Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise 2 deyim neredeyse biticek okul haziran 10 da bi yaş daha büyümüş olcam hayat bnm için normal kızlardan yana hiç bana gülmüo yazın yaptıım tek şey bilgisayar oynamak derslerim iyi sayılır asla ve asla ortalama yükseltmeye girmicem fen lisesindeyim ko da berbat bi haldeyim daha önce en az 7 8 kere soyuldum ve şuan anvil bana sürekli k*çıyla gülüyo okullar kapansın bilmiom item yapabilcem mi böle bi hayat acaba ii mi yaşamaya değer mi bilmiorm bu konuyu alıcam ve seneye hortlatablrsm hortlatcam.off noktasız yazdım bi nefeste herkese iyi forumlar
  • Şuan lise 1 deyim meslek lisesine gidiyorum geçmişimin ilk 3 senesine bakınca knight yüzünden kaybedilmiş notlar görüyorum.Ama artık lise 1 yaş 16 aklı olan herkes çalışır çalıştım bende başardım.Derslerim şuan çok iyi.. Ha bu arada knightı bırakttım mı hayır ilk dönem knight oynamadım ikinci dönem başladım.İykide başladım knight veya herhangi bir başka oyun hiçbir zaman zeka geriliğine derslerin aklından uçmasına yol açmaz.Yeterki yerinde ve kararınca oynamak gerek.Bunu yaptım ve başardım.3 yıl sonra görüşürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

Hayatında Karşına Çıkan En İyi İnsan Kim Olucak Merakla Bekliyorum.

• bende yazim birseyler bari..
    21 mayista 33 yaşima girdim..hala bekarim onun sapi bunun cöpu kafamiza gore birini bulamadik..icler acisi bir durum
    iş hayati yillardir süregelen ayni monotonlukta devam..
    pc den nefret ediyorum umarim evlendigimde göl kenarinda pembe panjurlu bir evim olur ve tvsiz ,pc siz dogayla ic ice bir yasam surerim(hayel kurmak guzeldir)
    ve eger seneye yaşarsam bu konuyu tekrar okudugumda aradigim insani bulmuş evli biri olmak istiyorum:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: llMustyll

quote:

quote:

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

Hayatında Karşına Çıkan En İyi İnsan Kim Olucak Merakla Bekliyorum.

Değişen birşey olcağını sanmıyorum bir sene sonrası için

• Notlar berbat.Üniversiteyi sabırsızlıkla bekliyorum.Sınıftan bir kıza aşık oldum ve çıkma teklif ettim fakat çıkmak herşey değil,böylesi daha güzel,zart,zurt.Onunla sevgili olabilecek miyiz çok merak ediyorum,başkaları da yakıştırıyor fakat kız neden nazlanıyor anlamıyorum.Off şu işi bi çözsem ömür boyu ayrılmam ben bu kızdan.Char 58 Lv ,Akara'da akıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Larry

bende yazim birseyler bari..
    21 mayista 33 yaşima girdim..hala bekarim onun sapi bunun cöpu kafamiza gore birini bulamadik..icler acisi bir durum
    pc den nefret ediyorum umarim evlendigimde göl kenarinda pembe panjurlu bir evim olur ve tvsiz ,pc siz dogayla ic ice bir yasam surerim(hayel kurmak guzeldir)
    ve eger seneye yaşarsam bu konuyu tekrar okudugumda aradigim insani bulmuş evli biri olmak istiyorum:P

İnşallah abicimAllah sana hayırlı bir eş,bana hayırlı bir sevgili nasip eder inşallah önümüzdeki 1 yılda

• L2 Bitti ve yaz başlıyor yazın birşey yapmadığım için knight online oynayacağım yavaş yavaş olympiada kasıyorum...

Tabikide Eylül gelince bırakacağım...iyi bir üniversite kazanmak için seneye full dershane ve derslere vereceğim bu yüzden knight onlinenin canını çıkarmak istiyorum bu yaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larry

bende yazim birseyler bari..

larry sende forumdasın sürekli yönetici olarak ÇIK DIŞARI KIZLARI DİKİZLE YAP BİŞİLER AYARLA BİRİNİ

• madme hortlicak bende yazim okuldan atıldım stüdyo kurdum ses stüdyosu işler pek tıkırında değil oyunu bırakmayı cok istiyorum günde en az 2 kere siliyorum ama yapıcak bişey olmayınca iş'te olmayınca sıkıntıdan yüklüyorum millete oyunu bırakıorm die dağıtığımitemlerin haddi hesabı yok su anda 72 level priestim var bakalım 3 2012 de nolur.. inş. oyunu bırakmış iş güç sahibi olurum... bu arada yaşım 18
  • Bu sene de açık lise sınavlarına girdim yine iyi notlar gelicektir.eczane de çalışıyorum aldığım maaştan memnun değilim.bu yaz 18 dolup ehliyet kursuna giricem yazın 1 hafta izin alıp alanya veya bodrum gibi turistlik tatil yerlerine gitmeyi düşünüyorum sanırım o kadar hastalar arasından sıyrılıp bunu yapmam beni baya de-şarj edicektir.sevgilisi konusunda 3-4 kişi var suan için herhangi birini uygun gördüğümde ilişkiye atılmayı düşünüyorum.bilgisayarımın taksidinin son 1 ayı kaldı sonra özgürüm.Düzenli olarak anti-depresanlar kullanıyorum.

