Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaz yine boş geçecek benim için
    Bir kız var ama kabul etmez şuan için
    Mutsuz mutsuz geçiriyorum günlerimi
    3 sene sonra üni 1 de olur herhalde inş. o zaman şuanki halime şükredecek bir durumda olmam
  • 15 Yaşindayim . 3 . Sınıfta bir kizi sevdim o zamanlar o duyguya ne denirse Her neyse 3. den 8. ' e kadar o kızı sevdim. Şu an L1 deyim. Bir kızla çıkyordum kıza karşı bi sevgi yoktu sadece hoşlanıyordum gbi bişey fakat git gide sevmeye basladim. Şu an ayrıyız cünkü cok utanıyordu benimle konusmaya .. Sonra ben 1 ay gibi bir süre konusmamıstım onunla ondan sonra arkadasıma dedim git böyle böyle ayrılmak istiyormus de dedim niye gidip de kendim demediysem :S Her neyse gitti söyledi o da saten bende ayrılmak istediğimi söyleyecektim demiş. Böyle bir ayrilma tipi oldu ben hala seviyorum. Arada bir göz göze geliyoruz Masum bir gülümseyle bana bakıyor. :) Geleceğimi boşverin ben bitmişim saten bakaLım gecebiLcez mi sinifi.
    Bu arada Girakonda 73 Charim Var Human DonTLoseYourSeLF/ExS Burdan clanıma Selamlar

3 YiL Sonra Görüşürüz

Cemre COŞKUN

10 Haziran 2008 Salı / 23.27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeCooL -- 10 Haziran 2008; 23:26:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeCooL

15 Yaşindayim . 3 . Sınıfta bir kizi sevdim o zamanlar o duyguya ne denirse Her neyse 3. den 8. ' e kadar o kızı sevdim. Şu an L1 deyim. Bir kızla çıkyordum kıza karşı bi sevgi yoktu sadece hoşlanıyordum gbi bişey fakat git gide sevmeye basladim. Şu an ayrıyız cünkü cok utanıyordu benimle konusmaya .. Sonra ben 1 ay gibi bir süre konusmamıstım onunla ondan sonra arkadasıma dedim git böyle böyle ayrılmak istiyormus de dedim niye gidip de kendim demediysem :S Her neyse gitti söyledi o da saten bende ayrılmak istediğimi söyleyecektim demiş. Böyle bir ayrilma tipi oldu ben hala seviyorum. Arada bir göz göze geliyoruz Masum bir gülümseyle bana bakıyor. :) Geleceğimi boşverin ben bitmişim saten bakaLım gecebiLcez mi sinifi.
    Bu arada Girakonda 73 Charim Var Human DonTLoseYourSeLF/ExS Burdan clanıma Selamlar

3 YiL Sonra Görüşürüz

Cemre COŞKUN

10 Haziran 2008 Salı / 23:27

• benide ekle dostum :) Şu anda üniversite 2.yi bitirdim 2 yıl sonrada üniversite bitecek :)Pazartesi staja başlıcam(lanet staj) 4 sene sonra Halkla ilişkiler&Pazarlamacı olarak cıkacagım inşallah..Ama bi laf vardır Kabak kadar diploman olacağına fındık kadar torpilin olsun neyse konuya dönelim KO oynamıyorum char yok Başlamayı düşünüyorum yaş geldi 21e..olurda hortlarsa bu topic ve görürsem 23-24 gibi olcam ( vay ayqu )Hayat Güzel Dünya Güzel ama sıkıldım okumaktan bitsin artık şu okul Herkez manita yazmış;gırla var 3 yıl sonraya kim öle kim kala..Kalın sağlıcakla..

