Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an 15 yaşındayım .liee 2 deyim .knighta 5.sınıfta filan başlamıştım .o zamanlar çok oynardım şimdi oynadığım pek söylenemez .7 tane zayıfım var .işallah sınıfta kalmam.
    vücut geliştirme ve boksla ilgileniyorum.
    elektro gitar çalıyorum .
    boyum : 173 cm .
    3 yıl sonra bakalım boyum kaç olacak .
    bu arada sevgilim bile var .knight'ı bırakala 1,2 yıl oluyor bakalım .3 yıl sonra nerde olacam ve neler yapıyor olacağım.
  • Şuan 1. sınıf psikoloji öğrencisiyim. Bir yıl hazırlık okuduktan sonra bölümüme gayet isteyerek girdim. Bu dönem inşallah ilk dönemki ortalamamı geçerim hocalarda sağolsun bu dönem biraz daha zorlu. Bu yaz yaz okuluna gidip non-dept. dersleri aradan çıkartmayı istiyorum. Abimle aynı yabancı dili konuşabilmek için ve kanadanın 2. resmi dili olduğu için (kanada hayallerim varda :)) fransızca kursuna da gitmeyi düşünüyorum çok da az olsa biraz fransızcam var. Ayrıca motor düşkünü bir insan olduğum için motor ehliyetini de alacağım nasipse . Kısaca bu yaz Amerika işi yalan oldu. Ayrıca şuanda bir arkadaşım sağolsun bateri öğreniyorum yazın ya bateri kursuna gideceğim ya piyano ya da birisinden mızıka dersi alacağım henüz karar veremedim :)

• Lise bu sene bitiyor okula 1 hafta daha gideceğim devamsızlığımdan dolayı. YGS kötü geçti, dolayısıyla seneye bir daha deniyeceğim. Dersaneler başlayana kadar sıkıntıdan KO'ya başlamayı düşündüm ama k2-mgame davasını bekliyorum. Alkol tedavisine yeni başladım umarım olumlu sonuçlarını alırım. Bu arada cemreyle kavuşmama az kaldı

Hadi bakalım ne zaman hortlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

şu an 15 yaşındayım .liee 2 deyim .knighta 5.sınıfta filan başlamıştım .o zamanlar çok oynardım şimdi oynadığım pek söylenemez .7 tane zayıfım var .işallah sınıfta kalmam.
    bu arada sevgilim bile var .knight'ı bırakala 1,2 yıl oluyor bakalım .3 yıl sonra nerde olacam ve neler yapıyor olacağım.

şu an 15 yaşındayım .lise 2 deyim .knighta 5.sınıfta filan başlamıştım .o zamanlar çok oynardım şimdi oynadığım pek söylenemez .7 tane zayıfım var .işallah sınıfta kalmam.
    elektro gitar ÇALAMIYORUM .

• lise bitti. Ygs kötü geçti. Knight 5 senedir beni bitirdi. K2 network beni yedi. Seneye adam gibi hazırlanıp üniye gideceğim inşallah. Hayat her zaman ki gibi devam ediyor. Önümüz yaz az daha knight online oynar bırakırım bu arada 1 saat önce +8 hb bastım sansa bak. Ama keske o eskiden wood staff +8 ile mezarlıklarda dolandıgım günler geri gelse. Arkadasıma 50 kurus verirdim o da bana letterden 500k gönderirdi. Nasıl sevinirdim. Ahh ahhh. Neyse uzatmadan ben Sagoya kulak vereyim azcık dineleyip yatayım. Bu arada sakallar ne durumda ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

YAŞLANIYORUZ.

