Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

çok güsel olur
    eğer hortlatırlarsa şu an charım 57 lwl acaba 3 yıl sonra kaç lwl olcak

Kaç lvl oldu

Yaş 20 oldu , oyun yalan oldu. Yazın 1 müzik grubumla turneye başlıyorum , diğeriyle de düzenli konserlere devam edeceğim. Okulum ancak 3 seneye biter.

çok gusel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

o zamanlar yazmamışız ama gelecek için yazalım. okul uzatmalara kaldı. şuan final haftası ve ders çalışmak istemiyorum. no woman, no cry mottosu ile yaşıyorum. cuma günü sınavlar iptal diyorlar belli değil. buradan iki kayseriliyi sevgi (!) ile anıyorum. hayattan soğuttular. ko oynamıyorum. 4 sene önce bıraktım. 1-2 yıl önce yurtta toplanıp oynamaya başladık. kısa süreli oldu.

NOT: @Anarşo hocam sizin avatar sürekli aynı mıydı?
    mesajım olmasa da ne kadar zaman geçmiş. eski üyelerin çoğu forumu bırakmış veya isim değiştirmiş. 2008'de bu forum +18 avedon bile başmıştı. ne konuydu. CeFurkan, Yılmaz felan vardı. ne günlerdi. yeni maradon geldiğinde gün boyunca oyun açılacak diye çoğumuz bilgisayar başında beklemiştik.

Uzun süredir aynı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

YAŞLANIYORUZ.

İlk yazımı yazdığımdan bugüne tam tamına 4 yıl yaşlanmışım.Hayatımda neler değişti neler.İlk yazmamda bir kız ismi vermişim gelecektede hep bu olacak demişim..Çocukluğu görüyor musun geleceğin bana neler sunacağını bilmezken nede büyük konuşmuşum.1 yıl geçmiş ardından başka şeyler karalamış başka şeyler yaşamışım başka kız isimleri vermişim.Geleceğin bize ne getireceğini bilmezken böyle küçükken büyük konuşmak dönüp bakınca baya komik geliyor.Şuan üniversitede hazırlık okuyorum yıl bitti sayılır seneye nasipse bölüme başlayacağım.Kıbrısta okuluma başladığımın ilk 2 ayından sonra sevgilimden ayrıldım.O sınava hazırlanıyordu ayrıca o Türkiye de ben Kıbrısta zor oldu başaramadık.Okulumdan memnunum kıbrısı istanbuldan gelince sevmem kolay olmadı halada çok sevmiyorum ama hayat işte eğitim olmadan olmuyor.Hayatımdan memnunum ailemden uzak olmak duygusal anlamda güzel birşey olmasada hayat tecrübesi bakımından çok şey kattı katıyor ve katacaktır.
    Allah nasip ederse konu aklıma geldikçe ilerleyen senelerde ömrümüz yeterse yazarız.

Ko bölümünün eski müdavimlerine saygılar selamlar.

İnşaat 2.sınıftan devam ediyoruz beyler.Yazıcak çok şey varda vaktim olmuyor ne yazık ki foruma.Eskilere selamlar.

Son durum ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

Adanadan 7. Sınıf ogrencisiyim evet ergenim ve bu forumda takılmaktan memnun oluyorum.forumda bircok benden yasca buyuk uyelerden daha olgun oldugumu dusunuyorum gereksiz konulara gereksiz mesaj atmiyorum.knightı yaklasik 3 yil oynadim ve hileler dolayisiyla biraktim suandaki mevcut carimi da arkadasa 55 tl ye sattim.gelecek sene zor donem olacak tek sinav dolayisiyla insallah fen lisesi tutar :) 3 yil sonra iyi bir yerde olmak umidiyle.Sevgiler,iyi forumlar. (imla hataları icin kusura bakmayin)

bu nası ergenlik be knk vay be,çok şükür fen lisesine girdim şuanlık da bi sıkıntı yok üniye hazırlancaz yavaş yavaş.Buraya da bi mesaj bırakalım inşallah 3 yıla daha iyi biyerde olurum diye.Kalın sağlıcakla

• BrockLyn kullanıcısına yanıt
    İnşaat son sınıfa geçtim :) İnşallah seneye mezuniyette gelir.
  • Ömrüm burada geçti be. Forumda şubatta 9.yılım oluyor.

• Karim bugun 16 aylik kizima kardes istiyormusun diye sordu yanimda :D yakinda yine baba olucam heralde. Calismalar baslasinn Ins bu sefer erkek olur ama kiz olursada cok uzulmem. Aslinda ayirmiyorum . Kizim var birde oglum olsa fena olmaz.

