Şimdi Ara

PPRC Boru Kaynak Makinası - Tavsiye Lütfen -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Profesyonel olarak tesisat işi yapmıyorum.Ama evde komşuda olan ufak tefek arızalarda kullanmak için kaliteli ama çok pahalı olmayan birşey önerebilir misiniz?
    Hangi özelliklerine dikkat etmeliyim?

Yaşadığım yerde yaşlı insan çok.Onların ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyorum.Bugün birisine elimde bu kaynak makinası olmadığı için tesisatçı yolladım.

PPRC Boru Kaynak Makinası - Tavsiye Lütfen -

sadece şu dişi dirsek montajı için 50 tl para istemişler.Harbi nevrim döndü.Şart oldu bir tane kaynak makinası almak.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim saygılar

• Fırattermin ya da dizaynın güzel ve uygun meblalı kaynak makinelerinden biri işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan94

Fırattermin ya da dizaynın güzel ve uygun meblalı kaynak makinelerinden biri işinizi görür.

Tşkler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne aldınız? Memnun musunuz? Bizim okula lazım oldu. Dediğiniz gibi bir boru kaynağı için 50 - 100 lira para istiyorlar. Okula alalım bulunsun.
  • Fıratterm markası nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madyes_15

Fıratterm markası nasıldır?
    fıratpen,e falan gerek yok.ben 6-7 sene önce aldım yazlıkta kullanıyorum bahçenın her yerini kardeşimin bahçesine her yere boru çekip musluk bağladım. markasını şu an hatırlamıyorum ama hepsi aynı işi göruyor.marka olmasa da olur.bozulma ihtimalı çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.