Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AslanPaşa

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

HORT !

Helal Ulan Süper konu yeminederim

Eyvallah. Mesaj yazmamış Olsamda konuyu unutmayanlardanım
  • @kenex
    Hocam siz bu yıl da ygs-lys'ye girmemişmiydiniz ? Yoksa bu 2nci bi üniversite içinmiydi ? Ayrıca profile baktım Balıkesirlisiniz. Bende Balıkesir / Bandırmadanım. Kısmet olursa bi görüsme ayarliyalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

@kenex
    Hocam siz bu yıl da ygs-lys'ye girmemişmiydiniz ? Yoksa bu 2nci bi üniversite içinmiydi ? Ayrıca profile baktım Balıkesirlisiniz. Bende Balıkesir / Bandırmadanım. Kısmet olursa bi görüsme ayarliyalim.

Hocam Balıkesirin Sındırgı ilçesinde okumuşluğum var. Orada 2 yıllık işletmeyi bitirdim. Bu yıl da dgs ile 4 yıllık fakülteye geçiş yapmak istiyorum. Valla Balıkesirde olsaydım çok güzel olurdu ama Konyalıyım.
  • Öncelikle hortingen arkadaşlar :D

evet 3 sene önce dediğim gibi sabrettim bekledim ve sonunda sevdiğime kavuşup evlendim.Eşim 15 gun oldu norveç e gideli.hasret buyuk tabi.vizeye başvuralı 8.5 ay oldu.hala beklemedeyiz.istanbulda yanlızım eşimden uzak.vize bekliyorum.çalışıyorum.hala sigara içiyorum ama başladım güne lanet ediyorum.
    knight derseniz vakit geçirmek için kastim bi 80 lvl +7 krowaz set var +7 chaos bal bi kaç takı işte.5 senelik ilişkiyi sonunda evlilikle sonuçlandırdık.kolay değil arkadaslar seneden seneye görmek.hiç kolay değil insanı eritip bitiriyor.tükeniyorsunuz.isyan ediosnz.dua edin vizem çıksın yakın zamanda.hepinizi seviyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Hoş olmuş arkadaşlar bu eski yazım.şimdi22 yaşındayım.sevgilimle planladığım gibi nişanlandım.3 ay sonra nikahım 10 ay sonrada düğünüm var.sonra norveçe gidicem.uzun zamandır knight oynamıyorum,geçen sene koxpdan banlandım,çok bekleyememişsiniz 2 sene beklemişsiniz yaw
    nişanlımı çok özledim görmeyeli 1 ay olucak nerdeyse ama bu sene 1 sene deil 3 ay sonra gelicek sonra yine 6 ay bi hasret olucak
    5 yılım hep böyle seneden seneye görmekle geçti bu kadar aşıkken birde insanı yaşlandırıyor.3 sene sonra norveçte olurum heralde bir iş bulup kendi evimizi alırız umarım nişanlımla o zama karım olucak tabi.ve istediğim mustang yada dodge charger ı alırım heralde yada araştırıyo olurum almasam bile audi yada bmw almış olurum heralde şuan iş arıyorum gene 2 sene önce olduğu gibi,dua edin millet

quote:

R.Sambora
    Fatih Akdal
    09.Kasım.2007
    Cuma
    20:23

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şu anda 20 yaşındayım,aöf 1. sınıf öğrencisiyim, askerliğim tecilli,,norveçte sevgilim var, bu yaz nişanlanıcaz kısmetse, nişandan 2 sene sonrada düğün inş,sonra norveçe yerleşicem.bugün hala bir iş bulmuş değilim,ve hala psikolojik sorunlarım var, babam hala bekar , annemle yaşıyorum, ablam 5 aylık hamile, inş dayı olucam 4 ay sonra =),üvey kardeşim yağmurun babası cezaevinde hala umarım bu bahara çıkarda,oda baba özlemini giderir,kardeşim esat lise 2 ye gidiyor,babam bir dernek kurmuş onun için uğraşıyor,bakalım ne olucak bu işin sonu,dayım hala bizde 3 çocuğu ve karısından ayrı yaşıyor 2 yıldır, onun sonunu merak ediyorum,
    şu an oyunla ilgilide şunu diyebilirim,65 lvl asasım vardı çok yoğunlaşmasamda oynardım, 1 sene hiç ex kasmadım,logosta char aldım takasla 62 lvl warrior,ona item dizmeye calısıyorum,( aslında umrumda değil ),
    şu an zayıflıktan şikayetçiyim kilom 65 boyum 1 86 , saçlarım sanki dökülüyormuş gibi geliyor ama aslında onun yaşla birlikte gelen birşey olduğunuda biliyorum,aslında dökülmüyor =),şu an yüzüm gözüm çökmüş durumda, evden çıkmayı sevmiyorum genelde,
    saat 20 17 ve ben az önce 15 dakika önce uyandım, artık gündüzüm gecem olmus durumda, gün ışığı bana ürkütücü geliyo , gözlerimi açamıyorum gündüzleri güneşli bir günde,şu an en çok istediğim şey 13 yıl annesiz yaşamanın prikolojisini üzerimden atmak,bir iş bulmak yada şu beklediğim paranın gelmesiyle bir iş kurmak,yazın sevgilime yakışır bi şekilde nişan yapmak , onun başını dik tutmak,ve türkiyeden gidene kadar 1 ay yanından hiç ayrılmamak, ama biliyorum yine gidicek, sonra ben oraya gidicem temelli ama , memleket hasreti beni oralarda napar hiç bilmiyorum,(aslında istemiyorum gitmeyi, ama sevgi),
    şu günlerde bonjovi yi çok dinliyorum, en favori grubun,gerçekten çok seviyorum,geçen sene ocakta sigaraya basladım,sonra içkiye basladım,sarhoş olmanın ne demek olduğunu gördüm,bir sigarayla kafayı bulduğumu ama sonra 1 pakette içsem o ilk içtiğim gibi olmadığını gördüm ve sigara kullanmaya basladım,Ben ki sigara dumanını yanında durmazdım, 8 yasımdan beri yalnız basıma annesiz büyümeme rağmen hiçbir pisliğe sigaraya esrara bulaşmıyan ben ,arkadaşlarımın isteklerini reddedi sigara içmeyen ben , bir gece kalkıp gittim bir paket sigara aldım ve o gün başladı bu macera, umarım en kısa zamanda son bulur,şu an telefonum çalıyor, mesaj geldi, umarım sevgilimdendir, çünki dün tartıştık hatta 1 hftadır tartışmalıyız aslında onun suçu yok burda itiraf ediyorum , bütün suç benim...

