Şimdi Ara

[SATILDI] Bugün aldığım sıfır Logitech G930 kulaklığı satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Bugün aldığım sıfır Logitech G930 kulaklığı satıyorum
    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce Amazon'dan sipariş ettiğim Logitech G930 kulaklığım bugün elime geçti. Ancak şarkılara bi hayli fazla önem verdiğim için, kulaklığın şarkı kalite performansını pek beğenmedim ve direkt ön yargım oluştu. İnsanlar alırken uyarmıştı bu bir oyun kulaklığı, şarkı kalitesi kulakiçi kulaklıklara göre pek iyi olmayabilir demişlerdi. Ben de sürekli Sennheiser kulakiçi kulaklık kullandığım için bariz farkı hissettim ve elimden atasım geldi resmen. Aynı zamanda oyuncuyum, Cs Go, League of Legends oynuyorum, oyunlarda gerçekten kaliteli bir ürün. Mikrofonunu çok sevdim özellikle ama müzik performansı beni zor bir duruma soktuğu için Amazon'dan aldığım fiyata satıyorum. Ve headsetlerden uzak durmaya karar verdim.

Amazon.com'dan 70 dolara satın almıştım ürünü, vergiler ve dolar kurundan dolayı bana 370 liraya mal oldu. 10 günde geldi, sadece kutusunu açıp denedim yaklaşık 2 saat kadar oluyor zaten. Ben 350'ye satacağım yine de, 20 lira deneme payım olsun. İsteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. 1 gün içerisinde kargolayıp yollayabilirim. Not; Kutuyu da nazikçe açtım merak etmeyin. :)

[SATILDI] Bugün aldığım sıfır Logitech G930 kulaklığı satıyorum
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.