Şimdi Ara

Aracımı aldım şimdi hangi LPG ve neresi? SAMSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucunda çok temiz bir araç aldığıma inanıyorum,

2000 model 75000km de yaşlı bi amcadan opel astra 1,6 16v Cdi Hb modelini aldım. aracımda lpg yok taktırmak istiyorum. Lpg de markanın önemli olduğu kadar işçiliğinin ve sonrası hizmetinde çok önemli olduğunun farkındayım.

Bu bağlamda samsunda bu işin eğli olan kişilere kaliteli bir ürün taktırmak istiyorum. Marka ve servis önerilerinizi bekliyorum.

Samsunda berlin mühendistlik ile görüştüm bu akşam (forumdaki olumlu yorumlardan dolayı) 1200 lira fiyat verdiler italyan bir marka adını anımsayamadım.

• ilk önce hayırlısı olsun kazazız belasız. opel en uygun lpg kiti zavoli bence araştırmalarım onu gösterdi saygılar..
  • Merhaba, hayırlı olsun. Berlin mühendislik doğru bir tercih olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam brc, tomasetto ve stafanelli montajı yapıyorlar. 3 markayıda tercih edebilirsiniz. Sadece tomasetto ile ilgili forumda biraz araştırma yaparsanız satış sonrası sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımız olduğunu görebilirsiniz. Tabii satış sonrasında bayii 'nin tutumuda çok önemli.

@atmaca1912
    Şu marka araca şu kit en uygun bence yanlış bir yaklaşım. Piyasadaki kitlerin hepsi hemen hemen aynı kalitede ve aynı kompenantları kullanan bir sürü marka var.

• yorumlar için teşekkürler,

@mscsi brc haricinde diğer markalar yoktu sanırım bana g harfi ile başlayan bi marka önerdi ama hiç anımsayamadım aklımda sadece gas lı bişe olduğu kaldı internettede bulamıyorum
  • Prins taktır başın ağrımasın Samsun da da bayisi var sorun yaşamazsın.
  • prins fiyat olarak baya yüksek, opelin araçlarına (samsundaki yetkili servis de dahil) zamanında hala varmı bilmiyorum landirenzo markalı kiti taktıklarını öğrendim

landirenzonun bilindik bayileri ise şahin otogaz ve berlin mühendistlik gibi görünüyor sitesinde fakat ben berlin mühendist liğe gittiğimde landirenzoyla ilgili birşey görmedim brc vardı diğer başka 2 marka daha vardı.

şahin mühendistlik ise atiker takıyor hatta bugün komple 10bin bakımını yaptırdğım özel opel servisi opses bana şahin mühendisliği ve atikeri önerdi ayrıca işçiliklerine ve markayada servis olarak kefil bile oldular. (tabiki bana yazılı kağıt verin gidim demedim samimiyette konuşuldu bunlar)

şahin mühendislik bildiğim kadarıyla iyi bir otogaz servisi ve atiker takıyor. özel servis opses bana orayı önerdi gözünü kapat taktır gerisine karışma noktasına geldi iş hatta indirim bile taahüt ettiler onların referansıyla gittiğimde.

berlin mühendistlik ise 3 marka kit takıyor 900-1200 ve 1500 tl olmak üzere en pahalısı brc 1500 lira okadar para veremem brc kitine diğer markalarınıda hiç duymadığım için güvenemiyorum.

öte yandan kime sorsam nerde bi yazı okusam atikere yanaşma sakın diyorlar ufak tefek sorunlarla çok uğraşırmışım birde markadan ziyade servislerininde çok sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.

bu iş gerçekten ruhsal boyutta beni yıpratmaya başladı kimi servisler rast gele döşeme yaparken aracın sağını solunu delik deşik edip puntolama yapıyorlarmış sivri vida uçralı tanka dönük oluyormuş vs. manifoldu deliyorlarmış lpg bağlantısı için nereden delineceği çok önemliymiş hatta bazı kitlerde delmeye de gerek yokmuş vs.

araçlarımız öyle ucuz mallar değil hele benimkini alabilmek için ciddi ter akıttım halada borcunu ödemekteyim. bu bağlamda aracımı hırpalatmadan düzgünce adam akıllı montajımı yaptırabileceğim beni montaj sonrasıda yarı yolda bırakmayacak fiyatta kolaylık yapacak gözüm kapalı güvenebileceğim bir servis arıyorum arkadaşlar.

• ekleme yapıyorum berlin mühendistliğin bana önerdiği 1200 liralık kitin markasını sonunda buldum GASİTALY markalı italyan bir ürün brc kalitesinde olduğunu söylediler ve aracımda kesinlikle sorun yaşamayacağımıda eklediler. gelin görünki bu işlerde genelde köprüyü geçene kadar ayıya dayı dendiği için o arkadaşlarında günahını almadan sorularıma cevap arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARACIN KM Sİ ARACIN TEMİZ OLDUGUNU GÖSTERİYOR KAZASIZ BELASIZ BİNMEK NASIP ETSİN OPEL ASTRA ARACA UYGUN KİT MARKALARI LANDİRENZO,ROMANO,TELEFLEX,PRİNS BU KİTLER SİZE HERHANGİ BİR PROBLEM YARATMAZ TABİ ARACA TAKAN USTA İŞCİLİĞİ COK İTİNALI YAPARSA PROBLEM YAŞAMAZSINIZ HAYIRLI OLSUN TEKRAR TEM OTO GAZ AYTEKİN USTA
  • Landirenzo samsunda şahin otogaz yetkili bayi görünüyor ama bu servis atikere ağırlık vermiş durumda beni atikere yönlendirebilirler veyada landirenzoda diretirsem işkilikleri nasıl olur bilemiyorum pek
  • konu hala günceldir arkadaşlar samsun içi hala bir tercih yapamadım
  • ben ilk vectrama (1999 model) 2008 de zavoli taktırdım. İkinci vectrama da (2001 model) prins taktırdım. İkisinde güzel ve sorunsuz ama prins daha kaliteli , zavoli taktırmak istersenizde pan enjektör (metal) olan kit taktırın, pan evo enjektör (metal fakat üstü siyah plastik) problemli zaten bu enjektörleri piyasadan çektiler bildiğim kadarıyla. Taktıracağınız usta işinin ehli ise kaliteli kit size uzun zaman sorunsuz hizmet eder.
  • Merhabalar ;
    Fırmamız BRC nın Karadenız Bolge Bayısıdır.Sıze Samsun'dakı tavsıyem Sıklar Otogaz - BRC dır.Fırma yetkılısı Fatıh Bey ıle gorusebılırsınız.Aklınıza takılan sorular ıcın bıze yazabılırsınız ,montaj oncesı ve sonrası yanınızdayız.Selamlar...
    NOT: Berlın Muhendıslık Gas Italy'e BRC kalıtasınde demısse bunu tamamen tıcarı kazanc amacıyla soylemıstır.Ikı urun arasında teknık ve kurumsal hızmet acısından oldukca fark vardır.Bılgılerınıze...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prins taktır bence fiyatının pahalı olmasına bakma ilerde iyiki taktırmışım diyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

konu hala günceldir arkadaşlar samsun içi hala bir tercih yapamadım

Atiker taktir gecsin ucuz ve kaliteli, kisa zamanda amorti edersin. Zaten LPG'yi tasarruf icin taktirmiyor muyuz? Madem yetkili servis de referans olmus daha ne istiyorsun?

2000 model araca prins falan onerenler de nasil bir ruh halinde merak ettim dogrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

Merhabalar ;
    Fırmamız BRC nın Karadenız Bolge Bayısıdır.Sıze Samsun'dakı tavsıyem Sıklar Otogaz - BRC dır.Fırma yetkılısı Fatıh Bey ıle gorusebılırsınız.Aklınıza takılan sorular ıcın bıze yazabılırsınız ,montaj oncesı ve sonrası yanınızdayız.Selamlar...
    NOT: Berlın Muhendıslık Gas Italy'e BRC kalıtasınde demısse bunu tamamen tıcarı kazanc amacıyla soylemıstır.Ikı urun arasında teknık ve kurumsal hızmet acısından oldukca fark vardır.Bılgılerınıze...

yorum için teşekkür ederim,

şıklar otogaza bir keresinde eski sistem lpg montajı yaptırdım servisleri iyi fakat dükkan için aynı şeyi söyliyemeyeceğim baya dağınık ben kendimde teknik servis olduğum için bazı detaylar hemen gözüme çarpıyor ben değişen parçaların bana gösterilip teslim edilmesini isterim mesela sümen altı edilmesini değil. belki arızalı tamiri mümkün olmayan bi parçaydı olabilir ama yinede müşterilerin aklında acaba bırakmamak için teslim etmeliler ben kendim istememeliyim. neyse bu mevzu çokda önemli değil

asıl konu şuki brc yi 1500 tl cıvarında takıyorlar atikeri ise 900 e takıyorlar arada 600tl fark var ben bunun derdindeyim fark çok yüksek yoksa brc taktırmak istiyorum. atikerinde çok uygun olmasının ardında tamamen yerli olmasımı yoksa kalite düşüklüğümü yatıyor emin olamadığım için orta yollu landirenzo falan düşünüyorum ama servis konusunda tereddütlerim var.

şahin otogaz, berlin mühendistlik ile bir kez daha görüşmeliyim brc fiyatı yüksek olduğu için şıklar otogazı değerlendiremeyeceğim

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

konu hala günceldir arkadaşlar samsun içi hala bir tercih yapamadım

Atiker taktir gecsin ucuz ve kaliteli, kisa zamanda amorti edersin. Zaten LPG'yi tasarruf icin taktirmiyor muyuz? Madem yetkili servis de referans olmus daha ne istiyorsun?