İlk yazımı yazdığımdan bugüne tam tamına 4 yıl yaşlanmışım.Hayatımda neler değişti neler.İlk yazmamda bir kız ismi vermişim gelecektede hep bu olacak demişim..Çocukluğu görüyor musun geleceğin bana neler sunacağını bilmezken nede büyük konuşmuşum.1 yıl geçmiş ardından başka şeyler karalamış başka şeyler yaşamışım başka kız isimleri vermişim.Geleceğin bize ne getireceğini bilmezken böyle küçükken büyük konuşmak dönüp bakınca baya komik geliyor.Şuan üniversitede hazırlık okuyorum yıl bitti sayılır seneye nasipse bölüme başlayacağım.Kıbrısta okuluma başladığımın ilk 2 ayından sonra sevgilimden ayrıldım.O sınava hazırlanıyordu ayrıca o Türkiye de ben Kıbrısta zor oldu başaramadık.Okulumdan memnunum kıbrısı istanbuldan gelince sevmem kolay olmadı halada çok sevmiyorum ama hayat işte eğitim olmadan olmuyor.Hayatımdan memnunum ailemden uzak olmak duygusal anlamda güzel birşey olmasada hayat tecrübesi bakımından çok şey kattı katıyor ve katacaktır.
    Allah nasip ederse konu aklıma geldikçe ilerleyen senelerde ömrümüz yeterse yazarız.

Ko bölümünün eski müdavimlerine saygılar selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 7 Mayıs 2012; 19:03:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Oksye giren o genç (Yani ben) 25gün sonraki ygs adayıyım. İnşaat mühendisliği yolunda bir up yapayım

Ko bölümünden İnşaatçı odasına bir kişiyi daha transfer ediyoruz.Başarılar dilerim arkadaşım sınavda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Oksye giren o genç (Yani ben) 25gün sonraki ygs adayıyım. İnşaat mühendisliği yolunda bir up yapayım

Ko bölümünden İnşaatçı odasına bir kişiyi daha transfer ediyoruz.Başarılar dilerim arkadaşım sınavda.

Çok sağol dostum. Öyle muhabbetimiz olmadı ama 2007 2008li dönemin müdavimleriyiz o zamanlar sık sık görürüdüm halen görüyorum. Senin oksye girdiğin zaman sana msnde sormuştum 74net yapmıştın hatta. Halen aklımda ^^ Vay be 5yıl he. Çok inanılmaz bi rakam. Cidden yaşlanmışız..
  • Vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

17 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum 43 lvl manesde wariorum var suan babam kızdıgı için oyuna giremiyorum manitam var ama ayrılcam başka kızla çıkcam çünkü arkadaşlarla bashe girdik 1 ay içinde 15 kızla cıkcam ve hepsiyle kol kola fotograf cekip okulun panosuna ascam derslerim desem bombok bugun edebiyat hocası ilk dönemden bıraktı beni ah amk:D banlanan charım var agustosda ban yedim arkadasın charını soydum 1 ay oldu 3 yıl sonra kendimi 70 ft lerinde gormek istiyorum benden bu kadar

