Şimdi Ara

**BUDERUS GB 062**Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.235
Cevap
62
Favori
336.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablolar açıktan gidiyor

Forumdan bir arkadaş duvarlardaki buat kutularından gizli bir şekilde geçirerek bağlamıştı,buat lardan kablo sokarak bağlamak mümkün ama uğraşmak gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Kablolar açıktan gidiyor

Forumdan bir arkadaş duvarlardaki buat kutularından gizli bir şekilde geçirerek bağlamıştı,buat lardan kablo sokarak bağlamak mümkün ama uğraşmak gerekir

ok saolun,

sıkıntım evde buat olmaması ( yeni bina / Antalya ). Şu an doğalgazı siteye getirme aşamasındayız. şimdiden araştırmaya başladım. sayenizde epey bilgi aldım buradan. önümüzdeki süreçte daha çok ve teknik sorularım olacak. kablolu benim için sıkıntı olur. kablosuz modülasyonlu termostatlar epey pahalı.
    Sanırım termostattan vazgeçip danfoss vana koyacağım banyo ve son oda hariç her peteğe.
  • quote:

kombiye yakın iyi ısınan peteklere ve mutfağa termo vana gerekli sonuçta iyi ısınan petekleri kontrol altına almış olursunuz bu da ilave tasarruf demektir
    termostatik vanalardan daha uzak bir noktaya da rc 10 taktırın, termo vanaların ayarı 1c daha aşağıda ayarlayın

Üstat Selam.. Yukarıdaki cevabı biraz daha açarmısınız.

Kombi olarak BUDERUS Logamax Plus GB062 24K modelini takdırm. Bununla birlikte Banyo hariç 7 petekte danfoss ra 2000 gaz sensörlü trv takıldı.

Evin metrekare ve metretül durmumuna göre RC10 oda termostatını taktırırsam nereye taktrımalı ve nasıl kullanmalıyım.....

Ben Salona kapı açıldığında kapıya yakın gelecek bir noktaya taktırmayı düşündüm. Mutfaktan elektrik alacak ve duvarı delerek salona geçecek şekilde. Eğer oda termostatını salona taktırırsam salondaki TRV ları 5. dereceye çekmeliyim diye düşündüm. Ama diğer odadaki TRV lar kaç derecede kalmalı? kafam karıştı doğrusu..... Görüş ve önerilerinizi bekliyorum......

Teşekkür ederim. ..

Evin krokisinde yer alan petek uzunluklarını dikkate alma tabloda olan birimler geçerlidir.

**BUDERUS GB 062**Kullanıcıları**BUDERUS GB 062**Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibayram22 -- 20 Ağustos 2015; 4:13:14 >

• alibayram22 A kullanıcısına yanıt
    Buderus rc 10 için en uygun yer koridor,antredeki petekte termo vana yoksa bence koridorun ortasına yerden en az 1,5mt yükseğe rc 10 taktırın

Termo vanaları ise rc 10a göre her zaman 1c aşağıda ayarlayın

• Gb062 modelinde duş alırken sabit ısıda su veriyor. Sıcak suyu geçici olarak kapattık diyelim. 1-2 dk sonra tekrar açtığında ilk 20-30 sn boyunca gelen su ön ayardaki değerin en az 10 santigrat derece daha üzerinde geliyor ki bu da insanı haşlıyor. Büyük sıkıntı bence. Çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 21 Ağustos 2015; 20:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • staroftheskies S kullanıcısına yanıt
    Musluk kapatıldıktan sonra gelen su,sıcak ayarlanan dereceden daha fazla gelemez bu bir sorun,servisi arayın

• Değerli arkadaşlar, cihaz özellikle banyo yaparken B3 arızası vermekte ve sıcak su kesilmekte, buz gibi suyla başbaşa kalmaktayız :) Acaba çözüm yolu nedir? Basınç 1 sınırındaydı, şuan 1.5'a ayarladım ama çözüm bu mudur?
  • manometrenin 1 sınırında olmasının sıcak su ile ilgilisi yoktur
    sıcak su dalgalanması tesisat/duş başlığı kaynaklı veya kombi kaynaklıdır,geniş delikli duş başlığı kullanılmalı,sıcak/soğuk su tesisatı aynı çap boruyla yapılmış olmalıdır
    ayrıca şebeke suyunun debisinde gel/git olması da bu sorunu tetikler

kombiden kaynaklı ise muhtemelen parametre ayarı yapılacak,kombiniz yeni servisi çağırın mutlaka çözümlenecektir
    geçmiş olsun
  • Yardimci olursaniz sevinirim.Elimde eskiden kullandigim rc 35 var rc 35 ile kullanilabilecegim tam yukte en az elektrik tuketebilecegim yogusmali kombi hangisidir.bu arada dublex bir dairede kullanilacaktir.

• Necmi20 N kullanıcısına yanıt
    buderus gb62 tercih edebilirsiniz,evinizde petek metrajının 12mt ve altında olması gerekir
  • Arkadaşlar oda içi otomatta a11/4012 arıza kodu alıyorum. Bu kod hakkında bilgisi olan var mıdır ?

• takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba
    forumu okuduktan sonra gb062 almaya karar verdim. Yanında RC10 da alacağım. Ev 125 metre kare 8 metre petek var. Danroff Ra 2000 taktırmalı mıyım? Taktıracaksam kaç tane taktırmalıyım. Bugün sorduğum kombici çok gerekli olmadığını söyledi. Birde petek marka ve modeli önerirseniz sevinirim.
  • mkocakart M kullanıcısına yanıt
    Kombiye yakın iyi ısınan peteklere ve mutfağa ve hiç kullanmayacağınız oda varsa o oda soğuk kalacağına termo vana ile ılık kalması amacıyla danfoss ra 2000 termostatik vanalar kullanabilirsiniz,buderus rc 10 taktıracağınız yerde termostatik vanalar olmasın
    Petek markasında demirdöküm plus en iyisidir 25mm hatve genişlik ve korozyona karşı yapısıyla panel radyatörde en iyisidir

• Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Cevabınızı yeni gördüm. İlk fırsatta servisi arayacğım. Teşekkürler.

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• Bu kombinin bacasımı kucuk apartmandakı en kucuk baca bızde

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Standart aksesuar 90' dirsek 100cm uzatma

• quote:

Standart aksesuar 90' dirsek 100cm uzatma

Hocam su sekilde
    **BUDERUS GB 062**Kullanıcıları

Herkesin ayni yerde en kisa baca bizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 21 Eylül 2015; 19:07:57 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.