ya bende 80 skili filan gorunmuyo resmi filan yopk ama varlar yani üzerine gelince ismi filan yazıyo , skill barada koyuluyo ama kullanmak isteyince kapat hatası verip oyundan atıyo neiş? (master yamasınıda kurdum ) bi yardımcı olun lütfen...
cevap yokmu ???
beyler oyunun saatleri değişmiş 22:00 la 24:00 arası oynuya bilionuz.... biz bu saatler arasında oynubilmeye bile şükredioz katlanıcaksınız artık
quote:
Orjinalden alıntı: peceneq
beyler oyunun saatleri değişmiş 22:00 la 24:00 arası oynuya bilionuz.... biz bu saatler arasında oynubilmeye bile şükredioz katlanıcaksınız artık
10 dk önce tekrardan kapandı
bu oyunun sorumlusu kim..? - arkadaşım madem oyun yapıp millete sunuyorsun biraz oyunla ilgilenirmisin!!!
siteye girmek için önce hamachiye girmen lazım ilk mesajda resimlerdeki gibi olacak (yeşil ışık filan..) sonra siteye girmeyi dene bu kezde girmiyorsa bilki bugra makinayı yine kapamış
1103 pachıne geçicez yani abslote power 62 tozu scream 72 skili 90 skılleri çalışıcak ftpmizi ayarlıyorum bugun yetiştiremessem yarın açarım siteyi ftpmizi:)
quote:
Orjinalden alıntı: byyolkesen
ya bugra yardım et pls clienti indirdim üyelikte aldm ama nasıl gireceğimi bilmiyorum anlat pls
ya clieti nasıl indirioz söler misin ilk defa gördüm o sayfayıvil pm pls
Bi adam gibi sorunları çömüyosunuz.1client dosyası inmio
ŞU CLIENT'I rapidshare DOWNLOAD EDERMISINIZ FILE FACTORY INDIREMIYORUM
5 dakka sabredin ftpyi açıyorum benım bil. ındırcenız 5 dakika