Şimdi Ara

Buca Fen mi İzmir Atatürk mü Yatılı Aydın Fen mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Benim puanım 494.5311, yüzdeliğim 0,25. İFL istiyordum hayal oldu. İzmir'de yaşıyorum. Buca oturduğum yere uzak, servisle ancak 1-1,5 saatte gidebilirim. Aydın Fen'e gidersem yatılı olacağım. İzmir Atatürk Lisesi de İzmir'in en başarılı anadolu lisesi ve oturduğum yere daha yakın. Hangisini tercih etmeliyim ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 4 Temmuz 2016; 1:29:29 >

• Yardımcı olacak yok mu ?
  • Cagaloglu almanca oldugu icin tavsiye ederim.yabanci dil her zaman avantaj oluyor.ayni zamanda Turkiye nin en iyi liselerinden biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asya2019 A kullanıcısına yanıt
    benim İngilizcem de pek iyi değil. cok geriler mi ingilizcem ? sanirim ingilizce az isleniyormus. bir de üniversite basarisi nasıl?

• Pm attim

• Boşver İstanbul'u. İzmir'de yaşıyormuşsun ne güzel. Yaz Buca'yı git. Okullar sağlam olsa da şehre söveceksin..
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Şu an ben de öyle düşünüyorum. Zaten Buca ile İzmir Fen arasında pek fark yok diyenler çoğunlukta.
  • İstanbul'a yatılı gitmekten vazgeçtim, o yüzden konuyu değiştirdim. Şu anki haliyle yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • güncel

• 4 sene once ataturkten mezun oldum. Sorun olursa ial hakkinda gecmise donuk yanitlayabilirim kardesim

• güncel

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.