Şimdi Ara

Bu Yüzmeyi Nasıl Öğrencez :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
8.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesela senin boyun 2 metre ise 1.5 metrelik yere gir suya dal suyun altında yüz sonra ayağa kalk nefes al sonra bi daha dal ben öyle öğrenmiştim
  • şu çocuktaki malzemelerle sen de donanımını tamamla sonra da bırak kendini sulara

Bu Yüzmeyi Nasıl Öğrencez :(
  • Ulan gitmesine bende gidiom dibe dalıom oturuom ama yüzmedikce sabit suda duramıom bi kavrasam güzel olcakda
  • dik dururkende nefesinle cigerini doldur batmıcaksın ama ayakalrını hafif hafif çırparsan batmazsın tuzlu su zaten telaş yapmadıkca batırmaz seni
  • cesur ol arkadasim eger olamassan yüzme ögrenemessin ...

suya kendini sakin bir sekilde sal bir iki kere tekrar tekrar yap .. sonra ayak ve ellerini cirp v.s yüzersin su üstünde önce dur sonra yüzme

• Çok zor değilki.Suda durabilmek için en kolayı aynen yürüyormus gibi (veya bisiklete biniyormus gibi) yapın bakın o zaman nasıl duruyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cornrose -- 21 Ağustos 2007; 13:17:48 >
  • Yüzme bilen arkadaşını al yanına atla derine gerisi gelir şahssen bende yüzmeyi bilmiom ama aqua citye gittiğimde uzay kavanozu adı werilen kaydırağa bindim cupp 2,5 metreye o yusuf yusufla ne biçi yüzüon warya off
  • Suya kendini uzatıp ayaklarını dizlerini kıvırmayacak şekilde yukarı-aşağı doğru sallarsan batmazsın.Ben yüzme bilmiyordum geçen seneye kadar arkadaşlara soruyordum nasıl yüzülür diye.Onlarda ''suya kendini serbest bırak'' , ''beni izle'' gibi pek tatmin etmeyi sözler söylüyorlardı. Bence az bişey kabiliyetliysen git 3-4 saatlik özel ders al yüzme çok rahat öğrenirsin.Ben öyle öğrendim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.