Oha tam liseliymişim

• Konuyu yeni gördüğümden şimdi yazıyorum. Açan arkadaşa teşekkürler çok güzel olmuş :)
    Bir yıldır knight oynamıyorum. Lise 3e gidiyorum sevgilim yok, sigara içmiyorum ve kesinlikle içmeyi düşünmüyorum. TM den sayısala geçtiğim için sayısal derslerden fazla anlamıyorum 5 tane zayıfım var içlerinde fizik de olmasına rağmen fiziği seviyorum. Hasta olduğum için pazartesi ve salı için 2 gün rapor aldım. beden dersini ve dolayısıyla salon maçını(takımlar: ben, afk, mecit, burak, halo, ibrahim f.k kaçırdığım için üzülmüyorum çünkü sınıf bilim fuarına gideceği için ders kaynıyor. pazartesi ingilizce ve öğretim ilke ve yöntemleri yazılısına giremedim. haftalardır ink. tarihi yazılısından da kaçıyorum, eminim mecit bugün de gelmediğim için sövüyordur :D Sene başından beri son sınıflarla kavgalıyım özellikle yusufla.. Sürekli ders çalışmak için kendimi motive etmeye çalışıyorum hatta geçen hafta güzel, ayrıntılı bir çalışma programı hazırladım ama yine de düzenli ders çalışamıyorum sırf bunun için yurda yazıldım ama eve geldiğim zamanlarda pc başından kalkamıyorum. bütün gün lol oynuyorum 24 lvl oldum evelynnı çok seviyorum geçen gün volibear aldım singedle taşımacılık yapıyoruz:D katarina için para biriktiriyorum ve Master Yi den nefret ediyorum. geçen gün burçakla amnesia oynadık burçak bir an önce karanlıktan kurtulmak için kapıya doğru "yardırırken" canavar karşımıza çıktı ve resmen canavara koştu :)) Bu yaz mat ve geo 1 2 ve 3. sınıf derslerini, ygs fiz kim bio bitirmeyi planlıyorum. sabah 7de kalkıp 11de yatıcam. hedefim itü ingilizce inşaat müh. ama hafiften tıp düşünmeye başladım. ama bu gidişle hiç bir yeri kazanamıcam. inş şu sınav temposuna alışırım:) hadi 3 yıl sonra görüşmek dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih81 -- 8 Mayıs 2012; 18:01:10 >

• 4 yıl önce bu konuyu hatırlıyorum oks sınavına girmiştim bende, o zamanki düşüncemle ohoo 3 yıl sonra kim öle kim öle ne gerek var yazmaya tarzında bişeyler düşünmüştüm hatta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Mesajım bulunsun 3yıl sonra hortlatırsınız bakar gülümseriz Batuhan

