Şimdi Ara

BUDERUS FC 2520

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1998 senesinde taktırdığım buderus kombim sıcak su vanasından su aktıyor servis çağırdım boruyu değiştirdiler malum borular oksitlenmiş ama genede su akıtmaya hemde daha fazla devam etti şimdide servis boylerin değişmesi lazım diyor ve 600 tl istiyorlar :( işsiz olduğumu belirttim daha uygun bir şekilde nasıl halledebiliriz dedim ama malesef dediler bu para bana çok geldi malum 15 senelik kombi 600 tl verecem artı 100 daha önce aldılar borular değiştirdikleri için etti 700 yarın bir gün yeniden arızalanabilir diyorum yaptırmam mı daha iyi olur yoksa yeni kombi taktırsam mı daha iyi olur ne dersiniz gerçi şu an için 2 seçeneğide yaptırmam çok zor sadece fikrinini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok sağpolun

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemek

Merhaba 1998 senesinde taktırdığım buderus kombim sıcak su vanasından su aktıyor servis çağırdım boruyu değiştirdiler malum borular oksitlenmiş ama genede su akıtmaya hemde daha fazla devam etti şimdide servis boylerin değişmesi lazım diyor ve 600 tl istiyorlar :( işsiz olduğumu belirttim daha uygun bir şekilde nasıl halledebiliriz dedim ama malesef dediler bu para bana çok geldi malum 15 senelik kombi 600 tl verecem artı 100 daha önce aldılar borular değiştirdikleri için etti 700 yarın bir gün yeniden arızalanabilir diyorum yaptırmam mı daha iyi olur yoksa yeni kombi taktırsam mı daha iyi olur ne dersiniz gerçi şu an için 2 seçeneğide yaptırmam çok zor sadece fikrinini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok sağpolun

o boyler budur ve fiyatı 450 ila 500 tl dir kentsel dönüşüm nedeniyle kombiden söktüğüm temiz çıkma vardır fiyatı 170 tl
     BUDERUS FC 2520

• eğer sağlam diyorsanız işimide görürse çok seviniri işsiz olduğumdan o paraları veremedim sizinle nasıl irtibat kurabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemek

eğer sağlam diyorsanız işimide görürse çok seviniri işsiz olduğumdan o paraları veremedim sizinle nasıl irtibat kurabiliriz ?

http://www.firmasayfasi.com/sirketler/epjee/can-teknik-servis/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.