Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümümüzün en önemli konularından biri budur heralde. Hey gidi kimler geldi kimler geçti güzel günlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Viking

Şuan 1. sınıf psikoloji öğrencisiyim. Bir yıl hazırlık okuduktan sonra bölümüme gayet isteyerek girdim. Bu dönem inşallah ilk dönemki ortalamamı geçerim hocalarda sağolsun bu dönem biraz daha zorlu. Bu yaz yaz okuluna gidip non-dept. dersleri aradan çıkartmayı istiyorum. Abimle aynı yabancı dili konuşabilmek için ve kanadanın 2. resmi dili olduğu için (kanada hayallerim varda :)) fransızca kursuna da gitmeyi düşünüyorum çok da az olsa biraz fransızcam var. Ayrıca motor düşkünü bir insan olduğum için motor ehliyetini de alacağım nasipse . Kısaca bu yaz Amerika işi yalan oldu. Ayrıca şuanda bir arkadaşım sağolsun bateri öğreniyorum yazın ya bateri kursuna gideceğim ya piyano ya da birisinden mızıka dersi alacağım henüz karar veremedim :)

Şuan ABD'de değişim öğrencisi olarak 3. sınıfı okuyorum. Evet bölüme gayet isteyerek girmiştim ancak mezun olduktan sonra ne yapacağım hiç bilmiyorum. İstediğim bir şey varsa da o da gerçekten mutlu olabileceğim ve her gün severek yapabileceğim bir şey bulmak. Aklımdan bin bir türlü düşünce geçiyor, sıcak hava balonu pilotluğu, skydivingci vs. vs. çılgın şeyler Ortalamaya gelince her şey iyi güzel 3ün üstündeyim ancak ilk dönem aldığım ortalamayı hiç geçemedim daha. Fransızcadan da vazgeçtim gibi gibi. Fransızların çoğu rezildir, kendini düşünür, kendini üstün görür, ben de aklımdan geçiriyordum böyle pislik insanların dilini ne diye öğreneceğim? Motor düşkünlüğüm hala var ancak hala motor ehliyeti alamadım inşallah yakın bir zamanda ehliyetimde motorumda olur ne zaman olur bilemiyorum. Kıbrıstan, Ankara ya gelince bateri öğrenme işi de yalan oldu o zamandır çalmıyorum, şu an mızıkalarım var geçen gün arkadaşlarıma gösterdim hepsi şaşırdı, öyle basit şeyler olunca biraz uğraşırsam çalabiliyorum işte, ezberimde bir 9. senfoni var favorim olduğu için.

Bu yaz zorunlu stajımı yapıp yaz okuluna gitmeyi planlıyorum. Bir de yapabilirsem Afrikaya koli dağıtma amacı ile vs. gitmek istiyorum. Onun dışında Arnavutluktaki eski Arnavut dostumu ziyaret etmek istiyorum. Amerikadayım ancak henüz amerikayıda doğru düzgün gezdiğim söylenemez umarım doyana kadar gezerim.

Bu arada buraya gelince kendi kültürümüz ne derece önemli ve daha güzel olduğunu da görmüş oldum diyeyim ve bitireyim

• Yıllar önce bu konuyu gördüğümde neler yaptıgımı hatırlıyorum.Asla ders çalışmazdım.Ders çalışmanın değerini üni bitirmeye çalışırken anladım...Güzel yıllar geçirmişiz oyunla,forumla.Hala şu konuya bakınca nickleri hatırlıyorum.Zamanın bizlere çok şeyler katmış.O günden bugüne bende değişmeyen ufak tefek şeyler kaldı.Hayat çok boktan...
  • Ben de inşaat 1.sınıf öğrencisiyim şuanda,bu konuyu açtığım yıldan beri oyuna girmedim açıkcasi O zamanlar 13 yaşındaymışım şimdi olduk 19. Geçen yıl hazırlık vardı yoksa ikiydik Bu yaz Haziran-Ekim döneminde Rusya ya da Hollandada bulunacağım. Eğer becerebilirsem üniversiteyi de oraya taşıyıp orada devam etmeye çabalıyorum son bir aydır. Bakalım görelim,bakarsınız bir up daha Rusyadayım
  • Pek birşey yok şuan için yazabileceğim. Günlük gibi olmuş burası, iyiki zamanında yazmışım.
  • Arkadaşlar bugün üniversitede kopya soruşturmam var.. Bakalım ne olacak, bi 5-10 yıl daha atıp ne halt yemişim güleyim
  • Nerede olacağımı çok merak ediyorum 3 tekrar bir 3 yıl sonra bakacağım
  • 28/4/2014