• 17 yaşındayım,anadolu lisesi öğrencisiyim şuan hayatım normal sevgilimden yeni ayrıldım ancak 2 kızla daha konuşuyorum.Seneye sınava gireceğim yazın ygs ve lys çalışacağım daha doğrusu sadece ygs biter diye düşünüyorum hayalimde otomotiv mühendisliği,gemi inşaatları ve makineleri mühendisliği ve makine mühendisliği var mühendis olacağım yani tabi büyük konuşmamak gerek seneye tercihlerden sonra mimar doktor öğretmen olarak yazarsam şaşırmayın umarım iyi bir üniversite kazanırım istanbulda okumayı düşünmüyorum bence üniversite hayatı şehir dışında yaşanmalı.KO konusuna gelince önceden oynadım bana hiçbir yararı olmadı hep para kaybettim ailemle sorun yaşadım arkadaşlarımdan uzaklaştım vs vs uzun zamandır oynamıyorum oynamayıda düşünmüyorum.Seneye eğer ölmezsem gelip yazıcam görüşmek üzere.
  • Merhaba 3 seneye ölmezsek bu yazıları okuyup duygulanmak istiyorum
    18yaşını yeni doldurdum lise 3e gidiyorum (+1sene hazırlık okudum) sene bitmek üzere , liseye başladığım dönemden itibaren fenerbahçede profesyonel olarak kürek çekiyorum (kürek sporcusuyum) milli takım elemelerini geçtim amacım yazın milli takıma girip ülkemi temsil etmek, sporcu olduğumdan dolayı sigara alışkanlığım yok, alkolü severim gece hayatım 15 yaşından beri pik yaptı, daha reşit olmadan Muallim Nacide girmediğimiz gece klübü çıkmadığımız mekan kalmadı, kendimi bazı şeyleri çok erken yaşamış ve tatmış olarak görüyorum, ailem daha doğrusu annem kendimi çok büyük görüp, insanlarıda küçük gördüğümü vurguluyor bu sanırım yetiştiğim çevre ve ortamdan kaynaklanıyor takılmalıkları saymazsak 1,5 senedir düzenli bir ilişkim yok etrafımda çok kız var hayliyle yakışıklı atletik bir delikanlı olduğumdan olmalı, ama ruh eşimi o kıvılcımı bir türlü yakalayamadım erkek arkadaşlarım bir elin parmaklarını geçmez sayıda, öte yandan istemediğim kadar kız arkadaşım var bu beni bazen geriyo, burda hava mava atmak için bunları yazmıyorum hayatımı tüm şeffaflığıyla anlatıyorum, dışardan arkadaşlarım çok harika bir hayatım çevrem kız dolu falan falan diye düşünüyor ama ben eski knightcı velet halimi özlüyorum, herşeye ulaşmak ne zordu hedeflerim ne kadar büyük geliyordu, çıkmaya çalıştığım kızların çoğunun şuan suratına bile tükürmem belkide beni buraya bu hırs getirdi, kendimi seneler geçtikçe daha gelişmiş daha oturmuş hissediyorum seneler beni güzelleştiriyo sanırım, ilkokulda biraz kiloluydum fazla değil ama ortaokulda kilo verdikçe kızların ilgisini çekmeye başladım ve dönüp dolaşıp bu halimi aldım neyse kız konularından çok bahsettim, görende herşeyim onlar sanıcak, bu mesajı yazmaya az önce karar verdim az önce annemle babam meselesinden kavga ettik sıkıntılarımızı konuştuk, şuan salonda donla yatıyorum üzerimde battaniye annem 15dk önce yatmaya gitti giderkende üstüne bişi giy dedi laptopum kucağımda bu metni yazmaktayım tribalwars oynuyorum eskiden klansavasları uzun bir süre oynamıştım şimdi telefondan girebildiğim için bu oyunda sardı bilmiyorum bu aralar eğleniyorum ama belki oyundan birine hesabımı verir bırakırım , seneye üniversite sınavına giricem, yazın kampa girebilirsem kürek kampına giremezsem küreği bırakmayı planlıyorum, en kötü seneye başlarken küreği bırakıp dersaneye başlıcam, 2012 ygs çözdüm ve 400 e yakın bi puan çıkardım fena değilim diye düşünüyorum matematiğe kafam iyi basıyor biyolojimde elif hocam sayesinde iyi bir seviyede, hedefim %100 koç tıp puanı bir hayli fazla ama kazanacağıma inanıyorum, eğer kazanırsam annemin bana audi a3-a4 sözü var belki markasını değiştiririm ama aklımda bu var, eski 3,20 mizi özlüyorum belki babamda kıyak yapar tekrar bmw alırız hedeflerim büyük ama inşallah başarılı olurum, plastik cerrahı olmak istiyorum kendi estetik cerrahi hastanemi kurmayı istiyorum, Kimya hocası aynur hocadan büyük bir intikam almak istiyorum bana yaşattıklarından dolayı aynı acıyı tatmasını istiyorum, hayatta sevdiğim bitek annem ve ben olduğum için ikimizin geleceği çok iyi olsun istiyorum, ctesi günü parkurda çok iyi derece çekip 1 olmak istiyorum, istedikçede istiyorum şuan bu kadar uzun yazıp vaktimi harcamam annemle kavgamızdan dolayı oluyor büyük ihtimalle buraya yazarak rahatlıyorum 3yıl sonra bana bu mailden böyle bişey yazdığımı ve linkini atarsanız çok memnun olurum dogantugberk@gmail.com babam tekrar türkiyeye temelli geliyorum bahanesi yarattı bakalım her sene gibi yalanmı olucak bence yalan olucak, ctesi play off final maçı bizim burda şükrü saraçoğlunda inşallah gs yi yeneriz hatta farklı yenerizde geçen seneki gibi sabahlara kadar bağdat caddesinde bu şampiyonluğu ardından türkiye kupası şampiyonluğunu 20küsür yıldır alamadığımızdan büyük bir coşkuyla kutlarız protein tozu, megamen, aminoasit kullanıyorum az önce konuştuğum kız mesaj yazdı bu mesajı bitirip hemen onu okumak istiyorum boğaçtanda bi mesaj var galiba sesini duymuştum odamdan alıp bakıcam biraz üşümeye başladım en iyisini üstümü giymek beni okumak zorunda değilsiniz ama okuyorsanız teşekkür ediyorum biyografimi kısaca açıkladım daha çok yazıcak şeyim var ama vakitte geç oluyor yarın okul var fizik quizi var kızdan gelen mesajı okuyup tribalwarsa bakıcam sonra uykuu beni dinlediğiniz için saolun bu arada z tuşum çalışmıyor çay dökmüştüm bu yüzden copy paste yapıyorum hahahha çüüüüsss

