynuycak of of offf..
Alıntıları Göster
Çok iyi olurda inşallah hayelde kalmaz! hadi gösterin lan kendinizi