2006-2007 yıllarında başladım knight'a. Xigenon 72 lvl BP priestim vardı ve 2011 yılına kadar onla takıldım. Sonra charım ban yedi( Düpe'den. 15 tane +8 HB düpeledim ahahaha ) . 4-5 ay girmedim oyuna ama bi süre sonra tekrar başladım. Yine aynı serverda 82 lvl asasım var-dı(sınavdan dolayı hazirandan beri girmiyorum). Hayırlısıyla 22 haziran akşamından itibaren tekrar aynı charla başlıcam. Gerçi serverlar birleşmiş o chara noldu kim bilir :D
    Fırat üni yazılım mühendisliği okumak hedef. 2 dil öğrenmek istiyorum. Foto makinası ve sosyal paylaşım sitesi açıcam.
    Hayırlısı. 3 yıl sonra editlerim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • League of Legend Gold 5'im Smurf hesabım gümüş 3 Knight Online'ı bırakalı çok oldu
  • biraz zaman geçtiğinde hortlatacak olan kişi bana da bir alıntı çakarsa çok memnun olurum :)
    K.O. Allaha şükür sadece ilk okul yıllarımı biraz yedi. şuan manisa fende 1. sınıf öğrencisiyim. iyi gayet durumum.
    boyum 179-180. kilom 90 civarı hala egzersiz falan uğraşıyorum.
    ege tıpta okumak istiyorum. hayatım ortalama gidiyor bakalım nasıl değişir

lütfen biraz süre geçtikten sonra alıntı çakın hortlatırken
  • Hadi Bende Yazim :)

Knightı Bırakalı 1-2 Yıl oldu arada başlamak niyetindeyim de tutuyorum kendimi oyun düzgün bir hal almasını bekliyoruz
    Neyse Seneye üniverseteye geçecez bakalım ozmn nasıl olacak :D

Yıllar geçsin öle alıntılayın arkadaşlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Going to California!

Ben de inşaat 1.sınıf öğrencisiyim şuanda,bu konuyu açtığım yıldan beri oyuna girmedim açıkcasi O zamanlar 13 yaşındaymışım şimdi olduk 19. Geçen yıl hazırlık vardı yoksa ikiydik Bu yaz Haziran-Ekim döneminde Rusya ya da Hollandada bulunacağım. Eğer becerebilirsem üniversiteyi de oraya taşıyıp orada devam etmeye çabalıyorum son bir aydır. Bakalım görelim,bakarsınız bir up daha Rusyadayım

Hangi üni hocam bide nasıl buldun inşaat mühendisliğini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş 32 evliyim, 1 oğlum var. İşim var.knight oynamayı 2009 da bıraktım canım sıkıldıkca pvp serverlarda oynuyorum. Ama uskoyu özlüyorum.
  • Mezuna kaldım berbat bir ygs sonrası, canımda acaip bir ko oynama isteği var.hep üniversite de oynıcam diyodum fakat 1 yıl sonraya kaldı knighta dönme işim.Bilgisayar mühendisi olmak istoyorum 9 ay sonra ygs sonrası yazcam buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Bölümün en iyi konusu bence.

Knight Europada 59 levelim, fazla bütcem olmadığı için oyunu bıraktım. LoL Altın 1 ligindeyim hesabım ban yedi. Şuan CS GO ve 1.6 oynuyorum.

• quote:

quote:

Şuan 1. sınıf psikoloji öğrencisiyim. Bir yıl hazırlık okuduktan sonra bölümüme gayet isteyerek girdim. Bu dönem inşallah ilk dönemki ortalamamı geçerim hocalarda sağolsun bu dönem biraz daha zorlu. Bu yaz yaz okuluna gidip non-dept. dersleri aradan çıkartmayı istiyorum. Abimle aynı yabancı dili konuşabilmek için ve kanadanın 2. resmi dili olduğu için (kanada hayallerim varda :)) fransızca kursuna da gitmeyi düşünüyorum çok da az olsa biraz fransızcam var. Ayrıca motor düşkünü bir insan olduğum için motor ehliyetini de alacağım nasipse . Kısaca bu yaz Amerika işi yalan oldu. Ayrıca şuanda bir arkadaşım sağolsun bateri öğreniyorum yazın ya bateri kursuna gideceğim ya piyano ya da birisinden mızıka dersi alacağım henüz karar veremedim :)

Şuan ABD'de değişim öğrencisi olarak 3. sınıfı okuyorum. Evet bölüme gayet isteyerek girmiştim ancak mezun olduktan sonra ne yapacağım hiç bilmiyorum. İstediğim bir şey varsa da o da gerçekten mutlu olabileceğim ve her gün severek yapabileceğim bir şey bulmak. Aklımdan bin bir türlü düşünce geçiyor, sıcak hava balonu pilotluğu, skydivingci vs. vs. çılgın şeyler Ortalamaya gelince her şey iyi güzel 3ün üstündeyim ancak ilk dönem aldığım ortalamayı hiç geçemedim daha. Fransızcadan da vazgeçtim gibi gibi. Fransızların çoğu rezildir, kendini düşünür, kendini üstün görür, ben de aklımdan geçiriyordum böyle pislik insanların dilini ne diye öğreneceğim? Motor düşkünlüğüm hala var ancak hala motor ehliyeti alamadım inşallah yakın bir zamanda ehliyetimde motorumda olur ne zaman olur bilemiyorum. Kıbrıstan, Ankara ya gelince bateri öğrenme işi de yalan oldu o zamandır çalmıyorum, şu an mızıkalarım var geçen gün arkadaşlarıma gösterdim hepsi şaşırdı, öyle basit şeyler olunca biraz uğraşırsam çalabiliyorum işte, ezberimde bir 9. senfoni var favorim olduğu için.

