Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 15 lise1 e gidiorum daha kız arkadaşım yok3 sene sora üni. hazırlanır olucaz belki ko kalkar inş. kalkmaz:D
  • Lise 1e gidiyorum (1sene geç başladım) , sevqilim yoq ama hoşlandığım kız var lise 3 te odan hoşlandığımı biliyo ama o beni sevmiyor Siqara içmiyorum bu aralar dersleri umursamaz oldum aklımda hep o var 57 lwl roguem var yan charımda 57 lwl mage bu oyunu oynayalı çok oluyo ve tamamen saçma bir oyun sadece pk yapmak güsel ama onunda insani çıldırttığı anları çok benden bu kadar inş 3 sene sonra yaşarım
  • Şu an 15 yaşıma basıcam (Kasım 20 )

Öncelikle kimya ve matematikten boş kağıt verdim edebiyat idare eder
    55 priestim var 1 hafta sonraya falan 56 olur
    Sevgilim yok inş olacak artık durumlara göre bakıcaz neyse iyi bir fikir
  • Lise 3 teyim matematikle başım dertte ko oynamıyorum başka bişey yazmak gelmiyor aklıma

5 Eylül 2008 güncellemesi yapayımÇok az şey yazmışım

Öss'ye hazırlanıyorum her gün dershaneye git gel geçiyorOkulun açılmasına da az kaldı.Okul açılınca charı satacaz inşallah.Mesaj sayım 1094

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OraLeTH -- 5 Eylül 2008; 13:44:00 >
  • BEni unutamayacaksınız
  • depresyondayım
  • 16 yasındayım Lise 2 ye gidiyorum
    3 yıl sonra ya üniversiteye gidiyor olcam yada 2.ye öss ye hazırlanıyor olcam
    charım 72 lvl priest . 3 yıl sonraya kadar 79 80 olurum inş.
    şuanki post sayım 2866 3 yıl sonra 10k yı bulabilir
    Gelecekte görüşmek üzere
  • bugün akarada priest kasmaya başladım 3 gün sonra görüşürüz
  • 12 yaşımdan beri knight oynuyorum
    bazen rakamları karıştırdığımdan buraya unutmamak için yazdım 3 sene sonra belki unuturum :D
    umarım 3 sene sonra bırakmış olurum :D,
    D.N şuan 12 yaşında değilim yanlış anlaşılmasın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 9 Kasım 2007; 19:52:15 >
  • 16 yaşımdayım L2 deyim anadolu lisesindeyim ortam süper dersler kazık polinom çalışıorum bu aralar. Tuğçeyi ayarladım kendime (9. sınıftaki aşkım şimdki uzatmalı sevglim Fizik güsel ama:) ) arkadaşlarım aram baya ii . dersane etütüdünü kırdım . 59 lwl oly de ardream çarım war. KO sarmıyo artık :( . 8-0 üzülyorum bi çArşılı olarak.

3 yıl sonra görüşürüz. :)))
  • topic tutmadı galiba :/
  • buqun miLLi oldum akabinde manitadan ayrıldım matematik yasılısında 34 puan aldım
    74 level asasım var yaşım 15 Lise 1 ' im
  • bende yazıyım arkadaşlar ,

