Arkadaşlar merhaba,2 yıldır HTC One M8 kullanıyordum,cihazımdan çok memnundum tak geçen sene ekranı kırılana kadar,gidip dışarda yaptırdım birdaha kırıldı birdaha yaptırdım birdaha kırıldı hepside sinirden çünkü ilk sefer bozuk panel takmışlar hoparlör bozuktu vesaire artık uğraşmak istemiyorum yensini alacağım,fotoğraf ve video çekerim bisikletin üstünde,sosyal medya ve internet çok kullanırım,ses olarak tatmin edici olması gerek ve artık servisinin cihazı gönderdiğimde beni paramla rezil etmemesini istiyorum.
Turk telekomdan alacağım seçenekler şunlar,o kadar vermeye değermi sizce arkadaşlar farklara bakarak yardımcı olursanız sevinirim.
iPhone SE aylık 111 TL (2600 TL TOTAL) Ekranı küçük ve eski kasa diye şüphelerim var.
iPhone 6 16 GB 145 TL aylık Total yaklaşık 3500 TL -Eskidimi acaba diye düşünüyorum-
iPhone 6s 16 gb aylık 171 TL'den 4104 TL -Çok beğeniyorum ama değer mi ? -
S7 Edge oda yaklaşık 165 TL aylık -24 ay-
Ne dyorsunuz arkadaşlar,hangisi daha mantıklı olur ? O paralara değer mi aradaki farklar ?
Abi valla yazdigin paralar dudak ucuklatici cinsten eger garanti takintin yoksa mi5 hb de 1500 lira idi.eger garantili istiyosan note 7 iyi cihazdi ama biraz pahali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dostum hani inan şuan nakit verebilecek durumda değilim,aylık gelirim yüksek ama hak verirsinki ne zaman kenara köşeye ayıralım desek bir yerden masraf çıkıyor,o yüzden telefonumda 1 aydır olmadığından ihtiyacım var,el mecbur.
Uzun vade kullanacaksanız eğer telefonunuzu iPhone 6S alın ardınıza da bakmayın. Fanboyluk falan yapmıyorum(böyle düşünen olabilir). 2013ten beri 5,5S ve geçen sene de 6S aldım. Allahtan başına bir iş gelmezse 3 sene daha kullanmayı düşünüyorum.
Zaten taksitli olarak alacağınız için çok etkilemez diye düşünüyorum bütçenizi ama yine de en iyisini siz bilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.
Edge yerine s7 alın cihazın donanımı batarya haric aynı 500tl daha ucuz olacaktır.
ama be bu ifyatlara bu şekilde biralım tavsiye etmiyorum. telefonu aldınız 1 ay sonra elinizden düşüp parçalansa siz 2 yıl taksidini ödüyr olacaksınız... 4000 tl... yazık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme