Özellikleri + Priest Skilleri Patlayarak Vuruyor + Priest Cure Skillleri Magic Shield Şeklinde + Magelerin Staff Skillleri De Patlayarak Vuruyor çok makara :D http://rapidshare.com/files/12541451...in_us.tbl.html
böle şeyler için charınızdan olmayın adamın post a bak nerden gelmiş kimbilirde sitelere yayılo trojanlı keylogerlidir ALLah bilr
o priest skillerini daha önce indirdimn hala kullaniom çok güzel ya :D 53 lvlim herşeye daliom mnayak gaza geliom
quote:Orjinalden alıntı: sss_ozan beyler sakın indirmeyin indirdim tarartım trojen+worm war arkadaş indirmiş trojan çıkmış işte indirmeyin olsun bitisn
quote:Orjinalden alıntı: sss_ozan beyler sakın indirmeyin indirdim tarartım trojen+worm war kardeş zaten adam copy + paste yaptığı için link çalışmıyor sen nasıl indirdin ?
quote:Orjinalden alıntı: DreaM quote:Orjinalden alıntı: sss_ozan beyler sakın indirmeyin indirdim tarartım trojen+worm war kardeş zaten adam copy + paste yaptığı için link çalışmıyor sen nasıl indirdin ? yazıya gel üstünü çiz copyala sonra internet sayfasına yapıştır bunlarıda mı ben öğreteyim?
quote:Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_ yaw yok adam copy paste yapmış düzgün bile yapamamış .... yazıyor oraya ne yazıcağını bilmiyormusun ? kardeşim sende ya