Şimdi Ara

Bugun aldim yorumlariniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R-oni-N

Panelin gerçek tazeleme hızı için vestel manisa teknik birimindeki yetkililerinden aldığım cevap 50hz oldu.

yani demek oluyor iyimi, kötümü, idare edermi, cahillliğimi hoşgörün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

quote:

Panelin gerçek tazeleme hızı için vestel manisa teknik birimindeki yetkililerinden aldığım cevap 50hz oldu.

Hızı 50 olabilir ama hareketli sahneler için truemotion gibi bir sistemi mevcut tv nin. Hareketli sahnede sıkıntı olmayacagını düşünüyorum bu yüZden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

quote:

Hızı 50 olabilir ama hareketli sahneler için truemotion gibi bir sistemi mevcut tv nin. Hareketli sahnede sıkıntı olmayacagını düşünüyorum bu yüZden

Valla sipariş vermeden önce mağazada son bir bakayım diye gittim teknosa daki eleman Philips ı satmak için USB den bi video taktı ne yazık ki vestelin ekranda titremeler vardı LG ye takdirdim USB yı aynı, phlips de takılma yoktu ama.günlük kullanimda ne kadar karsima çıkar bilmiyorum ama araştırmanın başına döndüm desem yeridir

• 4 aydır tv araştırıyorum f/p olarak ilk cihaz özellikle 3d olan sadece vestel 40 48 vs ua9300 serisi ben arkadaşlar 40ua9300 almaya karar verdim.sunduğu özellik ve gördüğüm görüntü kalitesi süperdi.

• 2006 daki yaşadığım Vestel faciasından sonra son senelerdeki tasarım ve özellik açısından markanın durumu toparlaması ve de geçtiğimiz hafta da bu modeli gördükten sonra iyice ilgimi çekmeye başladı. Hele bir de albani usta nın panele iyi demesi beni alma seviyesine bile getirdi. Ama nedense ebatlar arasında bile kullanılan panellerin değişmesi ve tüketicinin bunu bilmemesi, dolayısıyla resim kalitesinin değişmesi hiç de hoş değil. Umarım gelecekte tüketicinin lehine şeffaflık açısından ilerlemeler olur.

• Bende LG 32lf650v ,Samsung 32j5570 ten yola çıkarak bir arkadaşın Vestel 40fa8100 aldım demesiyle Vestel'e yöneldim ve en sonunda bu model de karar kıldım.Az önce de GG'da günün kampanyası yapmışlar 1624tl aldım.World kart olanlara 50 tl de bonus veriyordu ama bende yoktu olsun fiyatı bence iyi.Geldikten sonra izlenimlerimi bende burada paylaşırım.Yukarıda yapılan değerli yorumlar almam da etkili oldu inşallah memnun kalırım.İyi forumlar herkese.
  • muratdur kullanıcısına yanıt
    Hocam Vestel 4k TVlerde 2. tane usb 2.0 bir tane de 3.0 var.
  • MCDemirdogen kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam tv yi 2 tane 3.0 var. 1 tanede 2.0 var.

• Bende almayı düşünüyorum 40ua9300'ü

sizde vestel 40ua9300 ile LG 43UF6407 arasında ne gibi farklar var uçurum yoksa eğer vesteli alıcam
  • hayırlı olsun demek düşer.
  • Hayirli olsun alan arkadaslara. Gule gule kullansinlar

• albani kullanıcısına yanıt
    Albani hocam dün kurdurdum,kurulum sırasında ben yoktum.Akşam gidince tv kurcalarken trt4k da kayak vardı ,beyaz görüntüde köşelerde koyulaşma dikkatimi çekti hemen.O an resmini çekemedim fakat başka resimler ekliyorum.Bakıp yorumlar mısınız ?Sizce bir sorun mu var panelde ? Başka arkadaşlardan da bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Sayın albaniyi panel konusunda oldukça tecrübeli gördüm.Saygılar..

[simage][/simage][simage]
     Bugun aldim yorumlariniz
    [/simage]
    [simage]
     Bugun aldim yorumlariniz
    [/simage]
    [simage]
     Bugun aldim yorumlariniz
    [/simage]

• bunlar normaldir! köşelerin durumunu teknik olarak ayrıca bir kaç kez anlatmıştım!

takılmayın bunlara şimdi ama Vestel özelin de baclit çalışması çok iyi değildir! ama diğer markalar da yaklaşık böyledir daha çok veya daha az v.s olarak!

