Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Fiyat düştü!] Logitech G930 Kablosuz 7.1 Kulaklık [Fiyat Düştü] Satın Al 31 Ekim 2024 21:02 1 1 [Fiyat düştü!] Logitech G930 Kablosuz 7.1 Kulaklık [Fiyat Düştü] Merhaba,Fazlalıktan dolayı G930'u satıyorum. Bataryası geçen yaz orijinali ile değiştirildi, pil ömrü çok iyi. Menteşesinin birisi kırılmıştı bu forumdan aldığım yedek parça ile değiştirdim, orijinalinden daha sağlam oldu diyebilirim. Diğeri için de yedek mevcut, olur da kırılırsa değiştirilebilir. Süngerleri orijinal, ilk günkü gibi yumuşak ve formu düzgün. Fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum, alan arkadaş tozunu alıp sorunsuz kullanabilir;Aklımdaki fiyat 1000TL.Kargo ile gönderebilirim, önce ödemeyi alır ardından kargoya aynı gün veririm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyat Düştü! Logitech G600 MMO Mouse ve G213 Klavye Noctua NH-D14/HAF 912/CM750W 80+ PSU/3570K/Z77 Planetwaves 6m Jak Kablo Devre Kesicili - Sıfır Fiyat düştü! Logitech G930 Kablosuz 7.1 //Kutulu Problemsiz
iyi satışlar,2015te sıfır almıştım aynı kulaklıktan, hala aktif kullanıyorum daha sonrasında g933 aldım ama hala 930u kullanıyorum düşünün.