Şimdi Ara

Buderuz gb 042-22k yoguşmalı kombi fazla gaz tuketiyor 15 günde 390 metreküp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce anormal bi durum yokmu 25 ocak ta dogal gazım acildi ev 110metre 9 metre petek var 2.kat üstte çatı yok ev beteveli rc10 oda termostatım var günlük 30metreküp doğalgaz tüketiyor ve ısınamıyorum henüz oda termostatında 20 dereceyi göremedim sonra gittim peteklerin arkasına izopan alüminyum levha aldım sonra hadi kombim balkonda acıkta dedim balkonu komple kapattım hala en ufak bı değisim yok gaz tüketimimde sizce neler yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erccc -- 10 Şubat 2012; 20:05:24 >

• nerden anladın fazla yaktığını kombicimisin meslekdaşmıyız o kombinin çiğ yakma şansı sıfır seni sorunun yalıtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abd1984

nerden anladın fazla yaktığını kombicimisin meslekdaşmıyız o kombinin çiğ yakma şansı sıfır seni sorunun yalıtım

kombici değilim sence 15 günde 390 metreküp yakmasi normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erccc -- 10 Şubat 2012; 19:29:59 >
  • Ev 120 m2 kombi alarko trendy d ortalama 45 derecede yanıyor günde 13 m3 yanıyor bilgi olsun diye söyleyim dedim ayrıca ev 50 yıllık ve ben suan tişörtle oturuyorum yani bence normal değil onun öyle yanması..
  • Ev 120 m2 kombi alarko trendy d ortalama 45 derecede yanıyor günde 13 m3 yanıyor bilgi olsun diye söyleyim dedim ayrıca ev 50 yıllık ve ben suan tişörtle oturuyorum yani bence normal değil onun öyle yanması..

bende alarko seradens kombi var ev sıfır 140 metrekare gaz açılalı 2 hafta oldu günde 13 m3yakıyo 45 de yanıyo kombi.
    mr.d@y
    alarkodan memnunmusun.ayrıca oda termostatı varmı ? alarkonun
  • bencede bi yerde bi sorun var ama nerde evimizde montalama yok diye gerçi beteve var ama yoğuşmalı alalım dedik normal kadar yaksın diye ama çok yakıyor yoğuşmalı kombi kullananlarda yakıt tüketimi değerlerini benimkinle karsilaştirip yorum yazabilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelesahmet

Ev 120 m2 kombi alarko trendy d ortalama 45 derecede yanıyor günde 13 m3 yanıyor bilgi olsun diye söyleyim dedim ayrıca ev 50 yıllık ve ben suan tişörtle oturuyorum yani bence normal değil onun öyle yanması..

bende alarko seradens kombi var ev sıfır 140 metrekare gaz açılalı 2 hafta oldu günde 13 m3yakıyo 45 de yanıyo kombi.
    mr.d@y
    alarkodan memnunmusun.ayrıca oda termostatı varmı ? alarkonun

Hocam alarkoyu takali iki hafta oldu şimdilik bı sıkıntı çıkarmadı oda termostati yok bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yuksek kcal li kombi almak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler sizce sorun nerde olabilir 24 saattir kombi 80 de calişıyor oda termostadi 17 dereceyi gecemedi
  • kardeş kesinlikle sorun var , en büyük sorun ısı yalıtımı gibi görünüyor şuan için , kombi suyu 80 dereceye kadar ısıttığı halde siz termostatta 20 dereceyi göremiyorsanız , yalıtım sıfır demektir ,sisteme verdiğiniz su sıcaklığı ne kadar yüksek olursa gaz sarfiyatıda o kadar artar sıcaklık ne kadar düşük olursa özellikle yoğuşmalı kombilerde o kadar iyi olmakta ,sonbahar da 38 - 40 derece arası kışın ise en soğuk günlerde 55 derece yeterli olacaktır aslında termostatta 20 derece için tabi izolasyon iyi olmak şartıyla ,acaba kullandığınız peteklermi tıkalı sirkülasyon iyi değilmi bu 9 petekte el ile kontrol ediyormusunuz ,80 derece çok yüksek bir değer yakın peteğe el bile sürememeniz gerekiyor ,ben yalıtımın zayıf ,peteklerdeki dolaşımın sağlıklı olmadığını düşünüyorum ,birde peteklere giden boru sistemi nedir ,havuz sistemi değilse tek hattanmı gidiyor son peteğe kadar yoksa farklı yollardan dağıtım varmı yani konu baya saçaklı bir konu ,ama şu kesin bişeyki gaz sarfiyatınız aldığınız konfora göre çok çok yüksek

• arkadaşım bir sistem kurulurken tam kurulması lazım evinizdeki radyator secimi bence yetersiz . cihazla alakası yok cihaz suyu ısıtıyor radyatore gonderiyor donen su sogudugu icin kombi sureklı calışıyor.
    sonuc olarak 2 şıkkımız var bir evimize takılan radyatorler evi ısıtmaya yeterli değil. iki ısı kaybımız cok
    bir ev montolamasızda olsa belirli bir boyuttaki radyatorle ısınır. sonuc bence radyator ekletin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.