3 Yıl Değilde 3 Ay Sonrasını Merak Ediyorum.

Unutmadan 60 lvl warrior kasıyorum inoada suan için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 30 Mayıs 2009; 0:11:47 >
  • heyt be 2007'de açtık millet 2009da yazıp 2012yi bekliyo

quote:

0 ®h Negatif
    Madem topic açtık karalıyalım bişeyler 14yaşındayım oks'ye hazırlanıorum son 4 ay kala banlatıcam kendimi sevgilim yok ayrıldım knightı bıraktım koxp yaptımmı yaptım exbug Allah ne verdiyse yaptım **** de takılıorum arada Ata demirer Şahan Gökbahar filam tarzım degil 3 yıl sonra inşallah iyi bir Anadolu Lisesinde OLucam Akın die arkadas var o zamana o Öss olucak galiba Knight mnight boş iş oldugnu çok geç anladım neyse eninde sonunda anladım şimdilik bakireyim ama bu bakire kalıcamı göstermez Ve beni mutlu edebilir 3 YIL SONRA GRÜSÜRÜZ

Benim Değişenlerim : Kendimi 4ay önce banlattım.
    Oksde 432 puan yapıp anadolu lisesine girdim.
    Lise1'i bitirip teşekkür aldım Şuan Lise 2 başlıycam SAY seçtim.
    Knightı o mesajı attıgımda bıramktıştım hala bıraktım
    bazıları knight kapanır demişti kapanmamış
    Koxp hala var
    Hala millet patch bekliyo
    Hala bakirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 16 Eylül 2009; 10:47:09 >

• 3 yıl sonra neler olur neler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut_aslan

3 yıl sonra neler olur neler.

kardeş oldu bile
  • lise 3 e geçtim....1 aydır ko oynamıyorum...forumda konulara bakıyorum...düz lise dvm :) Sözele gidiyorum...Üniversitede en az Tarih öğretmenliği veya tarihin herhangi bi dalında üniversite kazanmak amacım...Ko' da koxp bitmez...Ve en sonunda 2011de ko kapanıcak artık pwp, wow, ogame, runes of magic gibi oyunlar iyice aldı başını gidiyorlar..Malum hile geçmiyeceinden belki 2 yıl ble dayanmazlar anca bugünkü pachttteki gibi göz boyuyip 2-3 gün insanlar oynar sonra

uninstal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

çok güsel olur
    eğer hortlatırlarsa şu an charım 57 lwl acaba 3 yıl sonra kaç lwl olcak

59
  • quote:

quote:

çok güsel olur
    eğer hortlatırlarsa şu an charım 57 lwl acaba 3 yıl sonra kaç lwl olcak

59

baya kasmışın
  • yaş 21 üniversitede son sene..Bakalım askere gitçez falan nolcak sonra merak ediyorum
    benide ekle dostum :) Şu anda üniversite 2.yi bitirdim 2 yıl sonrada üniversite bitecek :)Pazartesi staja başlıcam(lanet staj) 4 sene sonra Halkla ilişkiler&Pazarlamacı olarak cıkacagım inşallah..Ama bi laf vardır Kabak kadar diploman olacağına fındık kadar torpilin olsun neyse konuya dönelim KO oynamıyorum char yok Başlamayı düşünüyorum yaş geldi 21e..olurda hortlarsa bu topic ve görürsem 23-24 gibi olcam ( vay ayqu )Hayat Güzel Dünya Güzel ama sıkıldım okumaktan bitsin artık şu okul Herkez manita yazmış;gırla var 3 yıl sonraya kim öle kim kala..Kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 17 Eylül 2009; 17:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

yaş 21 üniversitede son sene..Bakalım askere gitçez falan nolcak sonra merak ediyorum
    benide ekle dostum :) Şu anda üniversite 2.yi bitirdim 2 yıl sonrada üniversite bitecek :)Pazartesi staja başlıcam(lanet staj) 4 sene sonra Halkla ilişkiler&Pazarlamacı olarak cıkacagım inşallah..Ama bi laf vardır Kabak kadar diploman olacağına fındık kadar torpilin olsun neyse konuya dönelim KO oynamıyorum char yok Başlamayı düşünüyorum yaş geldi 21e..olurda hortlarsa bu topic ve görürsem 23-24 gibi olcam ( vay ayqu )Hayat Güzel Dünya Güzel ama sıkıldım okumaktan bitsin artık şu okul Herkez manita yazmış;gırla var 3 yıl sonraya kim öle kim kala..Kalın sağlıcakla..

yıllar ne çabuk geçiyo dimi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.