Şimdi Ara

URUCHİYİ KESERKEN DC : (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUDA GELDİYE BAŞIMA ARTIK BU OYUNDA HİÇ BİŞEYE ŞAŞMAM
    YAW BUGÜN URUCHİ Yİ RED YEOWALARIN ORDA BEKLİYODUM URUCHİ ÇIKTI
    DİREKMEN ÜÇGEN DİYE ADLANDIRDIĞIMIZ BİR MEKAN VAR (TARİM BASİN İN ÜST KISMINDA)
    ORAYA KOŞTUM Bİ BAKTIM URİ AMA ÖLE LAG VARKİ ATTAN İNEMİYORUM EN SONUNDA İNDİM
    CANI ÇOK AZ GİTMİŞTİ DAHA BERSEK E BASTIM TUMDUM BU SEFERDE MP BASMAMAYA BAŞLADI
    MP BİTTİ SKİLSİZ SKİLSİZ VURUYORUM VE O ANDA DC OLDUM DC OLMASAM KESİN BENİMDİ URİ
    SONRA 57 LİK Bİ BLADER KESMİŞ ULAN BU OYUNDA ŞANSIN OLCAK ARKADAŞ (BÖLE BİŞEY BU
    OYUNDA SADECE BENİM BAŞIMA GELMİŞTİR HERALDE )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 10 Aralık 2006; 21:27:13 >

• WAY BE 25 KİŞİ BAKMIŞ Bİ YORUM YAPAN OLMAMIŞ HAYRET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 10 Aralık 2006; 22:24:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackal_66

ARKADAŞLAR BUDA GELDİYE BAŞIMA ARTIK BU OYUNDA HİÇ BİŞEYE ŞAŞMAM
    YAW BUGÜN URUCHİ Yİ RED YEOWALARIN ORDA BEKLİYODUM URUCHİ ÇIKTI
    DİREKMEN ÜÇGEN DİYE ADLANDIRDIĞIMIZ BİR MEKAN VAR (TARİM BASİN İN ÜST KISMINDA)
    ORAYA KOŞTUM Bİ BAKTIM URİ AMA ÖLE LAG VARKİ ATTAN İNEMİYORUM EN SONUNDA İNDİM
    CANI ÇOK AZ GİTMİŞTİ DAHA BERSEK E BASTIM TUMDUM BU SEFERDE MP BASMAMAYA BAŞLADI
    MP BİTTİ SKİLSİZ SKİLSİZ VURUYORUM VE O ANDA DC OLDUM DC OLMASAM KESİN BENİMDİ URİ
    SONRA 57 LİK Bİ BLADER KESMİŞ ULAN BU OYUNDA ŞANSIN OLCAK ARKADAŞ (BÖLE BİŞEY BU
    OYUNDA SADECE BENİM BAŞIMA GELMİŞTİR HERALDE )

bizimde basimiza geldi aynisi gerci biz tg deyken oldu arkadasin char tg ile yanyana bir iki vurdu dc yedi... geldiginde tg coktan ölmüstü...

• Bu hiçbirşey kaç kere isy u sonUna kadar kesip en sonunda dc yediğimizi bilirim silkroad ı sewen dc sine lag ına katlanır.
  • merak etme kardes aynı sey,hatta birden fazla şey benimde basıma geldi.ısy buldum görmemle dc yemem bir oldu.urechiyi keserken son vurucu darbeyi yapacaktım ve adım yazacaktı dc oldum..işte o şans dedigin şeyden bende de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Bu hiçbirşey kaç kere isy u sonUna kadar kesip en sonunda dc yediğimizi bilirim silkroad ı sewen dc sine lag ına katlanır.

+1 çok haklısın kanka
  • Lagroad artık vazgeçilmezlerimiz arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SEN YINE SANSLISIN BENIM ARKADAS KESERKEN BASKASI GELIYOR BERKSAVLA URIYI ELINDEN ALIYOR VE ADAMA 64 LVL SOS POLARM DUSUYOR ARKADAS IKI GUN ETKISINDE KALDI KESEN ADAMDA GLEVCIYMIS ADMA TESEKUR YAGDIRDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Bu hiçbirşey kaç kere isy u sonUna kadar kesip en sonunda dc yediğimizi bilirim silkroad ı sewen dc sine lag ına katlanır.

güzel cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.