Bencede dmage bölümü acık olan bir resim varsa daha inandırıcı olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: K@dİ®
quote:
Orjinalden alıntı: mrt309
80 lvl warrior buffsuz, ac siz ve healsiz kesemez. Sana da tek atar, o sana hiç vurmasa bile, yine kesemezsin, canı daha hızlı dolar.
sen çok bilion... Ne saçmalıon olm 80 lwl warior ne demek bilion um sen... adam oynamayı bilirski zaten bilir. Keser yani o kadar büyütme dm yi....60 lwl warior healle kesiosa...
80 lvl warrior buffsuz, ac siz ve healsiz kesemez. Sana da tek atar, o sana hiç vurmasa bile, yine kesemezsin, canı daha hızlı dolar.
sen çok bilion... Ne saçmalıon olm 80 lwl warior ne demek bilion um sen... adam oynamayı bilirski zaten bilir. Keser yani o kadar büyütme dm yi....60 lwl warior healle kesiosa...
kanka 79 lwl wariorda 11k can var uyd almadan bide uydd alsın %60 napar 6k yapar diyelim tabikide healsiz zorlanır ama buff olmasın heal olsun keser 80 lwl waariorla dalgamı gecion sen rahat döner
damage su yuzden kapalı cunku bug oldugu ıcın sen dread mare ye vursan bıle ıslemıo
quote:
quote:
Dread mare o kadar basıt degıl,elbette buyutulecek bır yaratık ancak 80 lvl warıor healle bufsuz keser.
quote:
Orjinalden alıntı: deadlydozen13
lag gitiiği anda..................anladın sen onu drdm attack=press oke
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
quote:
quote:
Dread mare o kadar basıt degıl,elbette buyutulecek bır yaratık ancak 80 lvl warıor healle bufsuz keser.
bencede
Usko da lwl i kac itemleri ne olursa olsun dread mare i donebilicek bi job,bi player yoqtur bunu kafanızdan cıkarmayın Heal olursa ayrı 80 lwl warriorların ztn buff lı gibi canı oluo :))
Arkadaşlar aramızda hiç dread mare kesmemiş kişiler var galiba. Ciddi şekilde güçlü bir yaratık ve bu resimdeki arkadaşa tek atması çok normaldir. Ve 80 lvl bir warriorda buff ve heal olmadan kesemez. 80 lvl warrior gerçekten iyi bir defansa sahip olacaktır ama bunun adı Dreadmare. Tek başına kesemez. Bana 80 lvl warrioru ne sanıyon dsiyen arkadaş acaba dreadmare ve 80 lvl warrioru ne sanıyor merak ediyorum.
quote:
Arkadaşlar aramızda hiç dread mare kesmemiş kişiler var galiba. Ciddi şekilde güçlü bir yaratık ve bu resimdeki arkadaşa tek atması çok normaldir. Ve 80 lvl bir warriorda buff ve heal olmadan kesemez. 80 lvl warrior gerçekten iyi bir defansa sahip olacaktır ama bunun adı Dreadmare. Tek başına kesemez. Bana 80 lvl warrioru ne sanıyon dsiyen arkadaş acaba dreadmare ve 80 lvl warrioru ne sanıyor merak ediyorum.
benım koyduğum resme bakın 66 lvlde 3 warıorlar dreadın altına yatıyoruz ve 1500+ ile 2200+ arasında değişen damageler yıyorum... ayrıca tek kişi daldığımda 2500+ vuruyo en fazla 2890 damage yedım.... resimler var zaten yukarda
Resmen Lag Var Ya.UZatmanın Manası Yok.
quote:
Orjinalden alıntı: sonelMariachi
quote:
Orjinalden alıntı: deadlydozen13
lag gitiiği anda..................anladın sen onu drdm attack=press oke
Aynen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme