Şimdi Ara

(Bug?)Unity'de Buttonların hiç bir şekilde çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Bug değilmiş. Bütün objelerin parenti olan CanvasGroup'un interactable özelliğini kapamışım. Bütün butonları kapatmış haliyle. Belki aynı saçmalığı yapan olur da, saatlerce uğraşmasın diye alttaki olay örgüsüne dokunmuyorum

Oyunumun üstümde çalışırken tuhaf bir şekilde, editör mode'unda, oyunumdaki bütün tıklanabilir buttonlarım birden disabled oldu. Oyun içinde de çalışmıyor tabii.

* Eventsystem'i kontrol ettim, bir sorun yok.
    * Button Component'i silip, tekrar aynı değerleri geri koyuyorum. O an çalışır duruma geçiyor ama, oyunu başlatınca yine kullanılamaz hale geliyor.
    * Button çalışıyor durumdayken çalışmaya başlamıştım, ondan sonraki bütün işlerimi kaydetmeyip yeniden başlattım. İşin tuhaf kısmı, yine çalışmıyor.
    * Bir kaç makale okudum, çoğu EventSystem'in silinmesinden dolayı oluşan hataydı. dolayısı ile benim sorunumu çözmedi.

Bunun bug olup olmadığını ayırt edecek kadar bilgim yok. Belki basit bir şeyi göremediğimden de olabilir. Ama bu bir bugsa, boşu boşuna saatlerce benden kaynaklı olmayan sorunu aramakla harcamak istemiyorum.

Bu konu hakkında bir fikri olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim. Şu an yapmam gereken hemen hemen her şey buttonların üstünden geçtiği için, geliştirmeye devam edemiyorum. Bu da beni üzüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 8 Eylül 2019; 20:56:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.