Şimdi Ara

Aracımı yakın zamanda satacağım ama raconu nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta dediğim gibi ilana verdim, kişi ile anlaştık, geleceğini söyledi peki devamı ?

Geldiğinde aracı kullandırtmalımıyım ? Şurada ustam var hadi oraya gidelim dediğinde kabul mu etmeliyim ? Nasıl davranmalı daha önce araç satışı yapanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Birde oldu da nakit para getirdi elden alma işlemi falan nasıl olacak ? Bankaya mı yatırmasını istemeliyim, arada sahte para çıkar falan ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1ay önce araç sattım bildiklerimi aktarayım.

Kesin ama Kesin yumuşak yüzlü olma öyle olursan sürmek de ister saçma sapan hareketler de yapar aracını da öldürür parasını adam senden biraz çekinmesi lazım

Tok satıcı olacaksın araç bu durumunu anlatacaksın işine geliyorsa al gibi yapacaksın ben ilk 2 bakana da yumuşak yüzlü davrandım küfür edeceğim şimdi adam 2-3 tur attı hayvan gibi kullandı sonra pazarlık yapıyor fiyat düşmeyince almadan gitti.

Kesinlikle artık önceden aracı sürdürtmem servise veya ekspertiz şirketine baktır derim baktırır sonra almaya karar verirse notere kadar veririm isterse o kadar.

Parayı elden vermek istiyorsa önce bankaya gidin parayı saydırın sahte ise sayarken anlaşılır sonra bir poşete koyun birlikte notere gidin noterde parayı aldın mı diye sorduğunda poşeti aldım imzayı attım.
    Karşımdaki güven vermezse önce parayı bankaya yatır da derim güveniyorsanız yukardaki gibi yapın para işini it uğursuz az çok belli oluyor tipten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Nisan 2017; 18:3:24 >

• Usta usta gezemem yetkili servise gideriz isterseniz diyebilirsin.. Kişiyi gözün tuttuysa kullandırırsın, tutmadıysa sen kullanırsın o yanda oturur.. İlla kullanıcam derse ağzım yandı daha önce kusura bakma dersin. Noterde satış işlemine başlarsın, imza kısmına geldi mi parayı hesabına geçmesini istersin. Hesapta parayı görmeden imzayı sakın atma. Gönderdim der dekont gösterir ama güvenme. Hesabında gör imzanı at. Geçmiş olsun.
  • İlanlarda malum site laflarından ziyade arabayı iyice anlatan Sade bir ilan tavsiye ederim.

Keyfe keder satılık

Çıtır hasarlı vs

İtici geliyor

• Fazla söze gerek yok diye bitir ilanı
  • Arac satmak zor iş,sağlam sinir sistemi gerekiyor.Kolay gelsin şimdiden

• Ben onceki aracimi satarken cok zorlanmadim.Arabaya bakmaya gelen kisi benden once birsuru dolandirici ile karsilasmis.Ben de herseyi detayli anlatinca adam arabayi surmeden aldi.Beraber ekspertize gittik, ekspertiz sonucu sonrasinda cikarip 250 lira verdi(ben istemeden) pazartesi de noterde parayi aldim .Insallah guzel gunlerde kullanmistir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracı gösterin, istediği expertiz'e de götürün. baktınız alıyor, bir tur verin sürsün.
  • Hocam aslında bu prosedür kişilere bağlı. Güven ortamı içerisindeyseniz kişi aracı kullanmak da isteyebilir tabi bunda art niyet yoktur. İstediği yere götürüp ekspertiz yaptırsın, ücret ona ait zaten. Elden kesinlikle para alıp vermeyin. İnternet bankacılığından halledin. Notere gidin, kağıtlarınızı verin işlemler devam ederken para aktarımını int bankacılığından gerçekleştirin. Parayı hesapta görmeden imza atmayın. Ve havale yapılırken açıklama kısmına ( XXX Plakalı aracın satış bedeli) şeklinde havale yapılmasını isteyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Hocam aslında bu prosedür kişilere bağlı. Güven ortamı içerisindeyseniz kişi aracı kullanmak da isteyebilir tabi bunda art niyet yoktur. İstediği yere götürüp ekspertiz yaptırsın, ücret ona ait zaten. Elden kesinlikle para alıp vermeyin. İnternet bankacılığından halledin. Notere gidin, kağıtlarınızı verin işlemler devam ederken para aktarımını int bankacılığından gerçekleştirin. Parayı hesapta görmeden imza atmayın. Ve havale yapılırken açıklama kısmına ( XXX Plakalı aracın satış bedeli) şeklinde havale yapılmasını isteyin.

Hocam genelde çoğu insan daha internet bankacılığını kullanmıyor, aracımda megane 2, genelde bu aracı alacak insan portföy üde memur ve emekli tarzı insanlar olacaktır diye düşünüyorum. Benimde çekincem bu yüzden, teşekkür ederim yukarıdaki cevaplar içinde.

• eh bu forumda benden tecrübelisi sanırım yok 15 civarı araba satmışlığım var:)

önce alıcı bi göz ucuyla tartılır at hırsızına benzemiyorsa anahtar cebinde buyrun araca istediğiniz gibi bakabilirsiniz denir

araç incelenir bu sırada eksiği gediği söylenir

isterseniz yetkili serviste gösterebilirsiniz aracımı sanayiye sokmam denir

fiyatta anlaşılırsa kapora alınır aynı gün yada ertesi gün buluşulur. expertiz yapılır sorun yoksa elde para varsa atm ye gider para yatırılır yoksa banka bilgileri verilir, noterde imza atmadan önce para hesaba geçilir ve imza atılır. hayırlı olsun denir sen yoluna ben yoluma hadi eyvallah bitti gitti

bir sürü aracımı expertize götürmeden falan sattım. çünkü araçlarımı net biliyorum nerde neyi var söylüyorum karşımdakide güveniyor.

ne alırken ne satarken ruhsat adıma geçmeden arabamı kullandırtmam kullanmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.