Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CertainCrimes

Vay beee şu konu açıldığında mesaj yazmaya üşenmiştim, keşke üşenmeseymişim...

keşke üşenmeseymişsin gerçekten. forumda okuyacak bişi bulamayınca genelde eskiden attığım mesajlara bakarım. burası birden karşıma çıktı. okudum hatırladım. bi değişik oluyo insan. emin ol seneye de biri hortlatır. bu kişi ben de olabilirim. çekinme yaz kendini:)

şuan ygs lys hazırlığındayım. dersanede 1 2 denemede baya iyiydim diğerleri normal. çok çalışamıyorum ve bundan nefret ediyorum ama olmuyo napıyım. sabancıyı kazanmak istiyorum. inşallah olur. bu sene hayat hiç çekici ve yaşanılası değil. ama yine de yaşıyoruz. yeni bi hobi buldum kendime bilardo oynuyorum artık:) ama çok tuzlu keseyi baya yakıyo. haftada 1 kere felan gidebiliyorum anca. saati 5 lira çünkü:D forum olmasa zaman da geçmez iyi ki bulmuşum bu forumu. kültür bilimde takılıyorum artık genelde(forumu knight sayesinde keşfettim). kb de çok kaliteli insanlar var. onların yazılarını, yorumları okumak hoşuma gidiyo. amacım onlar gibi yorumlarda bulunabilecek, sağlıklı ve özgün fikirler oluşturabilecek şekilde yetişmem. şu onlayn oyun lanetinden kurtulabilmem de en büyük isteklerimden biri. 2 3 gün önce fragment kırıp naytı bıraktım. tabiki bişi çıkmadı her zamanki gibi. bu sabah silkroad yüklüyodum. sonra dedim oğlum bırak artık oyunu felan. iptal ettim. nayttaki en sevdiğim çarıma(AyLaKSaVaSCi) baktım. arkadaşa vermştm üyeliği. çarı baseye kasıyodum verdiğimde 66 yüzde 90 lardaydı. lv atlatmış skilleri atağa vermiş saf:D çarı batırmış. her neyse geçen sene biraz body e de gittim çok bağlayıcı bi spor. lanet olası sınav dönemim bitsin tekrar başlıyacam. kitap okuma alışkanlığı da edinmek çok isterdim.3 4 gün önce babamın okuduğu bi kitabı elime aldım, bayadır da bişi okumuyodum. biraz sürükledi. özlemişim kitap okumayı da:D geçen sene yazacak fazla bi şey bulamamıştım, bu sene akıyo kelimeler klavyeden:) body buildingden sonra değiştiğime inanıyorum. kendimle barışık biri oldum ve olaylara hayata daha farklı bi yönden bakıyorum sanırım. en azından daha ılımlı bakıyorum. hayat güzel ama bazen aklıma geliyo sadece yaşıyorum. nasıl desem dinim, inancım için yaptığım tek şey haftada bi cumaya gitmek. bi de arada ekstra 1 2 namaz. arada dua edesim şükredesim felan geliyo. ama yeterli değil. şuan neler hissediyorum buraya tamamıyla yansıtmak istiyorum. günlük tutma gibi alışkanlığım da yok. geçmişimi bu konuya özetle kaydedip seneye, eski bene bakıp hatırlamak isterim kendimi. bi kızdan