Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagoral

quote:

16 yaşındaım sewgililerim war... Çarım dün banlandı koxpdan hemde msn koxpdan... yeni bi tane satın aldım 20 kağıda... 60 lwl asasım var olympiada ve 64 lwl priestım war beramusta... derslerin hepsi kıyak hocalarsa birer manyaq... bu kadar daha ne diyim...

Kullanıcı adımı değiştirdim bi kere :) artık sagoral :) web programlamayla uğraşıyorum oyunla ilişkimi kestim.. Şu anda bir tane sevgilim bile yok.. Hocalarsa birer manyak demişim ama artık öyle bir derdim yok çünkü lise bitti..

Ayrıca en büyük gelişmemse artık eskisi gibi yazılarımı cins cins yazmıyorum :D mesela "manyaq" yazmak yerine manyak yazılması gerektiğini düşünüyorum

Ama konu hoşuma gitti hakkaten hortladı yani :)

sevgilim bile yok hocalarsa birer manyak süper demişin... Benim bole sorun yok ama cok hoşuma gitti kullancıların yazısı

@R.Sambora Fatih abi seninde cok güzel geldi hepinizin arkadaşlar gercekten okurken duygulandım

• @AslanPaşa aynı duygu selini bende yaşamadım değil :))
  • Vay be buraya birşeyler yazarken hiç düşünmemiştim bu konuyu tekrar görebileceğimi. Duygulandım lan :D
  • quote:

@AslanPaşa aynı duygu selini bende yaşamadım değil :))

Bize kısmet yok ozamandan ama insan bi an duygulanıyor gercekten
  • Kesinlikle
  • helal güzel konu şu an 18 yaşındayım lise 4 e geçtim hedefim odtü seneye hortlatalım inş. girmiş olurum
  • ulan bende duygulandım konuyu açtığım anı hatırladımda ulan oksye girmiştim şimdi lise3e geçtim sayısaldaym öss hazırlanıyo olcam demişim hazırlanıyorm kız arkadaşmda var akın össye giricek demişim sonuçları bekliyo o zamanlar ben 8dim o lise2di şimdi lise 3 oldm o okulu bitrdi vay anasını ya zaman ne çabuk akmış arkadaş
  • bende yazayım ölmezde yaşarsam 3 yıl sonra hortlatırım

yaş 23 e yaklaştı kilo 130 gören kaçıyor o derece iğrenç bir yapım var şu lanet oyundan aylık 600-700 lira kazanıyorum şuan ko tarihine geçecek derecede bir charım var apsi 1900 e dayandı ama bunlar hikaye tabi sosyal hayatım 0
    okumuyorum çalışmıyorum askerlik yapmadım sevgilim yok yani tam bir asosyalim
    şuan camdan dışarı baktığımda ( süper bir manzara olmasına rağmen ) ben koca bir boşluk görüyorum. harıl harıl kpss çalışmam gerekirken mal mal oturuyorum.

Allah izin verirde yaşarsak 3 yıl sonra neler değişecek tekrar yazacağım.
  • Konudan hiç bir şey anlamadım ya
  • Forumlarda gördüğüm en güzl konulardan biri açan arkadaşa teşekkürler :)...

Şu an bankanın birinde Kurumsal Satış Uzmanı olarak çalışıyorum. Yaş 30. Hayatımın aşkına nasıl evlilik teklif etsem diye düşünüyorum. Yüzük hazır mekanda kımen belli ama yok hocam cesaret edemiyorum... Ağustos sonunda terfi almayı bekliyorum. Araba 99 model Peugeot 406 Muhtemelen Skoda Superb alıcam evlendikten sonra. evlilik süreci bir seneyi bulur ahanda şuraya yazıyorum.
    KO'da Akara'da 83 Lwl bi mage im var.(dual fr+3, ep+2, glass belt, wse+3, krowaz +6 set, fulitol +7 gibi itemler var). Artık pek keyif alamıyorum yaw oyundan... Gene mi satsam napsam :P.
    KPSS sınavına da girdim berbattı. Sonuçlar gelsin değerlendirmeyi yapacaz bakalım.

Her daim kontrolün mümkün mertebe elinizde olması dileği

• quote:

Orijinalden alıntı: Flovan

Konudan hiç bir şey anlamadım ya

Bundan 3 yıl önce buraya birşeyler yazalım bir kaç yıl sonra konuyu hortlatır yazılarımızı okuruz diye anlaşmıştık. O zamanlar forum sürekli güncelleniyor konu nasıl kalıcak bu iş olmaz diyenler olmuştu ama sonuç ortada.
  • Güzel bir konu arkadaşlar keşke ilk üye olduğum zaman knight oynasaydım
  • up!
  • Nice work
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Madem hort konusu var bende yazayım. Belki ilerde hortlar.

Üniv. bitti iş mi askerlikmi çelişkideyim. Sanırım işe başlayacağım. Warriorum 65 lvl yüzde 75. Yan char priest açtım buffer. 59 level. İtem olarak 3 parça shell +7 1 tane raptor +7 var. Seneye neler olacak.

Şimdiki itemler.

+0 İron Necklace
    +8 İron İmpact
    +7 Shell set
    +0 Dual Minatours Earring
    +1 Dual Heros Valor
    +8 Undy set
    +8 Undy kalkan
    +0 String Of Skulls

Birdaha ki horta görüşmek üzere.

• Nick değişince mesajlar mı siliniyor yahu . Bu konuyu çok iyi hatırlıyorum mesajım yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A

Nick değişince mesajlar mı siliniyor yahu . Bu konuyu çok iyi hatırlıyorum mesajım yok ama

bende silinme olayı olmadı hocam 0 ®h Negatif bendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: øsan

o zamana kadar forumda kalırsam BEN hortlatmaya çalışırım..

:)))))))))))))))
  • Allah belamı versin Yaza yaza ne yazmışım Ben böle mallık görmedim arkadaş
    quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

BEni unutamayacaksınız
  • quote:

Allah belamı versin Yaza yaza ne yazmışım Ben böle mallık görmedim arkadaş
    quote:

BEni unutamayacaksınız

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.