Baclit sistemi EDGE-LED paneller ne yazık ki tam homojen ve düzgün ışık kaynağı sunamazlar ve işiniz şansa kalır sadece

Örneğin benim Vestel de 2014/15 Modeller için de teknik olarak en beğendiğim panel Curved olan CA9500 serisi dir ancak bu panelin bana göre en büyük handikapı ise
    homojenite işi iyi değil özellikle bezel kenarlarından senin panel deki gibi karartılı(düzgün çalışmayan)resim veriyor,şayet bunu vermeysey di ben CA serisini çok ciddi öne çıkarırdım!
    verirdim gazı da o zaman ama işin bu kısmında falso var! bir de panel hala çok pahalı ve TRT4k da açılamıyor!! bu gerçi benim için sorun değil 4k-Receiver kullanacağım için
    ama çoğu insan için sıkıntı dır++

Panelin hayırlı olsun ve bir süre izle bakalım ne falsolar çıkaracak! veya sorun denebilecek bir şeyler çıkacamı ona bakarız daha sonra,"resim kalitesi" en önemlisidir!(doğru resim üretimi)
    motion durumu nedir oana bakarsın(takılma-atlama gibi sıkıntılar varmı gibi) kısaca panelini "tanımaya" çalış! hemen kafadan her gördüğün şeye de sorun var deme!

Ayrıca panele hangi ext.cihazlar bağlı veya bağlanacaktır???

• Teşekkür ederim ilginize ,sabah işe gelirken bir vestel bayisine gösterdim bu resimleri sorun var senin tv de dedi ,orada aynı model yoktu fakat 10-15 ekrana baktım beyaz renklerde hiç böyle köşelerde gölgelenen görmedim açıkcası.Servisi aradım pazartesi günü gelip bakacaklar bakalım ne diyecekler.Hafta sonu ayrıntılı olarak test edeceğim.youtube'daki testleri uygulayacağım.Sonuçları paylaşırım saygılar..
  • Merhaba agates kardeş naptınız test edebildinizmi bugün Teknosanın youtube daki incelemesini izledim 48ua9300 tv köşelere falan dikkat ettim görüntüler gayet netti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkangell -- 21 Aralık 2015; 12:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangell

Merhaba agates kardeş naptınız test edebildinizmi bugün Teknosanın youtube daki incelemesini izledim 48ua9300 tv köşelere falan dikkat ettim görüntüler gayet netti

Merhaba dostum ,dün servis geldi arızayı gördü onarım/değişim için form doldurdu.Bugünde o formla beraber ggidiyor teknosa geri göndereceğim.Onlarda 2-3 gün içerisinde yenisini gönderecekler.İnşallah sorunsuz bir panel denk gelir de bir daha uğraşmam.Bugün bir vestel mağazasında 40 yoktu fakat 48 de inceledim beyaz ekranda heryer bembeyazdı ,benim panel cidden iğrençti onu gördükten sonra.Dün akşam biraz tv izledim psikolojik olarak iyice gıcık oldum ya ,hiç izleyesim gelmedi hemen kutuladım

• Hayırlısı diyelim Şans işi birazda ama neyseki telafisi var. Bakalım bikaç güne kadar da benimki gelicek

• Merhaba arkadaşlar vestel 9300 serisi alan herkeze hayırlı uğurlu kazasız belasız arızasız günler dilerim alba ustamada burdan bir soru sormak istiyorum ustam özellikle 3d hastasıyım pc için hangi tv yi tavsiye edersiniz nasipse bu hafta bende alıcam ama hangisini alacağım kafam karmakarışık bir yanda LG 32LF650V VESTEL 40UA9300 birinin markası var diğerininde 4k sı var en başta dediğim gibi pc için kullanacağım bu arada 40ua9300 samsungun pilli gözlügündenmi kullanıyor ve 3d si nasıl kullananlar yrum yapabilirlermi SAYGILAR....
  • bu arada sistemim şu

işlemci i5 4690k

anakart msı z97 gaming 3

ekran kartı evga gtx 970 4gb

corsair 8 gb ram

monitör: yok
  • Merhaba arkadaslar vestel 40ua9300 4k tv aldim.fakat arkas ısık ayarini menude degistiremiyorum.kilitli duruyor.yardimci olurmusunuz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.