2000 model araca prins falan onerenler de nasil bir ruh halinde merak ettim dogrusu.

atikeri düşünüyorum fakat bana öneren yetkili servis değil aracımın bakımını yaptırdığım özel servis opses ahbaplık ve çıkar ilişkisinden dolayıda öneriyor olabilir yani. öte yandan önerdiği şahin otogazında metini çok duydum. beni acabaya düşüren atikerde ufak tefek sorunlarla çok boğuşurmuyum kalitesinden yana şüphelerim var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 5 Ağustos 2011; 19:10:02 >

• şıklar otogaz var aldesa takılı aracım vardı grans cheroke 5.2 1 saat uğraştılar ayar bilmemne vs gaz kesicideki arızayı bulamadılar beynini bile değiştirdiler .sonra erbaa ya döndüm durduk yere stop ediyordu kalkışlarda hatta kalktıktan sonra bile .erbaa da istanbuldan gelme bi arkadaşa götürdüm 5 dkda hallletti .

büyük 10-15 kişinin çalıştığı yerlerden uzak durun derim marka kadar montajda önemli başkası için çalışan değil kendisi için çalışan usta bulun ona yaptırın.

prins le aynı enjektörü kulanan bi marka var brc nin 2a la birlikte asıl ortağı kit mtm berlin mühendislik bayisi sanırım onuda sorun.

evet atikerle arada fark var ama zırt pırt ayar yaptırmanıza vs gerek olmuyor.kullanan bilir kötü kit kötü montaj sizi lpg den soğutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 6 Ağustos 2011; 1:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

şıklar otogaz var aldesa takılı aracım vardı grans cheroke 5.2 1 saat uğraştılar ayar bilmemne vs gaz kesicideki arızayı bulamadılar beynini bile değiştirdiler .sonra erbaa ya döndüm durduk yere stop ediyordu kalkışlarda hatta kalktıktan sonra bile .erbaa da istanbuldan gelme bi arkadaşa götürdüm 5 dkda hallletti .

büyük 10-15 kişinin çalıştığı yerlerden uzak durun derim marka kadar montajda önemli başkası için çalışan değil kendisi için çalışan usta bulun ona yaptırın.

prins le aynı enjektörü kulanan bi marka var brc nin 2a la birlikte asıl ortağı kit mtm berlin mühendislik bayisi sanırım onuda sorun.

evet atikerle arada fark var ama zırt pırt ayar yaptırmanıza vs gerek olmuyor.kullanan bilir kötü kit kötü montaj sizi lpg den soğutur.

bugün şıklar otogazdaydım, aldesa, brc, landirenzo takıyorlar görüştüm landirenzoda brc ile aynı fiyat aldesa önerdi en çok aldesa taktıklarını söyleyip 1100 lira ilgiden alakadan memnunum ama bi ara 600ün üzerinde aldesa müşterisinin hiçbirinden tek bir sorun gelmedi gibi bi iddalı sözde bulununca biraz şüphe eder oldum.

sonrasında zaten aklımda olan şahin otagaza gittim tabiki montajını yaptıkları atiker ve brc yi önerdi fakat atikerin fiyatı çok uygun memnun kalacağımıda söyledi o esnada oraya ayara giren çıkan müşterilerle konuşdum memnunlar. şahin otogaz ilgi alaka fena değil fena değil dediğim müşteri yoğunluğundan dolayımıdır nedir mustafa bey pek ilgilenemedi.

900tl normal tüp 950 tl simit tüp montajı fiyatı aldım.

berlin otogazda ise 1200 tl gasitaly fiyatı almışdım arada 250 tl fark var ama onlarında simit tüp fiyatı yüksek olabilir 300 diyelim değermi değmezmi diye düşünüyorum. emin olamıyorum sanırım atiker taktıracağım

edit: nick de olağan şüphelilerden sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 6 Ağustos 2011; 18:56:56 >

• şahinler otogazda montajımı yaptırmış bulunmaktayım atiker simit depo. işçilikten memnun kaldım gizli montaj yaptılar yerleride iyi oturdu gereksiz delme kırma dökme olmadı herşey dört dörtlüktü şimdi yakıtı test edicem yarında motor içi fotoğrafları atarım.
  • quote:

şahinler otogazda montajımı yaptırmış bulunmaktayım atiker simit depo. işçilikten memnun kaldım gizli montaj yaptılar yerleride iyi oturdu gereksiz delme kırma dökme olmadı herşey dört dörtlüktü şimdi yakıtı test edicem yarında motor içi fotoğrafları atarım.

merhaba, aradan uzun zaman geçmiş. bu süre zarfında atiker ve şahinler otogazdan memnun kaldınız mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

şahinler otogazda montajımı yaptırmış bulunmaktayım atiker simit depo. işçilikten memnun kaldım gizli montaj yaptılar yerleride iyi oturdu gereksiz delme kırma dökme olmadı herşey dört dörtlüktü şimdi yakıtı test edicem yarında motor içi fotoğrafları atarım.

merhaba, aradan uzun zaman geçmiş. bu süre zarfında atiker ve şahinler otogazdan memnun kaldınız mı acaba??

Artik memnun degilim ve tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.