Şimdi Ara

bu zamanda r25 almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçem kısıtlı r25 almayı düşünüyorum ama 2019 yeni r25 kasalarını geleceğini duydum acaba beklemeliyim mi yoksa eski kasa almalımıyım fiyattan artış ya da düşüşler olurmu ?

o yüzden bekliyim mi almalıyım mı aldıktan sonra fiyatlar düşerse almamın anlamı yok ya da yeni kasaları uçuk fiyat gelir eski kasaları pahalanır mı ? terettütte kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

• Yeni yilda inanilmaz zamlar geleceginden bahsediliyo, bence ikinci el al keyfine bak bekleme yenisini. Biraz para ayirmis olursun bakimina fln harcarsin.Ekipmanlarini motordan once tamamla tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan motora 17000 tl filan ayırabiliyorum 1500 tl ekipman için ayırdım. Peki düşüş yaşanır mı eski kasalarda?
  • daredewilx123 kullanıcısına yanıt
    Motosiklet piyasası, dolardan beter. 2 yıl önce 55 bin ola cbr 1000rr, suan 90 bin bandinda. Kolay kolay zarar etmezsin ama 2. El alırken dikkat et. Kullanıcılar bu motoru limitlerine kadar zorluyor.

• o zaman al diyorsunuz. 17.000 tl civarların 2017 beyaz serilerine bakıcam 5000-8000 km aralarında sorunu olmayan bakımları düzgün yapılmış bulabilirmiyim?
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    nelere dikkat etmem gerekir?
    Motor rolantide çalışırken motora eğil sesini dinle, sabit ses dışında bir ses gelirse bu ne diye sor mutlaka. Zaten bunu yapınca satıcı dökülmeye başlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe kısıtlı ise 2019 model nasıl alacaksın ki? ayrıca yeni kasa yüksek fiyatla çıkar + 2019 model yılı zamları da gelir. Avrupa üretimi değilse daha düşük fiyattan gelme şansı yok.
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Usta amacım yeni kasa almak değil eski kasa alıcam demek istediğim şuan alsam eski kasa yeni modeller gelince eski kasanın fiyatı düşermi diyorum düşcekse bekliyecem yeni kasa çıktıktan sonra alıcam ama yeni kasa geldiğinde eski kasaların fiyatları artarsa çıkmadan alayım diyorum

Bilmediğim sorduğum şey fiyatlar nasıl olur diye soruyorum?

Özellikle yeni kasa çıktığı için fiyatı artacak veya düşecek diyemeyiz. Zaman ve piyasa koşullarına bağlı olarak artacaktır büyük ihtimalle. Ama yeni kasa çıkmasa dahi artar normal olarak. Sen uygun bulduğun zaman al alacaksan. 2. piyasası çok değişken belli bir fiyatı yok ki. Kışın 2. el hareketli olmadığından düşer yazın artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.