ilginç bir bug p2'de fotomontaj değildir. inanmayan p2ye girsin görsün
dmg oldugu pencere neden kapalı? lagda kalınca gidip dm ye dalmadıgı ne malum. lag giriyor bazen sadece ben hareket edioyorum. o zamanlar paramun slotuna bufsuz ac siz de dalsam ne fayda. inandırıcı bi resim değil.. lakin dmg olan pencere kapanmış
ohanisburgerin dedigi gibi olabilir..bilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ohanisburger
dmg oldugu pencere neden kapalı? lagda kalınca gidip dm ye dalmadıgı ne malum. lag giriyor bazen sadece ben hareket edioyorum. o zamanlar paramun slotuna bufsuz ac siz de dalsam ne fayda. inandırıcı bi resim değil.. lakin dmg olan pencere kapanmış
bug var bilader lag ta değilim canavarlara vurduğunda onlar sana vurmuor ama sende damge vermiosun. ilgibç bi bug olduğundan sizle paylaşmak istedim. bide czde ki kuleler bugta. gelin humanlara kaynamıolar. herkes içerde.
lag var bug yok şuan...
o resimde altta numaralara bakarsanız zaten anlarsınız o anda lag var lag olmasa canavarın zaten canı inerdi
quote:
Orjinalden alıntı: McGRadY777
ilginç bir bug p2'de fotomontaj değildir. inanmayan p2ye girsin görsün
lag gitiiği anda..................anladın sen onu drdm attack=press oke
Reklam
birincisi bütün skilleri vurmuşsun en azından bir milimde olsa canı inerdi ikincisi neden damage gösterilen yeri kapamışsın son olarakda kanka 1400 can war buflu bile olsan o hayvan seni 2 vuruşta alır ve 65 lwl adamında bufsuz gidip ona dalıcagını zannetmiyorum dalsa bile önemli olan dalmak değil onu kesmektir !
80 lvl warrior buffsuz, ac siz ve healsiz kesemez. Sana da tek atar, o sana hiç vurmasa bile, yine kesemezsin, canı daha hızlı dolar.
Mageyim Undying le canım 5030 Edilion dönerken alan attım oda dread mareye dokundu bendede 350 ac var defans 800 civarı oldu bana vurdugu dmg 3200+1830 ve ben yerdeyim senin bu canla imkansız.. Dmg penceresi kapalı lag girdiği anda vurmuşsun lag geçsin görürsün....
tıraş :D damage penceresi neden kapalı löl
Damage penceresini aç birde öyle çek bakalım : )))
iddia ediyorum dreadmare sana tek atar.
quote:
Orjinalden alıntı: deadlydozen13
aynen
quote:
Orjinalden alıntı: mrt309
80 lvl warrior buffsuz, ac siz ve healsiz kesemez. Sana da tek atar, o sana hiç vurmasa bile, yine kesemezsin, canı daha hızlı dolar.
sen çok bilion... Ne saçmalıon olm 80 lwl warior ne demek bilion um sen... adam oynamayı bilirski zaten bilir. Keser yani o kadar büyütme dm yi....60 lwl warior healle kesiosa...
quote:
Orjinalden alıntı: K@dİ®
quote:
Orjinalden alıntı: mrt309
sen çok bilion... Ne saçmalıon olm 80 lwl warior ne demek bilion um sen... adam oynamayı bilirski zaten bilir. Keser yani o kadar büyütme dm yi....60 lwl warior healle kesiosa...
aynen katılıorum ßen eskiden 62 lvl ken baya eskiden dm kesıodum buff+heallerla cok rahat kesıordum 80 lvl adam parcalar cok rahat
quote:
Orjinalden alıntı: deadlydozen13
press confirm
ya bugdur o olmaz öyle sey ben 1100 defans ıle 2200 damage yıyorum dread den....