Not : Her topice yazmam güzel bir konu diye yazdım

• üşenmedin mi bunu yazarken:S:S
  • Lise1 bitti çok kötü bi yıldı dersler iyiydi ama arkadaş ve aşk hayatı olarak gerçekten berbattı
    Bi Kız Seviyorum Adı Seda çok denedim onun için yapmadığım kalmadı ama o sadece 1 kişiyiseviyo o da ben değilim
    Bu kısmına ierde güleceğime eminim hatta şimdiden gülüyorum :) İntiharı bile düşündüm
    nedeni şu : sevdiğim kız yani Seda benim dışında herkesin koynunda

• Lise 3 e gidiyorum
    Bu yazımı Knighta ayırdım (her ne kadar artık pek zevk alamasamda) eylül geldigi gibi tamamen bırakıp büyük bir ciddiyetle öss ye adam gibi çalışmayı planlıyorum
    Knighta ayırdım dediysem sadece Knight degil tabiki
    Rock&Metal dinliyorum ve benımle bir cok ortak yönü olan arkadaslara sahibim sık sık beraber takılıyoruz
    3 yıl sonra umarım İzmirde bir üniversitede iyi bir bölümde okuyor olurum ve tüm sevdiklerim yanımda olur
    ama şunuda belirtmeliyim ki 3 yıl sonra Donanımhabere gircegimi hiç sanmıyorum
  • ErkekLere bak Bakireyim diorLar Bakirim desenize mq
    benim i$im gücüm Knight ønLine ve Kız Bu yıL okuLun popüLer 3 kızıyLa tanı$tım Biri bizim sınıfda zaten 2 sini bi s.kmediim kaLdı yok aLtına ayna tutmaLar siLgi atmaLar veya can sıkıntısı inip bakmaLar feLan i$te ..
    Knight ønLine da ise bu sene 75 oLduk bLooding açtık koLLuk yaktık +9gLave aLdık iyi dostLukLar kurduk 2aydırda kasmıoruz.. 3 yıL sonrada bi 9sheLL set 9 iron impact vea raptor 80[83 sınırı geLirse 83] oLuruz takıLar +2 +3 biLdiimiz warrior takıLarı :Pp çünkü bunLar anca 3 senede oLur

• lise2 ye geçtim 15 yaşındayım Suan xıgenonda 57 lv normal itemli bi charım var bakalım 3 sene sonra ne itemler yapıcam matematikle aram bozuk kız arkadasım var ama açılamıyorm bu gidişlede açıamayacağım galiba 3 sene sonra öss ye hazırlanıyor olucam inş. nese 3 sene sonra görüşürüz :D
  • Kız hala Trip yapiyor cart curt ediyor bende hala pk da sinirimi cikariyorum
  • Güncellenecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

• quote:

quote:

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

L2 de dinden sorumluluk sınavına girmiştim
    L3 de hocamızın değiştiği iyi oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

çok güsel olur
    eğer hortlatırlarsa şu an charım 57 lwl acaba 3 yıl sonra kaç lwl olcak

hala 57 levelim
  • Ionia'daki 75 Warriorum acaba ne olur çok merak ediyorum 2012'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Ionia'daki 75 Warriorum acaba ne olur çok merak ediyorum 2012'de.

Sanırım 90 Level olur eğer charı bırakmazsan
    Büyük ihtimalle yeni bir ek paket gelir level sınırı artar 90 a çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Ionia'daki 75 Warriorum acaba ne olur çok merak ediyorum 2012'de.

Hocam konu 2007 de açıldı
  • Madem hort konusu var bende yazayım. Belki ilerde hortlar.

Üniv. bitti iş mi askerlikmi çelişkideyim. Sanırım işe başlayacağım. Warriorum 65 lvl yüzde 75. Yan char priest açtım buffer. 59 level. İtem olarak 3 parça shell +7 1 tane raptor +7 var. Seneye neler olacak.
  • Neyse ben format atıyorum 2 yıldır ben saklıyorum birazda siz saklayın
  • şu başta bakireyim yazmışsın sandalyeden düşecektim gülmekten :D bakir olmasın o
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.