Şimdi Ara

Emniyetten özel plaka alma prosedürü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
11.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Yeni sıfır araç alacağım adanada yaşıyorum 3 harfli plakalı çıkıyor artık araçlar bilindiği üzere. Ben 01 ONR 01/ 01 ONR 94 ya da iki harfli plaka alabilirmiyim 01 OA 001 gibi. Gelelim asıl meseleye birçok polis tanıdığım var bununla gitsem ücretin çok az kısmınıda ödesem olur çevremde bu tür plakalar 3bin tl gibi bi rakam söylediler ben 100-200 tl civarı bi ücret düşünüyordum. Özel plaka alanlar beni aydınlatabilir mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın zamanda aldım arabamı. Emniyette, hem de bağlı bulunduğum ilçe emniyette bi arkadaşım olmasına rağmen 3 harfli plakaya 500 lira fiyat çektiler. 3 harfli plakaların tamamı özele giriyor. Hele ki anlamı olan kisaltmalar çok daha pahalıdır. 2 harflileri tanıdık varsa ucuza kapatabilirsiniz yada bedelsiz alabilirsiniz.

• Merhaba bende bu aralar aynı şeyi düşünüyorum Gaziantepte alacağım ama ikametgahımda İstanbul.İstediğim plaka orta harfleri olsun sayı mühim değil çok.Yol yordam nasıl olur?
  • Ceycey1103 C kullanıcısına yanıt
    ikametin nerdeyse o şehrin plakasını alıyorsun diye biliyorum hocam. yanlışsam düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurunuz

hocam ben şöyle bişey duydum seri seri veriyorlar plakaları diye mesela ABC,ABD,ABE benim istediğim ilk harf O adanada da hiç O harfiyle başlayan 3 harfli plaka görmedim. adanada 2 harfli plaka kalmamış diye duydum bu yüzden 2 harfli biraz sıkıntılı alırsın dediler alamazsın diyenlerde oldu.

Benim bildiğim kadarıyla O harfi ile başlayan plaka alınmıyor.3 haf alırsan ortadaki O olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Yakın zamanda aldım arabamı. Emniyette, hem de bağlı bulunduğum ilçe emniyette bi arkadaşım olmasına rağmen 3 harfli plakaya 500 lira fiyat çektiler. 3 harfli plakaların tamamı özele giriyor. Hele ki anlamı olan kisaltmalar çok daha pahalıdır. 2 harflileri tanıdık varsa ucuza kapatabilirsiniz yada bedelsiz alabilirsiniz.

hocam ben şöyle bişey duydum seri seri veriyorlar plakaları diye mesela ABC,ABD,ABE benim istediğim ilk harf O adanada da hiç O harfiyle başlayan 3 harfli plaka görmedim. adanada 2 harfli plaka kalmamış diye duydum bu yüzden 2 harfli biraz sıkıntılı alırsın dediler alamazsın diyenlerde oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurunuz

ikametin nerdeyse o şehrin plakasını alıyorsun diye biliyorum hocam. yanlışsam düzeltin.
    Aslında daha iyi olur ama Gaziantepte İstanbul plakası vereceklermi bana ilginç olur öyleyse ama işime gelir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapma ya ? doğuştan şanssızmışız o zaman biz nasıl edecez ismimiz onur özel plaka kullanamayacaz yani biz @Amphioxus
  • rakam olarak seçme şansımız var mı 1903 diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

rakam olarak seçme şansımız var mı 1903 diye ?

Tabiki var. Ankarada bunun fiyatı 200 lira bişey hatta

• Her şey tanıdığa bakıyor. Bu kadarını söyleyeyim hocam..

• O dediginiz paraya anca plakanin son 2 sayisini degistirirsiniz Ha tanidik varsa bilemem gecen yil VAG plaka icin 750 lira verdim

• Polis Vakfına para bağışı gerekiyor 1000 tl ye yakin

• Geçtiğimiz pazartesi günü araç satın aldım , plakasını da AGA istedim , adımla soyadımla alakası yok ama bizim burada AGA plaka özel geçiyor hemde bu plakayı alacağımı kafama koymuştum . Trafik şube müdür veya müdür yardımcısının yanına gideceksin gişede ki memurlarla uğraşma .istediğin plakayı söyleyeceksin , boştaysa sana istediğin plaka için bir mebla söyleyecek , tamam dersen sana bir hesap numarası verecek şehit ailelerine yardım vakfına yatırdım ben mesela parayı , genelde vakıfbank üzerinden yatırılıyor . Parayı yatırıp makbuzu müdüre geri götüreceksin sana plakan yazılı bir şekilde ve altında imzası olan bir postit kağıdı verecek ordan gişe memuruna gidip işlemini yapacaksın

Ama şu da var , 3 hane serisi O'ya kadar gelmediyse alamazsın . O serisi açılmış olması şart .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShotoWakizashi -- 23 Nisan 2016; 12:38:06 >
  • geçen sene ismim ve soy ismimin baş harflerini bedavaya almıştım
  • ellerinde plaka varsa seçme şansınız var fakat 1000 tl'ye kadar para alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShotoWakizashi

Geçtiğimiz pazartesi günü araç satın aldım , plakasını da AGA istedim , adımla soyadımla alakası yok ama bizim burada AGA plaka özel geçiyor hemde bu plakayı alacağımı kafama koymuştum . Trafik şube müdür veya müdür yardımcısının yanına gideceksin gişede ki memurlarla uğraşma .istediğin plakayı söyleyeceksin , boştaysa sana istediğin plaka için bir mebla söyleyecek , tamam dersen sana bir hesap numarası verecek şehit ailelerine yardım vakfına yatırdım ben mesela parayı , genelde vakıfbank üzerinden yatırılıyor . Parayı yatırıp makbuzu müdüre geri götüreceksin sana plakan yazılı bir şekilde ve altında imzası olan bir postit kağıdı verecek ordan gişe memuruna gidip işlemini yapacaksın

Ama şu da var , 3 hane serisi O'ya kadar gelmediyse alamazsın . O serisi açılmış olması şart .

Hocam bankaya ne kadar yatırdınız ? Adana emniyet müdürünü akrabam tanıyor onunla gitsem ücretsiz alabilirmiyim?

• Onurunuz kullanıcısına yanıt
    Plakasına göre değişir mebla hocam belirli bir fiyat yok , ben iyi bir mebla ödedim boşver Ama tanıdıksa ücretsiz de verebilir sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.