Raid 0 mı pcle 4.0 M2 mi?
Herkese selamlar.
Samsung 980 1 tb pcle 3 bir ssd var sistemimde.
Yanına aynı ssd den alıp Raid 0 yapmak mı mantıklı yoksa pcle 4.0 desteği olan 2 tb ssd mi almak mantıklı olur?
Sistemim
Anakart Asus Rog strix x570-f
İşlemci 5800x3d
Hizmet nakli
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Şehir içinde adres değişikliği yapacağım ve servis sağlayıcım ile devam edeceğim. Gideceğim yerde vdsl alt yapısı mevcut. Hali hazırda oturan ve İnternet bağlantısı olan eve taşınacağım. Kişi bir kaç gün sonra hattını kapattıracak. Hizmet nakli esnasında yerinde kurulum adı altında 700₺ bir seçenek var istersen seçmeyebilirim. Hizmet nakil videolarınında kutudan daireye hat çeken de var kablo bağlantılarını yapanda var. Sizlerden sormak istediğim hali hazırda internet bağlantısı olduğu için şuan oturan kişi internet hizmetini iptal ettirse ve ben nakil işlemini yaptıktan sonra dairede bulunan kabloyu modeme takarak modem kurulumunun ardından internetime bağlanabilir miyim? Yoksa yerinde kurulum ücreti ödeyim gelsin interneti kursunlar mı. Yerinde kurulum ücreti vermek istemiyorum
Ekran gelip gidiyor
Merhaba arkadaşlar. Daha iki gün önce gelen msi g274qpf-qd monitör günün ilk başlatmasında attığım video daki gibi gelip gidiyor. Gün içinde olmuyor sadece ilk başlattığımda oluyor. Monitörün gücünü kesip bağladığım da düzeliyor sebebi ne olabilir
https://www.youtube.com/watch?si=46x6FEKLT1ANhiCY&v=vwvnUC2q79k&feature=youtu.be
Modemin kapanması
Herkese iyi forumlar.
Zte marka h3600 v9 modeli iki ay kadar önce yeni taşındığım eve Turktelekom ekipleri tarafından kuruldu. Servis sağlayıcısı Comnet alt yapı Turktelekoma ait. Ekleyeceğim resimde ki hata ile günde en az iki kez karşılaşıyorum modem power tuşuna aç kapa yaptıktan sonra düzeliyor lakin gece gündüz fark etmiyor düzenli olarak oluyor. Bunun sebebi nedir kendim düzelte bilecek bir durum mu? Comnete yazdım sitelerinden yeni modem almamı söylediler. Ne kadar alt yapı turktelekom un olsada comnet kullanıyorum ve ilgileneceklerini düşünmediğim için ulaşmadım. Sizce ne yapmalıyım?
Sahte yazılımlı Android multimedya
Arkadaşlar herkese selam. 2 ay kadar önce Diyarbakır da Android ekran taktırdım. Usb üzerinden ses görüntü, radyo da problem yok. Lakin Android oto bağlanmıyor. Telefonun wifi paylaşımını açıp play üzerinden uygulama yükleme işkence zar zor yüklensede kimisi açılmıyor. Cpu z yükledim açılmadı. Sistem özelliğine bakınca ram 2 dört çekirdek yazıyor ama orta halli olmasına rağmen bu kadar hantal olmasını acaba sahte yazılım mı yüklenmiş diye düşünmeme sebep oldu. Şimdi Kayseri de olduğum için taktırdığım yerede gidemiyorum. Sistem özelliği yazan kısmın resmini atıyorum bana yazılımsan olarak yardımcı olur musunuz?
|
Asus Zenfone Max ROOT
|
Zenfone Max Bootloader kilidi kapatma (Yardım)
|
Zenfone Max 6.0.1 den 5.0.2 ye dönme
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.949 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar