Şimdi Ara

Bugun aldim yorumlariniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu koselerdeki siyahlik nedeniyle vestel servisi benim 9300 ida degistirdi ama gelen yeni tv ninde cok az bi farki vardi eskisinden. Cok problem olusturmuyor benim icin sikintisiz kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 9300 da ekran koselerinde karanlik bolumler vardi servis geldi aroza kaydi gonderdiler tv yenisi ile degisti. Montajini yaptilar yeni tvnin sonuc eskisinde koselerdeki siyahliklar yenisinde de var ama daha az gibi sanki. Sanirim bu tvlerin kronik sorunu

• Bende bugün sipariş verdim.
    Sorum şu lojmanımda kablo tv var dvb c yada dvb s gerekiyormuş giriş var mı bu yayınlar için
    Birde servis kurulum için randevuya gerek var mı müşteri hizmetlerini mi arıycaz en yakın Vestel servisiyle mi görüşeceğiz.
    Aldık bakalım Allah pişmanlık vermesin.
    1669 tl ye n11 den aldım. Paracard bonusu 50 tl verdi. 1619 tl ye geldi

• VESTEL 40UA9300 bu modeli uzun süredir kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirler mi? 4k yayını ne durumda bende almayı düşünüyorum sizce nasıl bir tv.Birde tv nin smart özellikleri ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19mystic03

VESTEL 40UA9300 bu modeli uzun süredir kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirler mi? 4k yayını ne durumda bende almayı düşünüyorum sizce nasıl bir tv.Birde tv nin smart özellikleri ne durumda

Arkadaşım
    Neden bu kadar hazırcıyız
    Şahsen ben almasam bile,sırf bu modelle ilgili bilgim olsun, nedir ne değildir diye şu birkaç sayfayı okudum.
    Ve tüm o merak ettiğin sorular, konu boyunca 40 defa sorulmuş ve cevaplanmış neden biraz okumuyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

Orijinalden alıntı: 19mystic03

VESTEL 40UA9300 bu modeli uzun süredir kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirler mi? 4k yayını ne durumda bende almayı düşünüyorum sizce nasıl bir tv.Birde tv nin smart özellikleri ne durumda

Arkadaşım
    Neden bu kadar hazırcıyız
    Şahsen ben almasam bile,sırf bu modelle ilgili bilgim olsun, nedir ne değildir diye şu birkaç sayfayı okudum.
    Ve tüm o merak ettiğin sorular, konu boyunca 40 defa sorulmuş ve cevaplanmış neden biraz okumuyoruz?

öncelikle eleştirmenize saygılıyım ancak sayfaları okumadığımı nerden biliyorsunuz.Sormamın sebebi aynı üründe bu kadar zıt fikirlerin bir araya gelmesinden.Siz sayfaları okuduysanız eğer kesin bir kanaate varabildiyseniz ne mutlu.

• Kimse yazmamış DTS sesi destekliyor mu
  • 2016 da aldığım vestel 40ua9300 smart tv nin ledleri patladı. Ses var görüntü yoktu. Servisi aradım geldiler ledleri patlamış değişecek dediler.250 300 lura masrafı olur dediler. İyi tamam yapin dedim. 10 gun sonra servis aradi ledler artik üretilmiyormuş size 1750 lira verirseniz 40" baska tv verelim dediler. Olmaz dedim. Tüketici hakem heyetine başvurdum bakalım sonuç ne cikacak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.