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

bende yazayım ölmezde yaşarsam 3 yıl sonra hortlatırım

yaş 23 e yaklaştı kilo 130 gören kaçıyor o derece iğrenç bir yapım var şu lanet oyundan aylık 600-700 lira kazanıyorum şuan ko tarihine geçecek derecede bir charım var apsi 1900 e dayandı ama bunlar hikaye tabi sosyal hayatım 0
    okumuyorum çalışmıyorum askerlik yapmadım sevgilim yok yani tam bir asosyalim
    şuan camdan dışarı baktığımda ( süper bir manzara olmasına rağmen ) ben koca bir boşluk görüyorum. harıl harıl kpss çalışmam gerekirken mal mal oturuyorum.

Allah izin verirde yaşarsak 3 yıl sonra neler değişecek tekrar yazacağım.

3 sene önce yazmadım buraya ama senin yazını görünce şimdi yazmak istedim.
    Aramızdaki farklar benim 130 kilo olmamam,yaşımın 21 olması,aylık 600-700 lira kazanmamam ve 1900 ap li charım olmaması geri kalanlar benim içinde aynı

• upupup
  • 3 senedende fazladır buradayım ama allah kahretsinki mesajım yok bu konuda
  • vay be össden tam 4 gün önce yazmışım. İyi bir üniye kapak atmak istediğimi yazmışım. Şuan 2.sınıfım istediğim yerde okuyorum diyebilirim ama gel gör ki bu sene bırakmayı düşünüyorum. 3-4 yılda çok şey değişmiş çook. Büyüdüğümü yazdıklarımı görünce daha iyi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Allah belamı versin Yaza yaza ne yazmışım Ben böle mallık görmedim arkadaş
    quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

BEni unutamayacaksınız

• Ulan bir şeye de burnumu sokmayım. 2007'de yine sokmuşum oleey hortladı diye.
  • YGS hazırlanıyorum ko'ya beta serverından beri oynuyorum şu an +8 shell setli 75lvl warrior var akarada.ygs başarılı geçerse oyunda ticaret yapıp iron set çekmeyi düşünüyorum.bir çok oyun denedim ama kodaki zevki başka oyunlarda alamadım.gelirim 700TL ek işler vs değişiyor.İyi bir üniversite kapak atmak için koya günde 1 saat zor arıyom(heyt be 56 saat uyumadığımı bilirim ) şimdilik bu kadar bakalım 1-2 yıl sonra neler olcak.
  • Vay be dün gibi hatırlıyorum bu konuyu. İki tane dileğim var o mesajda. İkiside gerçekleşmiş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

Forumlarda gördüğüm en güzl konulardan biri açan arkadaşa teşekkürler :)...

Şu an bankanın birinde Kurumsal Satış Uzmanı olarak çalışıyorum. Yaş 30. Hayatımın aşkına nasıl evlilik teklif etsem diye düşünüyorum. Yüzük hazır mekanda kımen belli ama yok hocam cesaret edemiyorum... Ağustos sonunda terfi almayı bekliyorum. Araba 99 model Peugeot 406 Muhtemelen Skoda Superb alıcam evlendikten sonra. evlilik süreci bir seneyi bulur ahanda şuraya yazıyorum.
    KO'da Akara'da 83 Lwl bi mage im var.(dual fr+3, ep+2, glass belt, wse+3, krowaz +6 set, fulitol +7 gibi itemler var). Artık pek keyif alamıyorum yaw oyundan... Gene mi satsam napsam :P.
    KPSS sınavına da girdim berbattı. Sonuçlar gelsin değerlendirmeyi yapacaz bakalım.

Her daim kontrolün mümkün mertebe elinizde olması dileği

poken olayım :D

• benimde açtğım an dün gibi aklımda şu an lise3üm ve ne istediysem olmuş durumda konuyu favorilerime almışım zamanında yeni gördüm umarım herkes yılların ne çabuk geçtiğini farketmiş ve adımlarını atarken insanları kırmamanın hayatı ertelemenin yanlış birşey oldğunu farketmiştir.
  • 2. hazırlanıyorum doğru bilmişim :P
  • Bölüm olarak en iyi işlerimizden biri sanırım bu konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bölüm olarak en iyi işlerimizden biri sanırım bu konu..

katılıyorum
  • hortlatmak için girdim de zaten hortlamış mesajımı 2009 da atmışım vay be zaman akıyo aga ya:D
  • Vay beee şu konu açıldığında mesaj yazmaya üşenmiştim, keşke üşenmeseymişim...
  • Ne hortlaması ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.