• Bende yazayım kendi nikim değil ama artık bulurum bi şekilde.

Gaza geldim.

Araba araştırıyorum büyük ihtimal Vectra C alacağım.

Knightı bırakalı 2 yıl oldu ama ayda bir giriyorumi logos piyasası uçmuş, +7 ds 4 gb..

Sınava hazırlanıyorum, ygs kaydırmayla beraberde olsa fena gelmedi.

Hukuk gelecek gibi. İstanbul olmadı Marmara olmadı burslu özele gideceğim.

Bugün cumartesi ve hiçbir şey yapasım yok.

3 yıldır birlikte olduğum sevgilim var.

Kenarda iyi miktar param ve 10 gram altınım var.

Bakalım bir kaç yıl sonra nelerim olacak.

İyi bir yerde hukuk okurken iyi bir arabaya binmek hedefim.

En az 4 -5 ülke gezmiş olmalıyım birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

şu an 15 yaşındayım .liee 2 deyim .knighta 5.sınıfta filan başlamıştım .o zamanlar çok oynardım şimdi oynadığım pek söylenemez .7 tane zayıfım var .işallah sınıfta kalmam.

bu mesajı atala daha 20 gün olmuş lan .zaman çok yavaş geçiyor

• 5-6 yıldır forumda knight online ve konu dışına takılıyorum.Yaklaşık 10 ay önce artık bir üyelik alayım dedim ve aldım.

Şu an 20 yaşındayım.Mekatronik Mühendisliği 1. sınıf bitti.Üni ye geçince artık rahat rahat knight oynayacağım diye lise yıllarımı erittim.Tamda ben üniye geçince oyun artık oynanılmaz oldu.

Geçenlerde usko dan k2 elini eteğini çekti.Şimdilerde ise uskoya devammı etsem yoksa euko ya mı geçsem diye düşünüyorum.

Haftaya finallerim var ondan sonra da yeni bir laptop alıp karar verecem usko mu euko mu diye.Kafamda bir finaller birde laptopa sayacağım paralar var.Şimdilik bu kadar.3 sene sonraki foruma burdan el sallıyorum.

• Bu oyunu 13 yaşımdan 15 yaşıma kadar oynamıştım 2006-2007 'den kalma bir hesabım vardı forum içerisinde daha sonra bu hesaba geçtim ve 2008'in başlarına doğru yavaş yavaş bırakmıştım oyunu. Şimdi düzelirse eski günlerin hatrına, o günlerin muhabbetini bulmak için bir ihtimal başlarım, fakat aynı ''progressive'' halimden çok çok uzağımdır. O zamanlar Ortaokulu bitiriyordum ve liseye yeni başlamıştım. Lise 1'in başı gibi oyunu net bir şekilde bırakmıştım, Lise 1 sonlarına doğruda çok güzel bir kız arkadaşım olmuştu ne günlerdi şimdi duygulanmadım değil. Şu an üniversitemin ilk yılı bitirdim yurt dışında Makina Mühendisliği okuyorum.

Aranızda Ziyaaaaa'yı hatırlayanlar vardır belki eskilerden buyrun bir SS size .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuzzyWuzzy -- 20 Mayıs 2012; 21:38:33 >

• Ben zamanında bu konuya nasıl yazmamışım çok ilginç halbuki buralardan ve oyundan çıkmazdın o yıllarda.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.