Şimdi Ara

Bugün Alacağım Monitor Yorumlarınız Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün monitor almaya gidiyorum. Gold'u takip ederken gördüm bu fiyata çok iyi gibi geldi indirimdeymiş.. Bugün almaya gidecem son yorumlarınızı almak istedim..

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87378&ad=ACER-H223HQBMiD-21.5-2MS-SYH-LCD-Monitorler

• güzel monitör kardeşim tereddüt etmene gerek yok
  • Selamlar 21.5 ları fazla önermıyorlar ust ve alttan oldukca basık oldugu ıcın cok ıyı tanımlanmıs bır ekran goruntusu yok. Ne bileyim 22" alsan daha çok memnun olursun gibi geliyor bana :) Ayrıca Monitörde bir kullanıcısı olarak Samsung u tavsiye edebilirim hem kalite hem performans hemde koydugun yere yakısması ürünlerinin +ları

zamanında almıs oldugum monitör bu almayı dşünen varsa gözm kapalı tavsiye edebilirim.

Buarada alacağın monitörün güzel bir +sı 2 ms tepki süresi :) ama dediğim gibi boyutla alakalı bir sorun yaşamam diyorsan al :)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85507&ad=SAMSUNG-2333SW-PLUS-23-LCD-SiYAH-5MS-SiYAH-DVi-Monitorler

• quote:

Orijinalden alıntı: ProZ4c

Selamlar 21.5 ları fazla önermıyorlar ust ve alttan oldukca basık oldugu ıcın cok ıyı tanımlanmıs bır ekran goruntusu yok. Ne bileyim 22" alsan daha çok memnun olursun gibi geliyor bana :) Ayrıca Monitörde bir kullanıcısı olarak Samsung u tavsiye edebilirim hem kalite hem performans hemde koydugun yere yakısması ürünlerinin +ları

zamanında almıs oldugum monitör bu almayı dşünen varsa gözm kapalı tavsiye edebilirim.

Buarada alacağın monitörün güzel bir +sı 2 ms tepki süresi :) ama dediğim gibi boyutla alakalı bir sorun yaşamam diyorsan al :)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85507&ad=SAMSUNG-2333SW-PLUS-23-LCD-SiYAH-5MS-SiYAH-DVi-Monitorler

21.5" kullanıyorum sorun olmuyor bi gariplik yaşamadım boyutla alakalı ayrıca arkadaşın verdiği linkteki monitörde hdmi çıkışı var acer daha güzel bir tercih olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 6 Ağustos 2010; 17:30:40 >

• Benim bütçem kısıtlı ve artı olarak bütçem kısıtlıda olmasa 2 sinin arasında tercih yapsam Acer'i tercih ederim çünkü bu fiyata aradığım herşey mevcut.
    2 nizede yorumlarınız için teşekkürler diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum..
  • Full hd'nin 21.5" e büyük geldiğini düşündüğüm için 23-24" önerecektim ama ACER H223HQBMID'nin özelliklerine ve fiyatına bakınca vazgeçtim. Fiyat gerçekten çok iyi.
    Görüntü kalitesi konusanda da sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü Tn paneller sınıra dayandılar ve kaliteleri birbirlerine çok yakın.
  • Anladım teşekkür ederim bugün geçti artık yarın ilk işim gidip almak olacak hepinize teşekkürler arkadaşlar..
    Başka yorum yapacak arkadaşlar varsa beklerim..
  • Yav fiyatına güzel dedik ama stoklarında yokmuşki. Siz stok durumunu Gold'a sordunuz mu?
    Stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını aşağı çekmek gibi bir gelenek yerleşti çakallarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Yav fiyatına güzel dedik ama stoklarında yokmuşki. Siz stok durumunu Gold'a sordunuz mu?
    Stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını aşağı çekmek gibi bir gelenek yerleşti çakallarda.

beyler o model goldda 2ms hdmi olarak görünüyor fakat asıl 2ms hdmi çıkışlı model ACER H223HQ modeli ACER H223HQBMID modeli diğer sitelerde dvi girişli ve 5ms olarak geçiyor sadece goldda öyle görünüyor yani ürün özelliklerinde karışıklık var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.