Şimdi Ara

Bu zamanda araba alınır mı?(400 BİN TL Bütçe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 400 bine aldığın araba seneye 500 bin olur

Ben olsam araba alırdım daireler bile bu kadar değerleniyor

400 bine Passat alırdım çünkü diğer markalara göre çok daha fazla değeri artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de hiçbir zaman araç fiyatlarında indirim olduğunu görmedim. Bir şey alacaksanız en uygun zaman şu andır, yarın daha da pahalı olacak.

• b01 B kullanıcısına yanıt
    Hocam evimiz var Allaha şükür. Zaten arabayı babam alacak. Döviz bazında tam hatırlamamakla beraber sanırım 5 bin dolar civarı ekside.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar önce alırsan o kadar karlisin,biranevvel al

• ekar55 kullanıcısına yanıt

Ev konusunda sizi düşünerek söyledim. Siz okulu bitirip iş güç evlilik vs. noktasında sizin eviniz olur, varsa eğer kardeşleriniz için de faydalı olur. Araç konusunda ise bütçenize uygun bir şey her zaman bulursunuz... Özetle zarar ederek arsanızı satmayın... Bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu piyasada hele hele bu hırsızların olduğu yerde doğuş oto garenta ve diğer bütün firmaların olduğu yerde araba almak bence kusura bakmayın aptallık.

gidin ev alın yada altın alın tutun parayı araba istediği kadar artsın şuan araba piyasası halkın piyasası değil kapitalist sistemin baronların piyasası zengin etmek istiyorsan zengini daha çok alabilirsin.

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    Hocam kimisi sizin gibi söylüyor, kimisi ise alın aynı fiyata satarsınız diyor. Gerçekten fiyatlar konusunda hiçbir şey anlamadım. Piyasaya çok hakim olmadığımdan da olabilir.

• Arsa bu ülkede hala en mantıklı yatırım, yerinizde olsam arsayı satmadan, hatta kredi çekerek daha ucuz bir araba alırdım.
    Hangi bölümde okuduğunuzu bilmiyorum ama ünivsersiteyi bitirip bitirmez iş bulmak zor,bulsanız bile düşük ücretlere çalışıyor insanlar, evlenmek isterseniz 150 bin ayırmanız gerek, arsa kalsın geleceğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 31 Mayıs 2021; 9:20:12 >
  • Eğer araba çok önemli bir işi görmeyecekse ve geride daha çok sayıda arsa yoksa bence Türkiye'de ev/arsa satıp o parayı arabaya yatırmak mantıklı bir iş değil.

• determinant1 D kullanıcısına yanıt
    İş bulma ve para kazanma konusunda bir problem yaşayacağımı sanmıyorum. Ne evlilik ne de başka bir şey için ailemden 1 lira bile para almayacağım. Tabi büyük konuşmak istemem ciddi bir sağlık problemi vs olur orası ayrı. Yani gelecekte asla o arsanın parasına dokunmam diye düşünüyorum. O nedenle arsa yatırımı beni çok bağlamıyor.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda piyasası olan aracın her türlü iyi bir paraya satılacağı söylenmiş. Yani ciddi bir sıkıntı olursa arabayı satıp aldığımız paraya yakın bir para alamaz mıyız?

• Mecbur alın demek durumundayım. Çünkü fiyatlar ucuzlamayacak.

• Bu sorunun cevabı arsanın yeri ve ilerde ne kadar değerlenme ihtimali olduğu ile ilgili.

İlerde çok değerlenme ihtimali olan bir arsa satılıp araba alınmaz.

Arsanın göreceği değer bu, extradan daha fazla değer kazanmaz ise satılıp araba alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 31 Mayıs 2021; 14:0:12 >
  • Arsa nerede? 20 sene sonra çocuklarına "bak burada arsamız vardı, araba için sattık, satmasaydık şimdi çok değerlendi" demeyeceksen sat ama ben olsam araba için arsa satmazdım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.