R.Sambora
    Fatih Akdal
    09.Kasım.2007
    Cuma
    20:23

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şu anda 20 yaşındayım,aöf 1. sınıf öğrencisiyim, askerliğim tecilli,,norveçte sevgilim var, bu yaz nişanlanıcaz kısmetse, nişandan 2 sene sonrada düğün inş,sonra norveçe yerleşicem.bugün hala bir iş bulmuş değilim,ve hala psikolojik sorunlarım var, babam hala bekar , annemle yaşıyorum, ablam 5 aylık hamile, inş dayı olucam 4 ay sonra =),üvey kardeşim yağmurun babası cezaevinde hala umarım bu bahara çıkarda,oda baba özlemini giderir,kardeşim esat lise 2 ye gidiyor,babam bir dernek kurmuş onun için uğraşıyor,bakalım ne olucak bu işin sonu,dayım hala bizde 3 çocuğu ve karısından ayrı yaşıyor 2 yıldır, onun sonunu merak ediyorum,
    şu an oyunla ilgilide şunu diyebilirim,65 lvl asasım vardı çok yoğunlaşmasamda oynardım, 1 sene hiç ex kasmadım,logosta char aldım takasla 62 lvl warrior,ona item dizmeye calısıyorum,( aslında umrumda değil ),
    şu an zayıflıktan şikayetçiyim kilom 65 boyum 1 86 , saçlarım sanki dökülüyormuş gibi geliyor ama aslında onun yaşla birlikte gelen birşey olduğunuda biliyorum,aslında dökülmüyor =),şu an yüzüm gözüm çökmüş durumda, evden çıkmayı sevmiyorum genelde,
    saat 20 17 ve ben az önce 15 dakika önce uyandım, artık gündüzüm gecem olmus durumda, gün ışığı bana ürkütücü geliyo , gözlerimi açamıyorum gündüzleri güneşli bir günde,şu an en çok istediğim şey 13 yıl annesiz yaşamanın prikolojisini üzerimden atmak,bir iş bulmak yada şu beklediğim paranın gelmesiyle bir iş kurmak,yazın sevgilime yakışır bi şekilde nişan yapmak , onun başını dik tutmak,ve türkiyeden gidene kadar 1 ay yanından hiç ayrılmamak, ama biliyorum yine gidicek, sonra ben oraya gidicem temelli ama , memleket hasreti beni oralarda napar hiç bilmiyorum,(aslında istemiyorum gitmeyi, ama sevgi),
    şu günlerde bonjovi yi çok dinliyorum, en favori grubun,gerçekten çok seviyorum,geçen sene ocakta sigaraya basladım,sonra içkiye basladım,sarhoş olmanın ne demek olduğunu gördüm,bir sigarayla kafayı bulduğumu ama sonra 1 pakette içsem o ilk içtiğim gibi olmadığını gördüm ve sigara kullanmaya basladım,Ben ki sigara dumanını yanında durmazdım, 8 yasımdan beri yalnız basıma annesiz büyümeme rağmen hiçbir pisliğe sigaraya esrara bulaşmıyan ben ,arkadaşlarımın isteklerini reddedi sigara içmeyen ben , bir gece kalkıp gittim bir paket sigara aldım ve o gün başladı bu macera, umarım en kısa zamanda son bulur,şu an telefonum çalıyor, mesaj geldi, umarım sevgilimdendir, çünki dün tartıştık hatta 1 hftadır tartışmalıyız aslında onun suçu yok burda itiraf ediyorum , bütün suç benim...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Ya tamam yeter Hortlaymayın,3 Yıl sonra Görelim
  • Şu anda derslerim zayıf bakalım bu sene kalcakmıyım düzeltcekmiim

-------------------------------------------------------------------

OooOoosandinho osandinho osandinho osandinho osandinho osandinho OooooOOooo
  • OLEYY HORTLADI.
  • Su anda olmek istiorm(cok ciddiym)...
  • şu an 50 lvl girakonda asasım. muhtemelen soyulacak :D
    11FEBb ye gidiyorum. kız arkadaşım yok ama bi kıza 2 kere teklif edtim 2 kez reddedilip 2 ker kabul edildim bu sene(garip ama gerçek) sonradan kişiliksiz biri olduğunu anladım :D ve şu an yalnızım ama hoşlandığım bi kız var ve erkek arkadaşının üzerine dayımı yürütücem ( hehehe) sıgara ve benzeri tek kötü alışkanlığım var KOcash im muhtemelende öle kalacak. allaha şükür hiç sınıfta kalmadım ama bugün telfnu ALİ FERAHA kaptırdım.(M.yardımcısı)
  • Aresde 59 lw human asasım war kız arkadaşım war iyibir brb likteyız lise1 deyım sigara içiyorum(gizli)3706 msj gonder bu topıc 3yıl sonra hortlasın
  • Çok güzel bir fikir
    Yaş 15 Lise 1 e gidiyorum,Kız arkadaşım şu an yk ama beni seven kızlar var (Bu aralar çıkıcam biriyle ama karar veremiyorum)Ko yu bıraktım charım kuzenim de lwl 77 belki bir gün başlarım diğer charım ise Ronarkta lwl 55 assasin!

Bakalım 3 sene sonra Allah nasip ederse bakıcaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.