Hayalimdeki arabayi aldim golf mk7 2014 GTI

Bakalim ilerde hala bunami biniyo olucam.

Bu gun yeni yil arefesi. Umarim zaman daha yavas akar artik ve yasadigimizi hissederiz. Yasim daha 28 aslinda ama gecmise baktigimda birsey gørmuyorum ve ømrum olurda yasarsam ayni seyi hissetmek istemiyorum. Suan dunya tatlisi bir kizim var. Onu herseyden cok seviyorum.
    Cocuk sahibi olmak cok baska birsey. Cocugunuza bakarken kendinizi gørmek muthis bir his. Neyse gørusuruz millet . Soguk ulke Norvecten selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 31 Aralık 2015; 15:03:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Karim bugun 16 aylik kizima kardes istiyormusun diye sordu yanimda :D yakinda yine baba olucam heralde. Calismalar baslasinn Ins bu sefer erkek olur ama kiz olursada cok uzulmem. Aslinda ayirmiyorum . Kizim var birde oglum olsa fena olmaz.

Bu gun yeni yil arefesi. Umarim zaman daha yavas akar artik ve yasadigimizi hissederiz. Yasim daha 28 aslinda ama gecmise baktigimda birsey gørmuyorum ve ømrum olurda yasarsam ayni seyi hissetmek istemiyorum. Suan dunya tatlisi bir kizim var. Onu herseyden cok seviyorum.
    Cocuk sahibi olmak cok baska birsey. Cocugunuza bakarken kendinizi gørmek muthis bir his. Neyse gørusuruz millet . Soguk ulke Norvecten selamlar.

Hocam sen mesaj attığında yaşın yaklaşık 20 miydi yav İkincisi olursa kutlamaya norveçe geleceğim sözüm olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Karim bugun 16 aylik kizima kardes istiyormusun diye sordu yanimda :D yakinda yine baba olucam heralde. Calismalar baslasinn Ins bu sefer erkek olur ama kiz olursada cok uzulmem. Aslinda ayirmiyorum . Kizim var birde oglum olsa fena olmaz.

Makina güzel valla. Allah kızınızı analı babalı büyütsün inşallah

• Okul bitti sayılır, staj için gün dolduruyorum.
  • Knight online oynuna bu forum sayesinde basladim ve uyeligimide bundan dolayi acmistim. 2005 ayinda buraya kayit olmusum aradan 10 yil gecmis vay be dile kolay geliyor ama 10 sene.. O zamanlar lise bir bitmis yaz donemiydi.. O zamanlar forumda rehber konulari acmak modaydi bir tanede ben acmisitm.. Okul hayatima tamamen etkisi oldu lise olsun universite olsun. Lise den sonra orman muhendisligini kazandim. Ilk yilda 6 dersten kalinca birakmistim oynamayi zaten charimda soyulmustu. Universite zamanlarinda bi ara pvp oynadim ve en son olarak ta gectigimiz bir ay bi pvp denedim ama pvp deki dengesizlikler ve amatorlukler uskodaki paraya dayanan oyun anlayisi oldugundan dolayi bundan sonra oynaacagimi dusunmuyorum. Eski anilarinin olmasi guzel oluyor .. Ben en cok xigenonda oynamistim 2005-2008 civari sanirim. Guzel arkadasliklar kurmustuk o zaman HeLL clani ile attigim nt lerin yaptigimiz pk larin zevkini suan hicbir yerde alamayiz o zaman ne ventrilo ne de teamspeak kullaniyorduk cem abimiz vardi hey gidi.. Ceza nefret vardi ridvan guzel bir clan ortami vardi.. Forumdan da ayni serverda oynadigimiz guzel insan Burak ( Citizen - Powershot ) Onunla tanisma firsatim olmustu.. Zamaninda Dante gibi oyuncularda olan +8 raptor itemini TigerShot ile oynama firsati elde etmistim ve charin gercek XFiles idi guzel bir arkadasligimiz olmustu yine o zamanda.. Suan ise kanada'da master yapmaktayim. Bulundugum sehir dunyanin en guzel sehirlerinden bir tanesi. Uc yil sonra master imi bitirmis ve Turkiye ye donmus te olabilirim veyahut Master i bitirip burada is hayatina atilmis olabilirim. Bakalim zamanla gorecegiz..

• Ennsatir kullanıcısına yanıt
    Hoş bir sürpriz oldu bu yazıları okumak.

HeLL ile beraber çok fazla oynamadım bende ama çok eğlenceli zamanlarımız oldu.

