arakdaşlar tam karar veremedim bunlara yakın özelliklerde birşey de olabilir. lenovoyu daha çok alasım var ama kararsızım. tercih konusunda yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler şimdiden.
işlemcilerini karşılaştırdım şimdi çok büyük bir fark yok c2d t7800 ile misal lenovoda led ekran var bunda lcd. led daha iyi değil midir başka ne avantajı var işlemcisi haricinde.
İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci Türü Core i7 720QM 1.60 Ghz - 6 Mb Bellek 4096 Mb Bellek Türü DDR III 1066 Maksimum Bellek 8192 Mb Sabit Disk 500 Gb Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm Ekran Boyutu 16" Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Türü LED HD Ekran Kartı Türü Paylaşımsız Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD5730 - 1 Gb Optik Sürücü 8 x Super Multi Dual Yazıcı Ses Kartı Onboard Ethernet 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n Bluetooth Var Kamera Var Ağırlık 2.5 - 3 Kg İşletim Sistemi Windows 7 Premium - 64 Bit Portlar 3 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x RJ-11, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı, 1 x E-Sata Kart Okuyucu 8 in 1 kart okuyucu Parmak İzi Okuyucu Yok Pil Tipi Li-Ion 6 cell Garanti 24 Ay
quote:
Orijinalden alıntı: poyzn
hiç dikkatimi çekmemişti teşekkürler.
işlemcilerini karşılaştırdım şimdi çok büyük bir fark yok c2d t7800 ile misal lenovoda led ekran var bunda lcd. led daha iyi değil midir başka ne avantajı var işlemcisi haricinde.
En büyük farkı ekran kartı. Ayrıca bütçe müsaitse yukarıda arkadaşın önerdiği model de alınabilir. Verdiğim linktekinin bir üst modeli..
öneriler için çok çok teşekkürler. iyice kararsiz kaldim kafam iyice karisti :) sonuçta autocad falan kullanılacak ve oyun oynanmayacak. ısınmasın dayanıklı olsun kâfi :)
O zaman ilk mesajda linkini verdiğin Dell'i tercih et..