Şimdi Ara

BUG veya BAŞKA BİR SORUN yardım plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar silent valley haritasında ex kasmak için gectim ama mağlesef ex kasamadım çünkü nooplara bir kac sikil vurduktan sonra kırmızı yazıyla şu uyarı cıkıyor YOU CANNOT USE ANY SKİLLS WHEN YOU ARE CONFUSED diye oyunu tekrar yükledim ama aynı sorun devam ediyor bu bendenmi yoksa oyundanmı kaynaklanıyor eğer bendense nasıl giderebilirim oyundansa bununla ilgili kimlere bilgi verebiliriz düzelmesi için yoksa ex kasamıcam:D teşekür ederim kolaygelsin herkese

• Oyunu boşuna yüklemişsin

Silent Valeydeki yaratıklar Conf atak yapar yani seni sersemleştirir bir nevi zehirlenme gibi yani seni belli süre kilitlerler. o esnada hp ye asılacaksın . Bu arada oraya girerken Confic poison vs defanslı materyallerle girmek daha hayırlısı olur.
    Senin kesmeye çalıştığın yaratık hemen girişteki tırtılın amca oğlu mu yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyshadow -- 16 Haziran 2008; 12:07:15 >
  • evet daha yeni 70 lewel oldun denemek istedim ve bu sorunla karşılaştım 2 kata cıktım rahatlıkla noopları kesebiliyorum ama bu dediğim sorun oldu sinirlendim :(. Peki bunu nasıl giderebilirim ne yapmamlazım bu sorundan kurtulmam için üzerime ne almam gerekiyor adını sanı yokmu teşekür ederim kolay gelsin
  • normalde ft armor ve bot giyiyorum ben ve o sayede hiç sorun çıkmıyor ama ftler 75lvlda yanlış hatırlamıyorsam DMM 70 lvlda giyiliyordu DMM al 5d maskı burak biraz defin düşer ama bu sorun geçer
  • nooblardan düşen takıların kimisi con. def verio onları kullanabilirsin ben 15 con def veren bi yüzün kullanıom hiç sorun olmadan kasıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.