Güzel anılarımız oldu oyunda ve iyi tanıştığımız kişiler oldu.

Türkiye'ye dönme konusunu bence iyice düşünmelisin. Pek tavsiye etmem. Ülkemiz güzel bir ülke ancak değerini ve kıymetini bilemiyoruz. Ahlaki açıdan oldukça büyük bir yozlaşma söz konusu. Verilen sözleri yerine getiren pek kalmadı diyebilirim.

Üç sene sonra kendimi nerede görüyorum diye soruyorum, nasip olur Allah ömür verirse daha iyi yerlerde oluruz inşallah...
  • Bundan tam 10 sene önce knight online için foruma kaydolup o zamanlar oldukça aktif olan ben nasıl yazmamışım ki bu konuya?

• 3 ay sonra okul bitiyor hayata bir şekilde atılıyoruz. Bu konuyu her gördüğümde gerçekten duygulanıyorum iyi ki vakti zamanında mesaj atmışım.
  • yaş 22 ,22 sevgilim var 3 u farkli sehirden bakalim 23 yasimda 23 yapabilecek miyim ozaman editleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

Orijinalden alıntı: Can`

@kenex
    Hocam siz bu yıl da ygs-lys'ye girmemişmiydiniz ? Yoksa bu 2nci bi üniversite içinmiydi ? Ayrıca profile baktım Balıkesirlisiniz. Bende Balıkesir / Bandırmadanım. Kısmet olursa bi görüsme ayarliyalim.

Hocam Balıkesirin Sındırgı ilçesinde okumuşluğum var. Orada 2 yıllık işletmeyi bitirdim. Bu yıl da dgs ile 4 yıllık fakülteye geçiş yapmak istiyorum. Valla Balıkesirde olsaydım çok güzel olurdu ama Konyalıyım.

DGS ile 4 yıllık Akdeniz Üniversitesi İşletme bölümünü kazandım. Okudum bitirdim. İşim var. Yamaç Paraşütü pilotuyum. 4 yıl sonra, evlenmiş olsam 2 yaşında bir çocuğum olsa süper olur.

• 3 yıl sonra ayda minimum 6 milyar gelirim oldugu bir hayat beni bekle :D okulu da bıraktım mı okumaya devam mı baska okula mı gectim merak ediyorum. manitam var mı merak ediyorum sosyal hayat nasıl merak ediyorum neler aldım merak ediyorum evim nasıl nerde oturuyorum merak ediyorum 3 yıl sonra gören alıntılasın pls :D bide borsaya devam ediyo muyum uzun vadeli yatırımlar yaptım mı iyi kar elde ettim mi vücut yaptım mı yurtdışı gördüm mü yaz tatili yaptım mı playboyluk yaptım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

şu an 15 yaşındayım .liee 2 deyim .knighta 5.sınıfta filan başlamıştım .o zamanlar çok oynardım şimdi oynadığım pek söylenemez .7 tane zayıfım var .işallah sınıfta kalmam.
    vücut geliştirme ve boksla ilgileniyorum.
    elektro gitar çalıyorum .
    boyum : 173 cm .
    3 yıl sonra bakalım boyum kaç olacak .
    bu arada sevgilim bile var .knight'ı bırakala 1,2 yıl oluyor bakalım .3 yıl sonra nerde olacam ve neler yapıyor olacağım.

yaş 16 oldu .lise 2 de kaldım .tekrar yapıyorum bu sene . kitap okumaya başladım olasılıksız , empati , sol ayağım . uçurtma avcısı filan hepsini 1 ayda okudum .hala 'da okumaya devam ediyorum . derslerine gine kötü . ama bu sene sınıfta kalmayacağıma eminim . boy 175 oldu . sevgilimi terkettim 1 ay önce filan .
    gitar'a , vücut geliştirmeye ara verdim .derslerime yoğunluk veriyorum . seneye bakalım hangi Nokta'da olacağım

lise bitti . çalışıcam bu hafta içerisinden iş bulacam . temmuza kadar para biriktirip , yurtdışı yapacağım .
    vucut gelistirmeye hala devam ediyorum , fitness ağırlıklı .
    manita yok . bakalım nolacak , 1,2 yıl sonra.

• 10 yıl mı olmuş yav
  • Oha be bilader, 2007 senesinde acilmis bir konu kendinizi nerede görüyorsunuz sorularına karsilik hala cevaplayanlar var aradan 10 yıl gecmis ahahah o eski oynayanlar simdi coluk cocuk sahibidir
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.