< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 15 Nisan 2024; 21:3:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 15 Nisan 2024; 21:14:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Işık anahtarlarının yanında priz var ise prizden de alabilirisiniz. Ben öyle kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Eski tesisatlar da kablo çekme zulüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgi ve tecrübeniz yok ise elektrikçi çağırmanız daha iyi. Kablolar faz mı nötr mü iyi kontrol edilmesi lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, şöyle şemasını buldum. vavien hattından 1 adet daha kablo geçirmeniz gerekir(tesisata göre durum değişebilir). 3 kablonun 2 si ortak uçtur direkt olarak diğer vavine bağlanır. Kalan kablolarda L hattı ve lambaya giden kablo olur. Nötr direkt olarak sadece lambaya gider. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 6 Mayıs 2024; 13:27:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 7 Mayıs 2024; 0:35:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla doğru anlamışsınız gibi duruyor. Aşağıdaki fotoda vavienlerden lamaya giden kabloları görmezden gelirseniz bağlantı bu şekilde olacak. |