Şimdi Ara

BUGKO AÇILDI 80 SKILLERİ AÇILDI MASTER YANMASI AÇILDI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
0
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence herkes bugko ya geçsin çünkü bu sayede serverlardaki lag we doluluk azalmış olur
  • Ya oyunu indirdim ama kuramıyom nu hata çıkıyor bugra ne yapmam lazım
    [ımage]http://img249.imageshack.us/img249/6752/offau0.png[ımage]
    olmadıysa :

http://img249.imageshack.us/img249/6752/offau0.png
  • ftp://5.121.156.186 dan kopyala bugko clientini
  • bugra nolur cvp yaz bi kere giridm oyna ama bi daa giremiorm errorid:10060 gbi bişi dio
  • BUGRA SU
    WARRIOR 90 LWL , 62 SKILL PACTHLERINI NEREYE
    BIDE SU 1103 PAKETI NEREYE CIKARTIYORUZ _??
  • o dosyalar nerdeyse bulun çıkarın işte
  • buğra yine kapandı bu server sabahtan beri sürekli kapanıo ikidakka açılıo sora yine kapanıo bi çözüm bulcan mı bize
  • Arkadaşlar yav bir kere bile giremedim, ben launcher a girdim başta yanlışlıkla bütün patch leri indirdi sorun olur mu? Ayrıyetten ben 1102 kısayolundan giriyorum 1103 patch ini nerden indirecem???
  • client linkini bidaha verebilrmisin?
  • server kapalımı su anda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PreDLoNa

server kapalımı su anda ?

+1?
  • abi 10.00-24.00 dü hani yaf
  • ID VE PASS IME YANLIS DIYOR OYUN KAPALI MI ?? KAPALI OLDUGUNDAN DOLAYIMI BOLE BI UYARI VERIYOR ????
  • valla sbhtr giremiorm girse dc verio sora balantı kesilio acc sayfasına bile erişemiorm :S server full kapanıo 5 dk açıldı mı sora yine kapanıo. server ii hoş ama herhal şu an bi sorn var admn abi bi çözm bulcak umarz
  • BEN GIRDIM 20DK CEKMEDI 90 LWL OLDUM +9 MTRILL SET , +9 DUAL SHARD , DUAL KEKURI VS ISTEYEN OYUNDA PM ATABILIR :D
    quote:

Orjinalden alıntı: megamenhellofhell

valla sbhtr giremiorm girse dc verio sora balantı kesilio acc sayfasına bile erişemiorm :S server full kapanıo 5 dk açıldı mı sora yine kapanıo. server ii hoş ama herhal şu an bi sorn var admn abi bi çözm bulcak umarz
  • iii bize de girmenn bi yolunu bulsan keşke girmio olm beklom 2 saattr
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamenhellofhell

iii bize de girmenn bi yolunu bulsan keşke girmio olm beklom 2 saattr

2 saattir kapalıda ondan beklion bizde beklioz
  • bugra benim soruna o cvp yaz ya bi işe girişiyon gerisi sallıyon msn aç bare ordan anlatam derdimi şu an hiç bişe anlamadı herkeş çorba olmuş güzel bi resimli anlatım yaparmısn en detayına kadar çünkü daha önce böyle bi oyun hiç oynamadım
  • BENIM ID VE PASS I KABUL ETMIYOR ACABA SERVERLAR KAPALI ONDANMI ?
  • saat kaçta acılcak yhaa sbhtan 10 a diolar 10-12 dioalr hiç belli olmuo yha:S
    skldm artk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megamenhellofhell -- 5 Şubat 2007; 20:29:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.