hoşlanıyorum ama konuşabileceğimi sanmıyorum kızla. gerek yok sınav zamanı gereksiz streslere ya da bi hüsran yaşamaya:) müzik zevkim de değişti. eskiden yabancı müzik çok dinlemezdim artık çoğunluğu yabancı dinlediklerimin. anlamıyorum ama çıkan sesler dinlettiriyo kendisini. sanatı kim iyi yapıyosa ona bakıcan ona göre dinlicen izlicen heri:P acaba ilerde nasıl biri olcam, gelir düzeyim nasıl olcak, hayatım nasıl olcak, ne olcam ben. dünyayı gezmek isterdim ama dünyanın sadece doğal harikalarını, turistik yerlerini değil; gerçekten yaşamın zorluğunu tadan kenar mahalleleri, yaşamın acımaz yüzüyle karşı karşıya olan insanları, onların yaşadıkları tozlu topraklı yolları görmek isterdim. nasıl anlatsam hani filmlerde olur ya sırtında çantası dünyayı gezen adamlar. parası marası yoktur. gittiği yerden insanlardan yardım felan alır:P aslında zekayla ilgili tartışmaları felan çok sevmem. özellikle 10. sınıfta felan popüler konuydu bilirsiniz o yaşlarda olur işte. bazen kendime soruyorum acaba kafam basıyo mu diye. ne biliyim sıradanlıkdan, sıradanlardan farklı mıyım? ilerde bi işe yarıycam mı, iyi bi yerlere gelcem mi? tabi bi de şu yanı var iyi bi yere gelmek için çok çalışmak lazım. çok çalışacağım bi hayat istemiyorum. bişirkette genel müdür olup 7/24 şirketle ilgilenmek ama zengin olmak...tercihim olmazdı. madem öyle öğretmen oluyum dedim. onlar da para kazanmıyo birader ya poff:D çıkmazdayım hedefim şuan bilgisayar mühendisliği, değişceğe de benzemiyo. acaba sıradan insan var mı? bu sene bi arkadaşla eskisine göre biraz daha samimi oldum. bilirsiniz işte eskiden sadece selamlaşırdık şimdi biraz daha iyi tanıyorum kendisini. onu tanıdıktan sonra her insanda farklı bi yön olduğuna inanmaya başladım. farklı ve keşfedilmeyi bekleyen, o insanı "o" insan yapan. aslında yaşama sıkıcı yönden bakmamak lazım galiba. bu fikir de şuan aklıma geldi:D herkes iyi kötü yaşıyo. öğretmeni de mühendisi. mutlu olmak için elindekiyle yetinmeyi bilmek lazım galiba. of şimdi bu kadar yazıyı kontrol edip imla hatalarını felan düzeltmem lazım. belki yazcak bişiler de gelir aklıma o arada sıkıştırırım 1 2 cümle araya:) neyse galiba bu kadar yeter. bu yazıları yazmak değişik bi his uyandırdı bende. tarif edebilmem şuan imkansız gibi duruyo. kendime ve geçmişime olan hasretim gibi bişi mi desem. tam öyle de olmayabilir. bilmiyorum her neyse. yeni hortlarda kendimle tekrar buluşmak dileğimle:) 1 sene sonraki(ya da her ne kadar zaman sonra okuycaksam) ben selam olsun sana nasılsın, iyi misin, işler yolunda mı, nasıl gidiyo?:))

