Şimdi Ara

Sahte yazılımlı Android multimedya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam. 2 ay kadar önce Diyarbakır da Android ekran taktırdım. Usb üzerinden ses görüntü, radyo da problem yok. Lakin Android oto bağlanmıyor. Telefonun wifi paylaşımını açıp play üzerinden uygulama yükleme işkence zar zor yüklensede kimisi açılmıyor. Cpu z yükledim açılmadı. Sistem özelliğine bakınca ram 2 dört çekirdek yazıyor ama orta halli olmasına rağmen bu kadar hantal olmasını acaba sahte yazılım mı yüklenmiş diye düşünmeme sebep oldu. Şimdi Kayseri de olduğum için taktırdığım yerede gidemiyorum. Sistem özelliği yazan kısmın resmini atıyorum bana yazılımsan olarak yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ram ve işlemci yetersiz geliyor

• aynı üründen almıştım kampanyalı diye bildiginiz dolandırıcılık yapıyor kullandıgınız ürün 2 gb ram değil 1 gb ramli bir ürün android 14 değil android 5 6 olmalı tamamen fake bir cihaz anlayacagınız ben de çok ugrastım nasıl düzeltirim diye gittim çinden düzgün birşey sipariş verdim geçmiş olsun

• bu tarz ürünlerin çoğu kaçak göçek yazılımla dolu, özelliklerin çoğu karnel ile değiştirilmiş oluyor, özelliklerine baksan bile size gösterileni gösteriyor.

muhtemelen sizin cihazda öyle.

• Peki arkadaşlar bunu nasıl anlayabiliriz. Bende bu aralar araştırıyorum ve inanın aklım çok karışıyor. Nasıl bu işin içinden çıkabiliriz aldanmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.