https://www.trendyol.com/buffalo/nfiniti-wireless-n-high-power-usb2-0-n300-p-3665661 Kablosuz adaptör ihtiyacı olan varsa ürün trendyol da 50 lira Eksi yönleri Çekiş gücü ev için yeterli ama komşumun netini kullanıyorum diyen antene aldanmasın, o kadar ağ bulamıyor. Tak çalıştır değil sürücü yüklemeniz gerekiyor. Artıları Kaliteli malzeme Çekiş gücünü gösteren üç yeşil ışık Kutu içinden çıkan mini usb uzatma kablosu Modeminiz destekliyorsa 300 megabite kadar hız desteği Ağ dan diğer bilgisayar dosya kopyalama hızı ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 16 Kasım 2020; 21:14:46 > |
Buffalo Wireless Adaptör (50 TL)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
http://buffalo.jp/support_ap/support/products/wli_uc_g300hp.html
Sürücüyü buradan da indirebilirsiniz.
Daha önce de alttaki küçük cihazdan almıştım yan odadan gayet iyi çekiyor, satıcı farklı fiyat 35 lira. Bunun max hızı 150mbit.
https://www.trendyol.com/buffalo/airstation-n-technology-150n-usb2-0-adapto-p-3665659
-
5 ghz destekliyor mu? Aciklamada belirtilmemis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ghz yok maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: wicked sick
5 ghz destekliyor mu? Aciklamada belirtilmemis5ghz desteklemiyor
-
Benim masaüstü bilgisayarımı kablosuz ağa bağlar mi ? O ise mi yarıyor ? Bir de kopma sorunu var mı ? Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: hakankaran
Benim masaüstü bilgisayarımı kablosuz ağa bağlar mi ? O ise mi yarıyor ? Bir de kopma sorunu var mı ? Teşekkürleraynen kablosuz erişimi sağlar , ancak diğer sorduğunuz soru önemli , kopma yapıyor mu acaba
-
daha kalitelisi ne alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
daha kalitelisi ne alınırTp link modelleri var 150 civarı
Aldım bir ad gelince izlenimlerimi yazarım.100/40 kupon varmış hesapta 10 TL'ye geldi. Teşekkürler @orhan
-
Beyler çipseti nedir biri baksın
Böyle dandik mallara para kaptırmayın, indirim bekleyin ASUS, TP-Link gibi markalardan şaşmayın.
-
-
Bu 35 liralık ürün de mi tak-çalıştır değil? 8 yıllık dizüstünün wifi anteni bozuldu, 2 oda ötedeki internetimi router ile kablosuz yakalayıp kablo ile dizüstüne alıyorum. 35 liralık aparat iki oda ötedeki wifi'yı yakalayabilir mi?
Tak-çalıştır olsa daha iyi olurdu..
*Minik olduğundan 35 liralık ürün cazip geldi.. dizüstünde sanki kablosuz mouse alıcısı gibi sabit takılı kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 31 Ekim 2020; 16:6:50 >
Değil hocam, iki ürünün de sürücüsü aynı
-
Ne yapalım kurarız, 2 oda öteden modeme bağlansın da...
Japon firması,ürün gamı da geniş.TP,Asus biz de biliriz hocam da ,fiyata bak öyle tavsiye ver istersen.300Mbit Tplink kaç para ?
-
mesajım bulunsun
Ürünü başka alıp kullanan var mı? Uzun süreli kullanımda nasıl?
Benzer içerikler
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X