Şimdi Ara

Bugun 2015 bmw 528 siparisimi verdim. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
9
Favori
7.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım sorunsuz bir teslimat gerçekleşir. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Hocam ayiptir sormasi ne kadara geldi arac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Hocam ayiptir sormasi ne kadara geldi arac?

Turkiye fiyati 127k :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

127 bin TL değil mi? Çok iyi böyle bir araç için bence. Hayırlı olsun tekrardan. Açıkçası 5 serisine hayran biri olarak imrenmedim desem yalan olur. Maşallah diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

quote:

quote:

127 bin TL değil mi? Çok iyi böyle bir araç için bence. Hayırlı olsun tekrardan. Açıkçası 5 serisine hayran biri olarak imrenmedim desem yalan olur. Maşallah diyelim.

Turkiye fiyati 300bin falan olurdu sanirim :) Tesekkurler. Sabirsizlikla bekliyorum ben de. Gun sayiyorum artik. Hala limanda bekliyor gemi su anda.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Turkiye fiyati 300bin falan olurdu sanirim :) Tesekkurler. Sabirsizlikla bekliyorum ben de. Gun sayiyorum artik. Hala limanda bekliyor gemi su anda.

:) durum sımdı anlasıldı. Vala bır ara ulan zorlasam alınır mı dıye aklımdan gecırmıstım, sımdı tamamen sılındı :) Tekrar gule gule kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

:) durum sımdı anlasıldı. Vala bır ara ulan zorlasam alınır mı dıye aklımdan gecırmıstım, sımdı tamamen sılındı :) Tekrar gule gule kullanın.

2014 520d standartin fiyati 228.963TL. 528i ve bu donanimla 2015 o kadar olur diye tahmin ettim.

• Hayırlı olsun hocam.Kazasız belasız kullanın.

Resimli bir iinceleme bekliyoruz sizden.Birde 100 km'de ne kadar yakıyor ve orada 100 km'de yaktığı para ne kadara geliyor.Yıllık vergisi ne kadar falan bahsederseniz biz Türkiye'de yaşayanların güzelce ağzını sulandırmış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Hayırlı olsun hocam.Kazasız belasız kullanın.

Resimli bir iinceleme bekliyoruz sizden.Birde 100 km'de ne kadar yakıyor ve orada 100 km'de yaktığı para ne kadara geliyor.Yıllık vergisi ne kadar falan bahsederseniz biz Türkiye'de yaşayanların güzelce ağzını sulandırmış olursunuz

Tesekkur ederim. Kismetse 23 Agustos'da teslim aliyorum. Resim+video cekmeyi dusunuyorum. Yillik vergi yok burada satin alirken odenenen %8 KDV disinda. Ancak her yil arabanin sicilinin yenilenmesi gerekiyor. O da zannediyorum 300 dolar civarinda.
  • Daha teslim almamışsınız farketmemişim.Şuanki heyecanınız gibisi yoktur.Vergi olmaması iyiymiş.Bu arabanın türkiyede en az yıllık 4-5 bin lira vergisi olur (ki tamamen tahmin ediyorum motor cc'si ne kadar bir bakayım).Benzinde ucuz.Araç geldiğinde incelemeyide sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Daha teslim almamışsınız farketmemişim.Şuanki heyecanınız gibisi yoktur.Vergi olmaması iyiymiş.Bu arabanın türkiyede en az yıllık 4-5 bin lira vergisi olur (ki tamamen tahmin ediyorum motor cc'si ne kadar bir bakayım).Benzinde ucuz.Araç geldiğinde incelemeyide sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hocam Bmw'nin XX.28i motorunun hacmi 2000. Arkadasimda Z4.28i var ordan biliyorum, cokta begendigim basarili bir motor. 2.0 motordan adamlar cok saglikli bir sekilde 250 beygir aliyorlar.

Aslinda XX.28i motorlu araclarin XX.20i versiyonlarina gore az bir fiyat farki olmasi gerekiyor ama canim ulkemiz ve sahane vergi sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Limp

quote:

Daha teslim almamışsınız farketmemişim.Şuanki heyecanınız gibisi yoktur.Vergi olmaması iyiymiş.Bu arabanın türkiyede en az yıllık 4-5 bin lira vergisi olur (ki tamamen tahmin ediyorum motor cc'si ne kadar bir bakayım).Benzinde ucuz.Araç geldiğinde incelemeyide sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hocam Bmw'nin XX.28i motorunun hacmi 2000. Arkadasimda Z4.28i var ordan biliyorum, cokta begendigim basarili bir motor. 2.0 motordan adamlar cok saglikli bir sekilde 250 beygir aliyorlar.

Aslinda XX.28i motorlu araclarin XX.20i versiyonlarina gore az bir fiyat farki olmasi gerekiyor ama canim ulkemiz ve sahane vergi sistemi

28i, Turkiye veya Avrupa icin uretilmis bir araba degil. Sadece Amerika'ya ozel uretiliyor. O yuzden .20 serisi var Avrupa'da ve Amerika'da .20 serisi yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Limp

quote:

28i, Turkiye veya Avrupa icin uretilmis bir araba degil. Sadece Amerika'ya ozel uretiliyor. O yuzden .20 serisi var Avrupa'da ve Amerika'da .20 serisi yok.

Hocam dediğiniz herhalde 5 kasalar için geçerli (Hoş ondanda 2 tane sahibindende var, özel sipariştir) Öbür türlü şuan etraf Z4.28i ve 4.28i kaynıyor.

• Aracı doya doya kullanmaktan forumu unuttunuz galiba sizden güzel resimli,videolu ve yazılı bir şekilde araç hakkında izlenimlerinizi,düşüncelerinizi bekliyoruz
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum arkadaşa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda resimleri ekleyebildim. Icinin resmini henuz koyamadim. Dun ozel el yapimi yaptirdigim paspaslar geldi. Koltuklarin rengine uyan. Onlari ve video da eklemeye calisirim.

Bugun 2015 bmw 528 siparisimi verdim. Bugun 2015 bmw 528 siparisimi verdim. Bugun 2015 bmw 528 siparisimi verdim.
     Bugun 2015 bmw 528 siparisimi verdim. Bugun 2015 bmw 528 siparisimi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 10 Eylül 2014; 21:02:48 >

• Shadow_Shooter S kullanıcısına yanıt
    Vaay,çok güzelmiş.Güle güle kullanın kazasız belasız.
  • Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin insallah. Gercekten cok hos bir arac.
  • Güzel araç, Amerika'da benzin de ucuz mis gibi, güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.