Şimdi Ara

Bu zamanda Blackberry Bold 9780 alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsız kaldım ikinci el almayı düşünüyorum forumda uygun fiyatlara buldum android önermeyin lütfen beni çok meşgul ediyor sadece alo demek mesajlaşmak için istiyorum şuan elimde 9300 var ve klavyesi hiç hoşuma gitmedi ayrıca ramide biraz düşük i9100 den sonra mecbur ama rahatsız oldum.Sizce alırnırmı 9780.9790 ıda düşünüyordum fakat şarjı çok kısa gidiyor dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: democan55

Kararsız kaldım ikinci el almayı düşünüyorum forumda uygun fiyatlara buldum android önermeyin lütfen beni çok meşgul ediyor sadece alo demek mesajlaşmak için istiyorum şuan elimde 9300 var ve klavyesi hiç hoşuma gitmedi ayrıca ramide biraz düşük i9100 den sonra mecbur ama rahatsız oldum.Sizce alırnırmı 9780.9790 ıda düşünüyordum fakat şarjı çok kısa gidiyor dediler.

Android istemiyorsaniz gayet uygun telefon ihtiyaclariniza gore.ama bbm falan bunlar icin bis lazim aklinizda bulunsun.
  • Evet bisi göze aldım vodafoneum zaten 6.90 bis paketi ama işte aklımı kurcalayan 9780 mi 9790 şarjda benim için çok önemli galaxy gibi yapamam onda 3 bataryam vardı yani yanımda şarj aletiyle dolaşmak istemiyorum
  • Bende de 9300 vardı satıp 9780 e gectım , bır kere cok daha ustun bır cıhaz cok daha rahat klavyesı var ve daha karızma. Ve en onemlı ozellıgı ( yalnız bu bıraz sıra dışı sebebını cozemedım sadece bende vardı ) sarjı en az 2.5 gün gidiyordu sureklı kullanımla , hatta 3 gunu bıle kac defa gordum , yalnız dıger 9780 sahıplerınde de boyle mı bılmıyorum cunku 3 uncu blackberry telefonumdu ılk defa bu kadar uzun sarjının gıttıgını gordum.

Keske benden alsaydın 2 gun once sattım en azından 2 tam gun sarj etmeyerek bu konuda sıkıntıların olmazdı. Maalesef blackberry nın rezıl marketıne dayanamarak satıp atrix aldım ama 9780 i her turlu tavsıye ederım.
  • 2Gün evvel PlayMakers nickli arkadastan aldim , yarin gelsin inceleyecem İkinci el temiz bulursan al tabiki ama 0 fiyatlati pahali gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebüyubiiii -- 8 Nisan 2012; 13:11:05 >
  • Teşekkür ederim hepinize uygulamalar beni çok oyaladığından dolayı geçiyorum blackberrye Dungeon Hunter 2 yi 10 saat oynadığımı hatırlıyorum 1 günde tramvayda yolda heryerde oynadım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.