linux için uygunmu |
Buffalo Wireless Adaptör (50 TL) (3. sayfa)
-
-
Galiba uygun değil hocam,driver sayfasında linux desteği göremedim..
-
Ubuntu 20.04.1 LTS direkt algıladı ve Wi-Fi seç kısmı çıktı, sorunsuz çalışıyor. Driver vs kurmadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın,alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile değerlendirebilir o zaman.
-
5ghz için 100₺ fazla verilir mi arkadaşlar yoksa bunu alıp geçelim mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her gün uzun süreler kullanacaksan ve 5ghz kapsam alanı içerisindeysen verilir hocam 100TL fazladan.
Yok arada acıyorum dersen de gerek yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben tanımlatamadım bir türlü cihaza yardım edebilecek oln var mı? Masaüstü için almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: novacroplandBen tanımlatamadım bir türlü cihaza yardım edebilecek oln var mı? Masaüstü için almıştım
Sadece sürücüyü yükleyip dener misiniz,
İndirdiğiniz Airnavi programı çalıştırın, sırasıyla options>advanced installation>wireless driver ı seçin ve yükleyin
-
enigma 2 cihazda çalıştıran oldumu
-
Tamamdır oldu hocam saolun
kali linux sanal makina olarak görüyormu genelde linux tabanlı uydularda wifi alıcılar birebirde bunlar acaba desteklemi
-
beyler bunu alacağınıza size şunu öneririm
acayip bir çekim gücü var 100/40 kupon varsa çok uyguna gelir
-
Bunun içinden çıkan CD hiçbir işe yaramıyor Windows 10 için güncel driver internetten indirip kurun makine öyle calisyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X