• Güzel Bişi Keşke Zamanında Katılsaymışım..
  • Konunun ilk açıldığı zamanı hatırlarım.. Çocuktuk o zaman gerçi şimdide çok büyük sayılmam ama o zaman yazmayı akıl edemedim demekki
    Arada evde kağıtlara yazardım böyle şeyleri gelecekte okumak için. Özellikle büyük sınavlardan önce sbs ye girmeden önce yazmıştım hatırlıyorum kağıt lisede elime geçmişti.. Sınavdan sonra istediğim lisedeydim kağıt sonradan elime geçtiğinde okuyup gülümseyip atmıştım Ama çok güzel bi' duyguydu..

Herneyse aynı duyguları yaklaşık 3 yıl sonra istediğim üniversitede istediğim bölümlerde, yazıyı yeniden okuyacağım güne kadar olan zaman diliminde istediklerimin gerçekleşmiş olması ve benim yazıyı gördüğümde yine aynı şekilde gülümsemem dileğiyle yazıyorum. ( Çok uzun cümle oldu ben bile anlamadım)

16 yaşındayım. Birçok isteğim, beklentim var hayattan geleceğimi düşünüyorum çalışıp çabalayıp istediğim yerlere gelmeyi. Müzikle ilgileniyorum. Bi' kız arkadaşım vardı 8 ay çıkmıştık. Kıskançtım ben anlaşamıyorduk her ne kadar çok sevmsemde onu ayrılan taraf ben olmuştum. Bu ikimiz içince en iyisiydi her açıdan. 19 Ocak 1. yılımız olucaktı ayrılmasaydık. Tam o gün telefonuma bi' msj gelmişti 'Ben seni herşeye rağmen çok seviyorum unutamadım..' şiirler yazmıştı. Bende onu çok seviyordum ama olmayınca olmuyor. Yanıtsız buraktım mesajları. Kendime kabullendirmeye çalışıyorum onu sevmediğimi. Bende isterdim beraber olmak ama herşeyimi o kadar etkiliyoduki.. Değerdi belki ama yaşım 16 evliliğe nereden baksan 10 yıl varken böyle bi risk alıp hayatını çöpe atmak.. Bilmiyorum belki liseden sonra. Herneyse kapatalım bu konuyu Konya'da anadolu öğretmen lisesinde okuyorum 10 .sınıf. Derslerle aram iyidir bu dönem fizik ortalamam 99 düşmüştü kimya 90. Matematik ilk yazılıdan 97 ikinci yazılıdan 32 almıştım ( Nasıl becerdiğimi hala hatırlamıyorum 3. yazılıda 85' ti ) Vakit su gibi akıp geçiyor.. İyi bi' üniversite kazanmak istiyorum iyi bi hayat. Ama benim için biraz farklı sanki para için istemiyorum bunları hani hayalleriniz vardır bişeyler yapmak istersiniz kendinize göre boş bi insan olmamak işini iyi yapmak bişeylerde uzman olmak vs. Aynı zamanda eğlenmek mutlu olmak gençliğini iyi yaşamak.. Bunların hepsi içinde çok çalışmak, başarmak.. İTÜ,YTÜ,ODTÜ, Boğaziçi.. Makine Müh. istiyorum veya Mimarlık.. İnşaat da olabilir Elektrik Elektronik de.. İstiyorum işte Hep hayaller kuruyorum forum sitelerini geziyorum üni. sitelerini ezberlediğim halde tekrar tekrar taban puanlarına bakıyorum.. Çalışıyorum elbette.. İnş.
    Umarım istediğim yerde istediğim şekilde olurum.. İstanbul'a yada Ankara'ya sanki oralara gidince hayat çok daha değişik çok daha güzel ve bi' o kadarda yorucu olucakmış gibime geliyo farklı hissettiriyo bi heyecan bana ders çalıştıran.. Yüksek lisans için yurt dışına çıktığımı hayal ediyorum.. Dedim ya yaşamak bişeyleri hayat biterken keşke dememek.. Arkanda güzel şeyler burakmak.. Para değil..
    Böyle işte Bakalım hayat neler göstericek neler öğreticek bize..

Biliyorum istediklerin dolu.. Mutlusun..

• ya ben bu konuyu çok iyi hatırlıyorum niye mesaj atmamışım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

heyt lo ben geldim =) deneyelim hadi 3 yıl beklioruz

hahahahaha 3 yıl önce liseliydim evet
  • güncel
  • Uzun bir aradan sonra tekrar güncel ^^
  • Bence yeni bir konu daha açalım bir 3 yıl sonra daha uplarız güzel olur

çok duygulandım kendi yazdıklarımı okuyunca :)
  • Günluk tutmanizi tavsiye ederim
  • güzel hort
  • Mesajım bulunsun 3yıl sonra hortlatırsınız bakar gülümseriz Batuhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

yaş 21 üniversitede son sene..Bakalım askere gitçez falan nolcak sonra merak ediyorum
    benide ekle dostum :) Şu anda üniversite 2.yi bitirdim 2 yıl sonrada üniversite bitecek :)Pazartesi staja başlıcam(lanet staj) 4 sene sonra Halkla ilişkiler&Pazarlamacı olarak cıkacagım inşallah..Ama bi laf vardır Kabak kadar diploman olacağına fındık kadar torpilin olsun neyse konuya dönelim KO oynamıyorum char yok Başlamayı düşünüyorum yaş geldi 21e..olurda hortlarsa bu topic ve görürsem 23-24 gibi olcam ( vay ayqu )Hayat Güzel Dünya Güzel ama sıkıldım okumaktan bitsin artık şu okul Herkez manita yazmış;gırla var 3 yıl sonraya kim öle kim kala..Kalın sağlıcakla..

