Şimdi Ara

Buderus Kombi sıcak su hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buderus heiztechnik kombim var bu sıcak suyu 85 derece olarak ayarlı düşüremiyorum peteklerde öyle peteklerde oda termostadı var onu ayarlıyca direk devreye giriyor petekler sıcak suyuda oradan kapatabiliyorsun ama sıcaklıklarını kontrol edemiyorsun kombi zaten içinde soğuk suyu tutmaz :D suyu kullanmasanda ısıtacak oda termostatından kapatmadığın sürece devreye girer sıcak su ısıtma asıl gelelim konuya

Ben bu kombimin derecesini düşürebilirmiyim ? borular patlıyor yoksa bir sıkıntısı yok ısıtmasında ama borular patlıyor o sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 7 Aralık 2013; 15:18:23 >

• BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Kombinin tam modeli nedir, kullanma kılavuzunu bulalım...
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Hocam tam hatırlamıyorum şuhan kiracı bulunmakta orada 13 yıllık kombi ama çok iyiydi şuhana kadar 1 arıza vermişti serviside ayarlanmaz diyor ama bir ümit işte.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Servis ayarlanmaz diyorsa kabulenmekten başka çare yok, sonuçta 13 yıllık kombi ve servisin iyi bildiği bir cihaz olduğunu varsayıyoruz. Yinede başka bir servisten de bilgi isteyebilirsiniz.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Hocam modeli buldum FC2520
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Hocam modeli buldum FC2520

cihazın fc serisi sorunun ise komfort termostat arızası çözümü termostatın deyişmesi

• kombiustası kullanıcısına yanıt
    Hocam arızalık bir durumu yok bence çünkü ayarlanmıyor deniyor sıcaklığı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu termostat değerini yitirince cihaz suyu maks dereceye kadare kaynatır hatta yakar boruları sertleştirip patlatır
  • bu cihazda flow siviç veya türbin ile ateşlemeli sistem yoktur boyler sistemi ile dewamlı sıcak su tutar
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kombi heralde termosifonlu büyük ihtimal öyle bir parça değişti servis geçen kış antenli birşeydi ta termosifonun içine kadardı bozulmuştu sıcak suyu ısıtmıyordu yenilenince düzeldi o parça öndeki o dediğiniz yer değişti çünkü öyle hatırlıyorum.
  • arıza yine aynı parçada
  • Konu eski ama yazayim dedim.Benzer sorunu olana faydası olur. Kombim buderus fc 2520 s. Sorun basliktaki gibi, suyu 85 kadar kaynatip ilk once 4 hemen ardindan 5 arıza kodu veriyodu. Yoksa petekler normal isiniyo ve sicak su var. Enerjimetrede oda sıcaklığı 22ye ayarladığımda daha uzun süre çalışıyo ve kafasına göre sürekli açılıp kapanıyordu. Hava alip resetlemelere rağmen sorun hallolmadı;kombi açılır açılmaz yine 4 ve 5 arıza kodu veriyo. Ertesi gun yetkili servis sancaktepede aradım arıza kodlarını ilettim, aynı gün geldiler. Konuda yazan kombiustası'nın da tespit ettiği boyler termostatı arızasıni tespit edip değişimini yaptilar.1100 tl parça ve işçilik. Bir hafta oldu kombide bir sorun yok, eski randımanında çalışmaya devam ediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-514A67F9C -- 26 Ocak 2022; 12:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.