Bu yaz zorunlu stajımı yapıp yaz okuluna gitmeyi planlıyorum. Bir de yapabilirsem Afrikaya koli dağıtma amacı ile vs. gitmek istiyorum. Onun dışında Arnavutluktaki eski Arnavut dostumu ziyaret etmek istiyorum. Amerikadayım ancak henüz amerikayıda doğru düzgün gezdiğim söylenemez umarım doyana kadar gezerim.

Bu arada buraya gelince kendi kültürümüz ne derece önemli ve daha güzel olduğunu da görmüş oldum diyeyim ve bitireyim

Eveet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Son sınıftayım ve nasipse haziranda mezun oluyorum. Bazı arkadaşlarım diyor, diliyor benim kadar rahat olmayı neyemiş mezun oluyormuşum, bana sorarsanız asıl dert şimdi başlıyor, ne yapacağım mezun olunca, 1 sene sonunda nerede olacağım vs. vs. bi sürü soru. Evet ilk dönemki yaptığım ortalamaya hiç bir zaman erişemedim taa ki şu geçtiğimiz döneme kadar ilk defa bu dönem geçebildim Evet fransızca yalan oldu zaten. Bateri, mızıka hepsi yalan Ancak hala motor hayalim var şu aralar o da yalan olsada kendimi bir gün bir chopper motorun üstünde o harika sesiyle yollarda görebiliyorum . Zorunlu stajı yaptım, baya bi boş geçti ama saydılar stajı güzel oldu. Afrikayada Arnavut dostumu ziyarete de gitmek istedim hiç birisi olmadı. İçimde baya bi gezme isteği var ancak önüme hep bu para engeli çıkıyor maalesef yapamıyorum.
    Evet Amerikayı doya doya baya bi gezdim. Taa Texas Houston, San Antonio, Austin den, New Orleans >> Florida Miami, Tampa dan taaa Boston, NYC ve Niagara şelalelerine kadar her yere gittim, yaklaşık 13-15 civarı farklı eyalet gördüm. Ve bu gezilerimin hepsini arabayla yaptık. En heyecan verici gezim 25 günlük 4 bin milin üstünde couchsurfing ile kalacak yer bularak gezdiğimiz ve harika insanlarla tanıştığımız geziydi. Onun dışındada harikaydı toplam 10 bin mili geçen yol yapmışızdır bu gezilerin sonucunda. Özetle ABD Doğu tarafında gidilmesi gerekip, gidemediğim tek yer Chicago dur heralde, onun dışında her yere çok şükür gittim harika insanlarla tanışıp harika yerler gördüm.

Evet Abdye gidince kendi kültürümüzün ne derece önemli olduğunu anladığımı yazmışım. Evet bi noktaya kadar öyle ancak overall da kesinlikle Amerika, sinir yok stres yok, kimse kimseyi sallamaz. Buradayken bu ülkedeyken, her daim buradan kurtulup gitmek istiyorum, heleki şehir merkezine ineyim 2 insan göreyim bu istek top seviyeye ulaşıyor.. Umarım da gider kurtulurum bi gün buralardan kendimce rahat bir hayat yaşarım.

Şu an mı ne yapıyorum, ABD 2 üniversiteye başvurmak için hazırlanıyorum, öte yandan Seattle, WA da harika bir staj programına başvurdum 6 aylık ve maaşlı inşallah kabul alabilirim. Onun dışında alese de gireceğim ne olur nolmaz Koç ve Odtüye başvuracağım. Son olarakta Pilotluk için başvuru yapacağım. Bir yandan asla ama asla masa başı bir iş istemiyorum ama bir yandan da bu ülkeden bir an önce gitmek istiyorum. Her ikisininde olabilmesi şuan için baya zor gözüküyor. Yani ikisini ayrı kefelere koysak kesinlikle bir taraf ağır basmaz. Tamam belki yurt dışına gitmek ağır basabilir. Neyse sonumuz hayrola..

• Ulan hic bir şey değişmiyor

• :_aTMaCa_:

buqun miLLi oldum akabinde manitadan ayrıldım matematik yasılısında 34 puan aldım
    74 level asasım var yaşım 15 Lise 1 ' im

• 2007de oyuna başladım. lise 1 dim. anadolu öğr. lisesi.
    aralıklı şekilde oynamaya devam ettim oyunu.
    lise 1 de mat kimya fizik biyo falan 2,3 geldi hep :)
    yabancı dil seçtim. ingilizcem iyidir. Gazi ing öğr. kazandım.
    2,71 le bitirdim.
    kpssden 82,5 puanla da atandım.
    Öğretmenlikte illk senem.. Knighta devam...
    Pişman değilim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.