yıllar ne çabuk geçiyo dimi

vay bee..Yaş 1 temmuzda 24 olacak üniversite bitti pazarlama & işletme olarak Askerlikte bitti 17 mayısta..Pazarteside işe başlıyorumyıllar yıllar, nankör yıllar Burda 2-3 tane hort var herhalde kendi mesajıma dgs ile işletmeye geçmiştim niyetim sıfırdan tekrar okumaktı nasip böyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 26 Haziran 2011; 18:54:52 >

• suan 15 yasındayım aylardan haziran 25 7 ekimde 16 olcam
    kısmetse iyi bi üniversitede tıp okumak istiyorum
  • aynısınıhttp://www.futureme.org/ dan yapabilirsiniz
  • Hey gidi günler
    Bıraktıydım. Uzun müddet girmediydim.
    Karakterlerimi gezerken sağlam para olduğunu keşfettim.
    Ardream char kasmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

bende yazayım ölmezde yaşarsam 3 yıl sonra hortlatırım

yaş 23 e yaklaştı kilo 130 gören kaçıyor o derece iğrenç bir yapım var şu lanet oyundan aylık 600-700 lira kazanıyorum şuan ko tarihine geçecek derecede bir charım var apsi 1900 e dayandı ama bunlar hikaye tabi sosyal hayatım 0
    okumuyorum çalışmıyorum askerlik yapmadım sevgilim yok yani tam bir asosyalim
    şuan camdan dışarı baktığımda ( süper bir manzara olmasına rağmen ) ben koca bir boşluk görüyorum. harıl harıl kpss çalışmam gerekirken mal mal oturuyorum.

Allah izin verirde yaşarsak 3 yıl sonra neler değişecek tekrar yazacağım.

1 yılda değişen şeyler var
    4 ay sonra 23 dolmuş olacak. 130 dan 120 kiloya inmeme rağmen askere almadılar. charımın atağı 1950 ye gelmişti ama bozdum herşeyi sattım oyunu bıraktım. son 6 ayda sadece tek tük item satmak için girdim son 1 aydırda 1 kez girdim. kpss den 70 aldım, bir işe giremedim hala boştayım, sevgilim hala yok, tamamen asosyal değilim daha çok gezip tozuyorum (tabi hala oyundan gelen paraları yiyorum )
    bu aralar üstüme dar gelen kıyafetler alıp onun içine girmek için kilo veriyorum. mesela bir tane mont aldım kendi bedenimde 1.5 beden daha düşük. yani giyebilmek için kışa kadar 15 kilo vermem lazım (20 di 5 verdim 15 kaldı )
    kışın montun içine girebilirsem konuyuda hatırlarsam yazarım

• Ben de 3 yıl önce üşenip yazmayanlardanım. 3 yıl önce nick'im Game_Masterrr'dı. Şimdi ise mâlumunuz. 3 yıl önce harıl harıl goblinden para kasıp char dizmeye calisirken, bu yıl Xigenon serverında cs+7'li i.set'li basede ismini duyurmuş charımı banlattım 3yıl önce okul vardı, artık halk eğitimin açmış olduğu yabancı dil-pazarlama-bilgisayarlı muhasebe gibi kurslarda fink atıyorum. Öyle gelip geçiyor zaman işte.
  • 6e şimdi itemin dibine vurdu
  • Konunun 4.yılına doğru ilerliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

17 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum 43 lvl manesde wariorum var suan babam kızdıgı için oyuna giremiyorum manitam var ama ayrılcam başka kızla çıkcam çünkü arkadaşlarla bashe girdik 1 ay içinde 15 kızla cıkcam ve hepsiyle kol kola fotograf cekip okulun panosuna ascam derslerim desem bombok bugun edebiyat hocası ilk dönemden bıraktı beni ah amk:D banlanan charım var agustosda ban yedim arkadasın charını soydum 1 ay oldu 3 yıl sonra kendimi 70 ft lerinde gormek istiyorum benden bu kadar

Oha tam liseliymişim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.