Cam balkon için ısıtma sistemi
-
-
Konvektör ısıtıcılar yalıtımı iyi yapılmış iç mekanlar için kullanılması önerilir bu tarz yalıtımsız açık hava diyebileceğimiz mekanlar için açık dış mekan ısıtıcı çözümlerine başvurmalı.Eğer balkonu bir yaşam alanı olarak kullanma eğiliminiz varsa çift cam balkon camlarını tercih etmeliydiniz.Alternatif ucuz çözüm olarak ise elektrşkli soba olarak tabir edilen quartz ısıtıcıları tercih edebilirsiniz prize uzaksa iyi bir uzatıcı üç yol kullanmayı ihmal etmeyin.
-
Şu anki düşüncede ben de çift cam balkon tercih etmeyi isterdim. Ama zamanında bunu yaptırmadım. O yüzden nasıl bir iki saat oturulur alternatif düşünüyorum.
-
Bildiğimiz elektrikli soba quartz ısıtıcılar en ucuz maliyetle işiniz görecektir 1 2 saat için max 8 tl yakar.
-
Hocam bu yağlı radyatörler nasıl iş görür mü?
-
görmez
-
Merhaba ben balkonumda linkteki elektrikli ısıtıcıyı kullanıyorum. Isıtması yeterli fanlı olduğu için hızlı şekilde ısıtıyor rahat bir şekilde oturabiliyorsunuz balkonda. Görüntüsüde hoş olduğu için dekoratif bir görüntüsü oluyor. koctas.com.trElektrikli Şömine Ayaklı 1800W 3 Taraflıhttps://www.koctas.com.tr/elektrikli-somine-ayakli-1800w-3-tarafli/p/2000034401
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 6 Mart 2024; 7:50:38 >
-
Hocam ilginize teşekkür ederim. İsiticiya baktim balkonum küçük o yüzden büyük gelir diye düşünüyorum
-
Ben 4,5 m2 balkonda kullanıyorum boydan tamamen tek cam olduğu için soğuk günlerde iyi oluyor. Bende benzeri ve iki kademeli üzerinde termostatıda var. Hızlı bir şekilde ısıtıyor balkonu. -
Bir iki saat ısıtılacaksa ufo tipi ısıtıcıları inceleyin derim.
-
Evet 1-2 saat için kullanilacak. bu fanlı ısıtıcılar nasıldır ?
-
Fanın üflediği hava önünde dururken ısınırsınız, fan ayağınıza üflüyorsa ayaklarınız ısınır, belden üstünüz yine üşür. Alanın küçük olduğunu varsayarsak tam ortamın ısısı kırıldığında siz balkondan içeri girmeye karar vermiş olursunuz zaten.
Bu ufo tipi infrared ısıtıcılar hariç elektrikli, radyatör, konvektif vs. tüm ısıtıcılar havayı ve ortamı ısıtır ki ısınan hava dolaşıp tüm ortam ısınana kadar zaman geçer. İlk defa ısındıktan sonra ortamın sıcak durması daha kolay olur tabi. Ama ilk ısınma uzun sürer. Bundan dolayı balkonda kullanıma ne kadar uygundur, şüpheli. 2 saat oturacaksanız hiç bile ısınamayabilirsiniz o sürede. Ufak bir infrared ısıtıcı açıldığı gibi önündeki her şeyi ısıtmaya başlar, size o iki saat balkonda oturmanız esnasında sürekli bir ısı sağlayabilir. Tabi onlarda da ısıtıcıya bakan tarafınızın ısınıp diğer tarafınızın üşümesi durumu olabilir. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X