Şimdi Ara

bugraay@hotmail.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben oğrencıyımmalum para sıkıntısı cekıyorum bana acıl saturn veya neptunde 55 ustu 65 altı char lzm.75 ytl var char europa olursa daha ıyı olur.Ankarada oturuyorum haber beklıyorum.bugraay@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: horozk

arkadaslar ben oğrencıyımmalum para sıkıntısı cekıyorum bana acıl saturn veya neptunde 55 ustu 65 altı char lzm.75 ytl var char europa olursa daha ıyı olur.Ankarada oturuyorum haber beklıyorum.bugraay@hotmail.com

Öğrenci Kartın Varsa %50 İndirim Yapıyoz.
  • ben sana sun 64+9 bowlu(crıt20) 80 full farm charımı vercektım ama abim ögretmen verme dersini çalışsın dedi
    üzgünüm
  • zuhahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

ben sana sun 64+9 bowlu(crıt20) 80 full farm charımı vercektım ama abim ögretmen verme dersini çalışsın dedi
    üzgünüm

yarıldım
  • quote:

ben sana sun 64+9 bowlu(crıt20) 80 full farm charımı vercektım ama abim ögretmen verme dersini çalışsın dedi
    üzgünüm

öyle char için okul u bırakırlar walla
  • Marsta 57 lwl FullSTR Glavie var düşünürsen pm
  • quote:

üzgünüm

yarıldımyerlerde yatıyom

• Ekledin BakaLım Ne Kadar GüveNilirsin.
  • quote:

üzgünüm

okulu bitince verirsin
  • Niye Dalga Geçiyorsunuz?
    Dalga Geçicelecek Ne Durum Var?
    Arkadaş Açıkca Ne İstediğini Söylemiş, Eğer Arkadaşın İsteklerini Karşılayabilecek Bir Mesajınız Yoksa Yazmayın ...
    Şuan Onun Konusunu Kirletiyorsunuz, Başka Birisi Size Bu Şekilde Yapsa Hemen Şikayet Edersiniz Ama ...
  • quote:

üzgünüm

ehehehe
  • Orjinalden alıntı: yib

yarıldımyerlerde yatıyom

Arkadasım Senin Klavie Lazerlimi

yok yani yerde yatarkn nasıl yazdın merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocaeliİzmit -- 16 Mart 2008; 16:14:11 >

• Orjinalden alıntı: Kocaeliİzmit

Orjinalden alıntı: yib

yarıldımyerlerde yatıyom
    Arkadasım Senin Klavie Lazerlimi

yok yani yerde yatarkn nasıl yazdın merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolex -- 16 Mart 2008; 16:22:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: werebly

quote:

üzgünüm

öyle char için okul u bırakırlar walla

bi char için hayatta okul bırakılmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Niye Dalga Geçiyorsunuz?
    Dalga Geçicelecek Ne Durum Var?
    Arkadaş Açıkca Ne İstediğini Söylemiş, Eğer Arkadaşın İsteklerini Karşılayabilecek Bir Mesajınız Yoksa Yazmayın ...
    Şuan Onun Konusunu Kirletiyorsunuz, Başka Birisi Size Bu Şekilde Yapsa Hemen Şikayet Edersiniz Ama ...

Heroya Katılıyorum

Yani Hele Sizin Konuda Buda Alıs Satıs Konusu Oldugundan Dolayı Ban iğreng Kötü Vb Keleimeler Kullanmayın Şikayet Ederim Diyorsunuz

Burda epinizin Cevaplarını ve Hero Fast Gt Sanırım O Satacak Bu 2 Arkadasın Dısında Hepiniz Şikayet Edilecek Kapasitedesiniz

Adam Ne İstediğini Söylemis Bunda Abartıcak Ne Var

Adam Söyluyor ögerenciyim Su Kadar Param Var Diyo

Diğer Kişilerde Smiley Üstüne Smiley

Kardes Bende 51 LwL Satabilirim Olimpyusta 100 Silk Karsılıgı Verebilirim...

• ya bi espiri yaptık abartmayın!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.